Iţi place aceasta stire? Recomand-o prietenilor:
Abonează-te la SpaţiulConstruit sau conectează-te prin Facebook pentru a primi periodic articole similare.

Black Friday pentru interioare sănătoase: Cumpără recuperatorul PRANA la cel mai bun preț din an

În ziua de azi, în România se construiesc sau se renovează case cu sisteme de izolație tot mai eficiente și cu geamuri termopan care trasformă casă într-un "borcan închis ermetic" - nu intră și nu iese niciun pic de aer sau umiditate.
Black Friday pentru interioare sănătoase: Cumpără recuperatorul PRANA la cel mai bun preț din an

Această situație duce rapid la apariția condensului pe geamuri, a igrasiei și a mucegaiului pe pereți. Concentrația mare de bioxid de carbon poate provoca insomnii și dureri de cap și poate crește riscul dezvoltării alergiilor și a bolilor aparatului respirator. Cauza apariției acestor fenomene este umiditatea și nivelul de CO2 ridicat, adică lipsa ventilației din casă. Din păcate, de multe ori, la construcția unei case noi, ventilația este neglijată în totalitate. Acest lucru se întâmplă în special din cauza necunoașterii importanței ventilației în casă și a consecințelor grave care apar în lipsa ei.

 

La construcția unei case este esențial să se țină cont de cei trei indicatori de confort dintr-o locuință:

 

1. Temperatura aerului
2. Nivelul de umiditate al  aerului
3. Nivelul de CO2 din aer

 

Temperatura  aerulul este reglată prin sistemul de încălzire și de sistemul de răcire, iar umiditatea și nivelul de CO2 pot fi reglate prin sistemul de ventilație a casei. Așadar, într-o casă modernă, care respectă toți indicatorii de confort, este  obligatoriu să fie montat un sistem de ventilație cu randament ridicat.
     
O  soluție eficientă este sistemul de ventilație cu recuperare de căldură PRANA, care recuperează căldura aerului evacuat și o transferă printr-un recuperator de căldură din cupru către aerul care intră în casă. Recuperatorul funcționează cu 2 ventilatoare în dublu flux, cu admisia și  evacuarea simultană, ceea ce asigură un randament constant de recuperare a căldurii de până la 92%, un consum de minimum 6Wh și o clasa de eficientă energetică A+.

Black Friday pentru interioare sănătoase: Cumpără recuperatorul PRANA la cel mai bun preț din an

Elementul  cheie este schimbătorul de căldură din cupru care asigură o recuperare de căldură excelentă și care decontaminează aerul admis, datorită proprietăților sale naturale. Cuprul este considerat încă din vremuri străvechi unul dintre cele mai  bune și sigure materiale pentru om. De aceea, este folosit la scară largă pentru transferul de aer și transportul de apă potabilă.


Intră pe www.pranaromania.ro pentru a află mai multe informații sau sună la 0725.663.375 pentru a afla despre reducerile de BLACK FRIDAY.

PE 16 NOIEMBRIE nu pierde oportunitatea de a ahiziționa recuperatorul PRANA la cel mai bun preț din an. Atenție, stocul este limitat.


Ai o întrebare despre acest subiect? Scrie-o aici!

user
Ataseaza fisiere
(Foto, video sau PDF. Maxim 1600x1600 pixeli @ 50 MB)
Anunță-mă când răspunde cineva
Articol scris de
ECOVENT Expert
Lucru în România