Iţi place aceasta stire? Recomand-o prietenilor:
Abonează-te la SpaţiulConstruit sau conectează-te prin Facebook pentru a primi periodic articole similare.

Biserica datand de la jumatatea secolului transformata in gradinita

Biserica datand de la jumatatea secolului transformata in gradinita

Recent, cladirea cu forma de elipsa a vechii biserici St. Sebastian din Munster, Germania a fost supusa unor lucrari de reconversie menite sa adapteze spatiile interioare astfel incat sa gazduiasca o gradinita. Proiectata de echipa BOLLES+WILSON, noua gradinita este acum un spatiu adaptat nevoilor copiilor si cerintelor functionale ale programului educational. Echipa de arhitecti a ocupat primul loc in competitia organizata in 2009 cand s-a lansat concursul in vederea alegerii celui mai interesant si creativ proiect.

 

Propunerea lor urma sa preia forma planului eliptic si sa o reinterpreteze, profitand si de perforatiile care presarau anvelopanta din caramida. Nivelurile inferioare au fost amenajate in sali pentru grupele de copii, trei la parter si inca doua la etaj. Acoperisul acestor etaje a devenit spatiu de joaca amenajat corespunzator care poate fi folosit pe tot parcursul anului. Peretii au fost placati cu 140mp de panouri fonoabsorbante - module de 30x60 compun formele geometrizate ale unui elefant, unui sarpe si ale unui crocodil gigant. Pardoseala a fost finisata cu siteme speciale fonoabsorbante, in culoare verde menita sa imite gazonul unui spatiu de joaca exterior. Spre seara marcajele imitand benzile de pe strada devin fluorescente in lumina artificiala a interioarelor animand si mai mult atmosfera.

 

 

Deschiderile originale avand 50x50cm ce perforeaza fatada au fost transformate in ferestre cu ochiuri mobile care permit ventilarea naturala a spatiilor interioare. Acoperisul initial a trebuit sa fie inlocuit asa ca arhitectii au propus ca cel nou sa aiba inserat un luminator ce strabate cladirea si lumineaza din plin spatiile de joaca de dedesubt.

 

Accesul in gradinita se face printr-un volum nou construit la parter care cuprinde zona de garderoba, spatiul in care parintii isi pot astepta copiii, bucataria, birourile administrative, un spatiu tehnic si o sala multi-functionala.

De jur imprejurul fostei biserici spatiul a fost amenajat si transformat intr-o zona de joaca in aer liber.

 

Mai multe informatii gasiti pe: http://inhabitat.com

Traducere si adaptare: Arh. Raluca Popa

Cuptor Gradina - Placat cu piatra naturala decorativa Rhodos
Cuptor Gradina - Placat cu piatra naturala decorativa Rhodos

Cuptor Gradina - Placat cu piatra naturala decorativa Rhodos

Redescopera gustul copilariei. Nimic nu se compara cu mirosul painii coapte in cuptor traditional. De aceea, nu ar trebui sa te multumesti cu mai putin. Poti pregati mancarea gustoasa a bunicii, chiar la tine in gradina.

Placat cu piatra naturala de culoare crem (Limestone Vratza Scapitat 7cm x LL), cuptorul pentru gradina este realizat din materiale facute sa reziste mult timp la temperaturi ridicate si la focul cu lemne. O cupola din caramida, o camera de combustibil din caramida sau ceramica si samota, lipite cu adeziv termorezistent, si un capac folosit pentru inchiderea cuptorului in momentul incalzirii sunt elementele principale care formeaza cuptorul de gradina. Livrat pe europaleti, acesta vine insotit de un ghid detaliat de asamblare care scurteaza considerabil timpul alocat montarii.

Cuptorul de gradina este ideal pentru a gati retete traditionale de paine cu crusta aurie, friptura frageda si suculenta sau legume proaspete. Prin dimensiunile sale se incadreaza usor in orice spatiu, iar piatra naturala in culori calde cu care este acoperit il transforma intr-un accesoriu rustic perfect pentru gradina ta.

Instructiuni de montare: Cuptorul va fi montat pe o platforma stabila plana si fixa, iar componentele individuale vor fi prinse intre ele in ordinea prezentata in ghid cu un adeziv de ciment. La asamblarea componentelor din interiorul si din jurul cupolei, alegeti un adeziv termorezistent. Pentru o buna adeziune, asigurati-va ca piesele sunt bine udate, dupa care uneste si curata toate suprafetele. Cuptorul este gata de utilizare dupa uscarea adezivului care dureaza intre 3 si 5 ore, in functie de sezon.

Instructiuni de izolare: Cu cat izolatia este mai buna, cu atat caldura se pastreaza mai mult, iar cuptorul functioneaza mai eficient. De aceea, iti punem la dispozitie un accesoriu complementar, acoperisul pentru cuptor care va fi amplasat in partea de sus a cupolei. Spatiul ramas gol urmeaza a fi umplut cu un amestec de sare si nisip cu quart in proportii egale. O alta optiune de izolare o reprezinta folosirea vatei de sticla si a plasei de sarma hexagonala, acoperite cu un amestec ignifug, cum este samota.

Instructiuni de utilizare: Se recomanda plasarea lemnelor in mijlocul cupolei cuptorului, evitand astfel schimbarile bruste de temperatura in camera de combustibil prin utilizarea produselor petroliere. Ulterior, cuptorul va fi incalzit timp de 1-2 ore, pana cand caramizile devin albe, semn ca este momentul sa introduci alimentele. La sfarsit cupola va fi inchisa cu capacul de fier, iar partile laterale vor fi sigilate cu namol sau cu un amestec obtinut din cenusa, faina si apa.

Dimensiuni:
Inaltime: 170 cm
Latime: 120 cm
Adancime: 145 cm
Dimensiunea cupolei: (dome) φ=88 cm
Greutate: 950 kg


Specificatii:
MaterialLimestone, Limestone/Calcar
CuloareCrem, Beige / Crem
Greutate MP950
Adeziv RecomandatWeber Set Super Flex Max²
Impermeabilizant RecomandatLTP Mattstone
Cantitate minima de comanda1 Bucata
Transport Livram produsele rapid si usor pe tot teritoriul Romaniei si Europei, indiferent de cantitate comandata, timpul de livrare pe teritoriul Romaniei este de 12-48h, iar timpul de livrare in Europa poate ajunge pana la 7 zile de la confirmarea platii. 
Inaltime170 cm
Dimensiune:120 x 145 cm
Greutate U.M:950
CommissionTypepercentage
Tip produsAccesorii
USP1Cel mai bun raport calitate-pret
USP2Livrare rapida la nivel national
Unit. MasuraBuc
Greutate palet/lada/ambalaj (kg):950
Greutate unitate ambalare (kg):950 Kg
Impermeabilizant de intensificare a culorii LTP Colour Intensifier
Produs de curatare inainte/dupa de montaj LTP Grimex
Produs de curatare intensiva a petelor LTP Power Stripper
Produs pentru intretinereLTP Stonewash
Produs de curatare pete LTP Grout Stain Remover
Consum adeziv1 sac
Strat suport montajPlaca beton
unitate masuraBUC
pret_intreg0
Garantie24
eMagHandlingTime3
CategorieGratare gradina
EAN5949087943570
Dimensiuni pt titlu170x120x145 cm, 950 kg
Mozaic Decorativ Lava Black KG
Mozaic Decorativ Lava Black KG

Mozaic Decorativ Lava Black KG

 

Pietris Gradina | Mozaic Decorativ Lava Black (Big Bag 1.2t)
Mozaicul decorativ din lava vulcanica Black este o piatra naturala decorativa, indiferent de culoare sau dimensiune, are o mare putere de seductie. In gradina ta, la alei, pentru garduri, socluri, fantani artizanale, cascade sau ca accesorii la aranjamentele florale, culoarea neagra / antracit a fost mereu la moda. De culoare neagru antracit si usor de manipulat, acest mozaic este din piatra naturala decorativa si face parte din categoria decoratiunilor care va asigura intotdeauna un impact vizual placut. In functie de ambient, mozaicul negru poate sugera sobrietate, dar si o fina eleganta contemporana. Beneficiind de un foarte bun raport calitate/pret, acest produs este livrat la nivel national in big bag-uri.


Beneficiile Lava Black:

- Raport excelent calitate/ pret;

- Usor de intretinut, montat si adaptat;

- Perfect pentru amenajarea aleilor, gardurilor, soclurilor, fantanilor artizanale;
- Poti crea design-uri incredibile;

- Produs din piatra naturala vulcanica;
- Rezultat rapid si sigur;
- Pret foarte accesibil.

Mozaicul Lava Black este produs din piatra naturala vulcanica, aceste pietre sunt zdrobire în bucăți mai mici, cu masina speciala. Ulterior fiind separate în grupuri diferite în funcție de dimensiunea lor. Produsele sunt de obicei ambalate în saci mari (1-1.2tone) sau în saci de plastic la 25kg.

Acest mozaic decorativ poate fi folosit pentru amenajarea diferitelor locuri, cum ar fi piscine, paturi de flori, etc. Inclusiv de asemenea, acest mozaic decorativ negru,  poate fi folosite ca materie primă pentru mozaicuri venetiene slefuite.

NOU: Descopera noul distantier DECO UNI destinat amenajarilor exterioare DIY
Noul produs "Deco Uni" este acel dispozitiv revolutionar de care ai nevoie pentru amenajarea gradinii. Gandit special pentru cei care isi doresc un design aparte pentru gradina lor, fara sa aloce un buget prea mare si fara prea multe batai de cap, Deco Uni te va ajuta sa pui in practica cele mai complexe idei de design in cel mai scurt timp si doar in 4 pasi simpli!

Pasul 1: Prima data curata spatiul in care vei monta dispozitivul.
Pasul 2: Modeleaza dispozitivul Deco Uni in functie de modelul pe care vrei sa il obtii. Poti crea forme geometrice sau curbe.
Pasul 3: Stabileste designul final si uneste capetele marginilor cu ajutorul clipsurilor speciale
Pasul 4: Umple recipientele din plastic cu piatra naturala decorativa, urmarind forma si pozitia 

Perfect pentru amenajari de gradini rustice, amenajari de gradini mici, gradini cu flori sau chiar amenajari interioare

Ambalare: pachet 4 ml + 8 cuie (1.00 x 4.5 x 8 cm)
Comanda minima: pachet 4 ml 


Specificatii:
FinisajNatur, Natur
CuloareNegru, Negru
Greutate MP1
Cantitate minima de comanda800
Transport Livram produsele rapid si usor pe tot teritoriul Romaniei si Europei, indiferent de cantitate comandata, timpul de livrare pe teritoriul Romaniei este de 12-48h, iar timpul de livrare in Europa poate ajunge pana la 7 zile de la confirmarea platii. 
Greutate U.M:1
CommissionTypepercentage
Tip produsAccesorii
Unit. MasuraKG
Greutate palet/lada/ambalaj (kg):800
unitate masuraKG
pret_intreg0
Garantie24
eMagHandlingTime3
CategorieAmenajare gradina
EAN5949087941408
Dimensiuni pt titlukg
Unitate de masura de livrareKG
Unitate de măsură pentru comandaKG
Pebbles Lava Black Sac, 20 kg
Pebbles Lava Black Sac, 20 kg

Pebbles Lava Black Sac, 20 kg

Noua gama de piatra naturala ornamentala (pebble) din lava vulcania, piatra ce are marele avantaj de a putea fi folosita in structuri cu grija aranjate sau lasate intr-o aparenta dezordine. Dezordonate sau sau nu, pietrele ornamentale granulate (pebble) confera cu usurinta un plus de stil fiecarui loc. Cu o textura aspra-poroasa, avand culori predominant inchise si marginile rotunjite (antichizate), piatra naturala decorativa Pebble Lava Black. Piatra naturala ornamentala Pebble Lava Black este ideala pentru amenajarile exterioare peisajistice din parcuri publice sau gradini private. Alei interioare si exterioare, garduri in cadre metalice (gabioane), paturi in jurul trunchilor de copaci, alei pietonale sau in centre comerciale, totul se poate aranja si intretine cu usurinta folosind piatra naturala. In acelasi timp, piatra naturala ornamentala Pebble Lava Black vine un excelent raport calitate/pret.



ARTICOLE RELEVANTE DE BLOG
8 moduri creative de a folosi piatra decorativa in gradina
Ce ghivece putem folosi in amenajarea gradinii – proiecte #diy
Amenajare balcon deschis: 80+ modele și idei unice


Specificatii:
FinisajNatur, Natur
CuloareNegru, Negru
Greutate MP20
Impermeabilizant RecomandatLTP Mattstone / LTP Mattstone H20
Cantitate minima de comanda1
Transport Livram produsele rapid si usor pe tot teritoriul Romaniei si Europei, indiferent de cantitate comandata, timpul de livrare pe teritoriul Romaniei este de 12-48h, iar timpul de livrare in Europa poate ajunge pana la 7 zile de la confirmarea platii. 
Greutate U.M:20
CommissionTypepercentage
CommissionValue16
Product NamePietre decorative Lava Black, Piatraonline, Sac 20 kg
Description

Piatra decorativa Lava Black are marele avantaj de a fi folosita in structuri cu grija aranjate sau lasate intr-o aparenta dezordine. 
Acest produs confera un plus de stil fiecarui loc. Piatra naturala decorativa Pebble Lava Black are o textura aspra-poroasa, avand culori predominant inchise si marginile rotunjite (antichizate). 
Piatra naturala ornamentala Pebble Lava Black este potrivita pentru amenajarile exterioare peisagistice din parcuri publice sau gradini private. Alei interioare si exterioare, garduri in cadre metalice (gabioane), paturi in jurul trunchilor de copaci, alei pietonale sau in centre comerciale.
 

Tip produsObiect decorativ
eMAG DestinatieExterior, Interior
USP1Piatra naturala vulcanica
USP2Culoare placuta
USP3Ambalare la sac 20 kg
eMAG Destinat pentruStandard
Observatii specifice/beneficii 3 saci = 1 mp
Unit. MasuraSac
Greutate palet/lada/ambalaj (kg):1440
Greutate unitate ambalare (kg):20 Kg
Impermeabilizant de intensificare a culorii LTP Colour Intensifier
Impermeabilizant pentru spatii umede si zone publice LTP Colour Intensifier
Produs de curatare intensiva a petelor LTP Power Stripper
Produs pentru intretinereLTP Waxwash / LTP Stonewash
Produs de curatare pete LTP Power Stripper
unitate masuraBUC
pret_intreg0
Garantie24
eMagHandlingTime0
CategorieAmenajare gradina
eMAG materialPiatra
EAN5949087941477
Dimensiuni pt titlu20 kg
Unitate de masura de livrareEach
Unitate de măsură pentru comandaSac
Pebbles Lava Red Sac, 20 kg
Pebbles Lava Red Sac, 20 kg

Pebbles Lava Red Sac, 20 kg

Descopera o piatra ornamentala unica cu un impact cu atat mai mare cu cat dimensiunile si culorile ei se incadreaza perfect in peisaj. In cazul pietrelor decorative Pebble Lava Red, rosiatice si maronii fiind, cauta se le asortezi culorilor din casa sau din gradina ta. Nu e deloc greu: sunt usor de manipulat! Piatra ornamentala se poate folosi la alei interioare si exterioare, paturi la radacina copacilor, sau la construirea de gabioane (garduri in cadre metalice), in centre comerciale, pietate etc. Mozaicul decorativ Lava Red, ca toate pietrele ornamentale de dimensiuni mici si medii, se poate aranja si intretine cu usurinta.

ARTICOLE RELEVANTE DE BLOG

8 moduri creative de a folosi piatra decorativa in gradina

Ce ghivece putem folosi in amenajarea gradinii – proiecte #diy

Amenajare balcon deschis: 80+ modele și idei unice


Specificatii:
FinisajNatur, Natur
CuloareRosu, Rosu
Greutate MP20
Impermeabilizant RecomandatLTP Mattstone / LTP Mattstone H20
Cantitate minima de comanda1
Transport Livram produsele rapid si usor pe tot teritoriul Romaniei si Europei, indiferent de cantitate comandata, timpul de livrare pe teritoriul Romaniei este de 12-48h, iar timpul de livrare in Europa poate ajunge pana la 7 zile de la confirmarea platii. 
Greutate U.M:20
CommissionTypepercentage
CommissionValue16
Product NamePietre decorative Lava Red, Piatraonline, Sac 20 kg
Description

Pietrele decorative sau mozaicul decorativ Lava Red sunt destinate amenajarii gradinii si a diferitelor alte zone, precum ghivece, vaze decorative etc. Dimensiunile si culorile acestor pietre sunt usor variabile, motiv pentru care pot fi incadrate cu usurinta in orice soatiu. 
Pietrele decorative ofera o mare posibilitate de combinare cu alte tipuri de piatra, astfel incat sa poata fi create spectacole de culori si texturi. Mozaicul decorativ se poate folosi la alei interioare si exterioare, paturi la radacina copacilor sau la construirea de gabioane (garduri in cadre metalice), centre comerciale, piete, piatete si multe altele. 
Mozaicul decoraitv Lava Red, la fel ca toate pietrele ornamentale de dimensiuni mici si medii, se poate aranja si intretine cu usurinta. 
Piatra decorativa Lava Red este usor de manipulat si amenajat. 
 

Tip produsObiect decorativ
eMAG DestinatieExterior, Interior
USP1Material unic in lume
USP2Culoare superba
USP3Ambalare la sac 20kg
eMAG Destinat pentruStandard
Unit. MasuraSac
Greutate palet/lada/ambalaj (kg):1440
Greutate unitate ambalare (kg):20 Kg
Impermeabilizant de intensificare a culorii LTP Colour Intensifier
Impermeabilizant pentru spatii umede si zone publice LTP Colour Intensifier
Produs de curatare intensiva a petelor LTP Power Stripper
Produs pentru intretinereLTP Waxwash / LTP Stonewash
Produs de curatare pete LTP Power Stripper
unitate masuraBUC
pret_intreg0
Garantie0
eMagHandlingTime0
CategorieAmenajare gradina
eMAG materialPiatra
EAN5949087941484
Dimensiuni pt titlu20 kg
Unitate de masura de livrareEach
Unitate de măsură pentru comandaSac
Pebbles Black Polished Sac, 20 kg
Pebbles Black Polished Sac, 20 kg

Pebbles Black Polished Sac, 20 kg

Piatra decorativa, in unele cazuri, are ceva din gingasia pietrelor naturala semi-pretioase. Gama noastra de “pebble” este formata din pietre naturale cu diferite structuri si marimi care, prin rotunjirea / antichizarea marginilor, li se confera o stranie senzatie de subtilitate si de rafinament.

Posibilitatile de aranjare si folosire a pietrelor decorative Black Polished in casa si gradina ta sunt nelimitate: alei interioare si exterioare, paturi in jurul trunchilor de copaci, garduri in cadre metalice (gabioane) etc. Pietrele granulate pot la fel de bine sa realizeze si placari verticale pe suprafata cladirilor de orice tip sau pe garduri, folosind un adeziv de piatra (de exemplu: Weber Marmo.Plus).

ARTICOLE RELEVANTE DE BLOG

8 moduri creative de a folosi piatra decorativa in gradina

Ce ghivece putem folosi in amenajarea gradinii – proiecte #diy

Amenajare balcon deschis: 80+ modele și idei unice


Specificatii:
FinisajAntichizat, Antichizat
CuloareNegru, Negru
Greutate MP20
Impermeabilizant RecomandatLTP Mattstone / LTP Mattstone H20
Cantitate minima de comanda1
Transport Livram produsele rapid si usor pe tot teritoriul Romaniei si Europei, indiferent de cantitate comandata, timpul de livrare pe teritoriul Romaniei este de 12-48h, iar timpul de livrare in Europa poate ajunge pana la 7 zile de la confirmarea platii. 
Greutate U.M:20
CommissionTypepercentage
CommissionValue16
Product NamePietre decorative Black Polisate, Piatraonline, Sac 20 kg
Description

Asemanata cu o piatra semi-pretioasa, piatra decorativa Black are mai multe dimensiuni, dar si rotunjiri si margini antichizate. 
Piatra decorativa Black poate fi folosita pentru amenajarea diferitelor spatii din casa si gradina, precum alei interioare si exterioare, paturi in jurul trunchiurilor de copaci, garduri in cadre metalice etc. Pietrele granulate pot la fel de bine sa realizeze si placari verticale pe suprafata cladirilor de orice tip sau pe garduri.
 

Tip produsObiect decorativ
eMAG DestinatieExterior, Interior
USP1Produs ambalat (20kg)
USP2Culoare superba
USP3Perfecta pentru exterior
eMAG Destinat pentruStandard
Unit. MasuraSac
Greutate palet/lada/ambalaj (kg):1440
Greutate unitate ambalare (kg):20 Kg
Impermeabilizant de intensificare a culorii LTP Colour Intensifier
Impermeabilizant pentru spatii umede si zone publice LTP Colour Intensifier
Produs de curatare intensiva a petelor LTP Power Stripper
Produs pentru intretinereLTP Waxwash / LTP Stonewash
Produs de curatare pete LTP Power Stripper
unitate masuraBUC
pret_intreg0
Garantie24
eMagHandlingTime0
CategorieAmenajare gradina
eMAG materialPiatra
EAN5949087941446
Dimensiuni pt titlu20 kg
Unitate de masura de livrareEach
Unitate de măsură pentru comandaSac
Pebbles Brown Polished Sac, 20 kg
Pebbles Brown Polished Sac, 20 kg

Pebbles Brown Polished Sac, 20 kg

Amenajezi gradina la exterior? Comanda acum piatra naturala ornamentala ce are ca principala caracteristica faptul ca se poate adapta cu usurinta oricarui spatiu. Daca te-ai jucat cu pietrele in copilarie, cu noi iti poti folosi imaginatia in continuare. Pebble-ul Brown este format din pietre naturale, antichizate, cu irizatii maron-ruginii si albe. Senzatia generala transmisa de acest pietris granulat este una de eleganta, potrivit stilului minimalist, dar si celui baroc. Posibilitatile de decorare si folosire a pietrelor decorative Brown sunt nelimitate: alei interioare si exterioare, paturi la radacina copacilor, garduri in cadre metalice, in parcuri sau alei pietonale etc. Acestea vin ambalate in saci de 20 kg. Dimensiune 4-7cm.

ARTICOLE RELEVANTE DE BLOG

8 moduri creative de a folosi piatra decorativa in gradina

Ce ghivece putem folosi in amenajarea gradinii – proiecte #diy

Amenajare balcon deschis: 80+ modele și idei unice


Specificatii:
FinisajPolisat, Polisat
CuloareMaro, Maro
Greutate MP20
Impermeabilizant RecomandatLTP Mattstone / LTP Mattstone H20
Cantitate minima de comanda1
Transport Livram produsele rapid si usor pe tot teritoriul Romaniei si Europei, indiferent de cantitate comandata, timpul de livrare pe teritoriul Romaniei este de 12-48h, iar timpul de livrare in Europa poate ajunge pana la 7 zile de la confirmarea platii. 
Greutate U.M:20
Diametru4-7 cm
CommissionTypepercentage
Tip produsAccesorii
USP1Culoare unica in lume
USP2Ambalare la sac
USP3Livrare nationala
Observatii specifice/beneficii 3 saci = 1 mp
Unit. MasuraSac
Greutate palet/lada/ambalaj (kg):1000
Greutate unitate ambalare (kg):20 Kg
Impermeabilizant de intensificare a culorii LTP Colour Intensifier
Impermeabilizant pentru spatii umede si zone publice LTP Colour Intensifier
Produs de curatare intensiva a petelor LTP Power Stripper
Produs pentru intretinereLTP Waxwash / LTP Stonewash
Produs de curatare pete LTP Power Stripper
unitate masuraBUC
pret_intreg0
Garantie24
eMagHandlingTime3
CategorieAmenajare gradina
EAN5949087941453
Dimensiuni pt titlu20 kg
Unitate de masura de livrareEach
Unitate de măsură pentru comandaSac
Pebble Yellow Polished Sac, 20 Kg
Pebble Yellow Polished Sac, 20 Kg

Pebble Yellow Polished Sac, 20 Kg

Accentele naturale sunt cele care definesc amenajarile, iar pebbles-ul exact acest lucru il face. Pebbles-ul galben cu finisaj polisat pastreaza frumusetea naturii in componenta sa si insufla liniste si incantare ochilor. Nuantele de galben si crem impietrite au puterea de a crea acel accent de culoare in gradina ta, aceasta piatra naturala fiind potrivita pentru alei, zone decorative din curte, in jurul florilor si al copacilor. 

Marginile rotunjite ale acestui produs sunt potrivite atat pentru zonele cu multa vegetatie, cat si in zonele din jurul casei. Pebbles-ul galben cu finisaj polisat se poate folosi in amenajarile in stil mediteraneean, rustic sau chiar vintage. 


Specificatii:
FinisajPolisat, Polisat
CuloareMaro, Maro
Greutate MP20
Impermeabilizant RecomandatLTP Mattstone / LTP Mattstone H20
Cantitate minima de comanda1 Sac
Transport Livram produsele rapid si usor pe tot teritoriul Romaniei si Europei, indiferent de cantitate comandata, timpul de livrare pe teritoriul Romaniei este de 12-48h, iar timpul de livrare in Europa poate ajunge pana la 7 zile de la confirmarea platii. 
Greutate U.M:20
CommissionTypepercentage
Tip produsAccesorii
USP1Finsisaj antichizat polisat
USP2Ambalare la sac
USP3Culoare calda si placuta
Unit. MasuraSac
Greutate palet/lada/ambalaj (kg):1440
Greutate unitate ambalare (kg):20 Kg
Impermeabilizant de intensificare a culorii LTP Colour Intensifier
Impermeabilizant pentru spatii umede si zone publice LTP Colour Intensifier
Produs de curatare intensiva a petelor LTP Power Stripper
Produs pentru intretinereLTP Waxwash / LTP Stonewash
Produs de curatare pete LTP Power Stripper
unitate masuraBUC
pret_intreg0
Garantie0
eMagHandlingTime0
CategorieAmenajare gradina
Dimensiuni pt titlu20 kg
Decor Gradina - Coloane Bazalt KG
Decor Gradina - Coloane Bazalt KG

Decor Gradina - Coloane Bazalt KG

In amenajari exterioare sau interioare, coloanele de bazalt trimit cu gandul la stravechile temple care si azi par ca aduc cerul mai aproape de pamant. Coloanele de bazalt, importate din Vietnam, atrag imediat atentia in orice mediu ar fi amplasate. Bazaltul este o roca magmatica numita si roca vulcanica “bazic”. Cand ajungi la amenajari interioare, opreste-te si la aceste coloane. Priveste-le cu atentie! Un element de decor unic in Romania, bazaltul este adesea destinat amenajarilor exterioare si interioare, folosit cu precadere in gradini, parcuri sau chiar in ronduri, publice si private.

Un decor unic in Romania, destinat amenajarilor exterioare si interioare, folosit cu precadere in gradini, parcuri sau chiar ronduri. Bazaltul este o roca magmatica numita si roca vulcanica 'bazica' fiind un amestec de silicați de fier si magneziu, acoperit de fier. Coloanele de bazalt, au devenit in ultimii ani extrem de populare, apreciate datorita culorilor placute – nuantele sale de maro si negru adauga proiectelor de amenajare o distinctie subtila. Coloana executata din bazalt sunt extrem de rezistente si nu isi schimba aspectul in timp, mai ales daca este impermeabilizata (LTP Mattstone). Foarte important de retinut - fiecare coloana este unica, dupa cum vedeti si in fotografii, fiind extrase din cariera; in functie de bloc de piatra naturala.

 


ARTICOLE RELEVANTE PE BLOG
Amenajarea casei si gradinii cu piatra naturala


Specificatii:
FinisajAntichizat, Antichizat
MaterialBazalt, Bazalt
CuloareCrem, Beige / Crem
Greutate MP1
Cantitate minima de comanda1 bucata
Transport

Livram produsele rapid si usor pe tot teritoriul Romaniei si Europei, indiferent de cantitate comandata, timpul de livrare pe teritoriul Romaniei este de 12-48h, iar timpul de livrare in Europa poate ajunge pana la 7 zile de la confirmarea platii. 

Greutate U.M:1
CommissionTypepercentage
Tip produsAccesorii
Unit. MasuraKG
pret_intreg0
Garantie0
eMagHandlingTime0
CategorieAmenajare gradina
CategorieAmenajare gradina
EAN5949087942047
Dimensiuni pt titluKG
Rocarie Sticla - Glass Deco KG
Rocarie Sticla - Glass Deco KG

Rocarie Sticla - Glass Deco KG

Decoratiunile, fie ca sunt folosite in proiectele de interior sau exterior, ocupa un rol important in definirea spatiului din punct de vedere estetic, insa pot avea si un rol terapeutic. Sticla decorativa ( glass deco ) poate fi folosita pentru amenajarea spatiului personal, avand o frumusete asemanatoare obiectelor din piatra naturala, sau chiar a spatiilor dedicate relaxarii. Marginile nefinisate, brute, aduc un plus de naturalete spatiului si iti ofera posibilitatea de a fi cat mai creativ. Sticla decorativa poate fi folosita chiar si pentru amenajarea gradinilor, printre aranjamentele florale sau de-a lungul aleilor. Rocaria de sticla aduce o parte din frumusetea naturii prin nuanta de verde – turcoaz a bucatilor de sticla, usor translucida, si induc o stare de relaxare, de armonie. In combinatie cu sticla decorativa se pot folosi elemente din piatra naturala care, impreuna, iti vor transforma spatiul intr-o oaza de relaxare. 

Daca vrei sa vezi intreaga colectie de obiecte decorative pe care le poti folosi in proiectele tale, te asteptam sa ne faci o vizita la showroom-ul din din Aleea Teisani, nr. 137 A, Bucuresti.
 


Specificatii:
FinisajAntichizat, Antichizat
CuloareVerde, Verde
Greutate MP1
Cantitate minima de comanda20
Transport Livram produsele rapid si usor pe tot teritoriul Romaniei si Europei, indiferent de cantitate comandata, timpul de livrare pe teritoriul Romaniei este de 12-48h, iar timpul de livrare in Europa poate ajunge pana la 7 zile de la confirmarea platii. 
Greutate U.M:1
CommissionTypepercentage
Tip produsAccesorii
Unit. MasuraKG
Greutate palet/lada/ambalaj (kg):1000
pret_intreg0
Garantie24
eMagHandlingTime3
CategorieAmenajare gradina, Decoratiuni interioare
EAN5949087942054
Dimensiuni pt titluKG
Unitate de masura de livrareLada
Unitate de măsură pentru comandaKG
Rocarie Monolith Makedon KG
Rocarie Monolith Makedon KG

Rocarie Monolith Makedon KG

Cand totul devine tot mai liniar, iar betonul si fierul ne incojoara aproape de oriunde, avem nevoie de o curte plina de natura. Rocaria Monolith Makedon poate fi una dintre putinele solutii de amenajare a unei curti prin care sa aduci natura alaturi de tine si de familia ta. In combinatie de maron si ruginiu, cromatica acestor bolovani ii face usor de remarcat in orice decor i-am aseza.

Rocaria de tip Monolith Makedon raspandeste energie pozitiva si calm. In apropierea lor uneori parca simti vantul din inaltimile muntilor cum sufla prin toata curtea. Alteori bolovanii acestia maiestuosi atrag parca toata linistea muntilor si o elibereaza in curtea ta. Monolitii Makedon garanteaza o priveliste colorata si relaxanta, departe de agitatia civilizatiei actuale plina de betoane si fier.

Ultimul stoc: 659 kg 


Specificatii:
FinisajRizat, Rizat
CuloareCaramiziu
Greutate MP1
Impermeabilizant RecomandatLTP Mattstone / LTP Colour Intensifier
Cantitate minima de comanda1
Transport Livram produsele rapid si usor pe tot teritoriul Romaniei si Europei, indiferent de cantitate comandata, timpul de livrare pe teritoriul Romaniei este de 12-48h, iar timpul de livrare in Europa poate ajunge pana la 7 zile de la confirmarea platii. 
Dimensiune:Poligonala
Greutate U.M:1
USP1Finisaj unic
USP2Dimensiuni mari
Unit. MasuraKG
Greutate palet/lada/ambalaj (kg):1200
Impermeabilizant de intensificare a culorii LTP Colour Intensifier
pret_intreg0
Garantie24
eMagHandlingTime3
CategorieAmenajare gradina
EAN5949087941743
Dimensiuni pt titluKG
Unitate de masura de livrareKG
Unitate de măsură pentru comandaKG
Monolit Wave Onix Honey
Monolit Wave Onix Honey

Monolit Wave Onix Honey

Amenajari Exterioare | Idei Amenajari Gradini | Decor Gradina | Monolit Wave Onix

OCAZIE UNICA! PIATRA NATURALA SEMIPRETIOASA!

Ultima bucata: 773 kg

Piesa unica cum nu ai mai vazut, direct in curtea ta. Onixul este o piatra pur si simplu unica, din grupa cuartului, avand duritate de 3-4 pe scala Mohs si dand dovada de o rezistenta eroica la intemperii si la zgarieturi. Monolitul Onix Honey are alura unei stanci, ce aduce cu sine imaginea unei epoci pierdute in ceata timpului. Asezat in gradina, aceasta piatra naturala pare un simbol al pajistilor linistite de la poalele muntilor, sau chiar mesagerul acestora sosit la malul marii. Culoarea acestuia repeta parca pe cea a nisipului si masivitatea compacta si dura, aduce cu ea taria mileniilor trecute. Cu siguranta va accentua latura arhaica si primitiva a gradinii, locul monolitului, fara a-i minimaliza contributia in aspectul general al oricarui tip de gradina, fiind mai degreaba in zonele salbatice ale acesteia, acolo unde plantele cresc dupa voia lor. 


Specificatii:
FinisajNatur, Natur
MaterialOnix, Onyx
CuloareCrem, Beige / Crem
Greutate MP1
Impermeabilizant RecomandatLTP Mattstone / LTP Colour Intensifier
Cantitate minima de comanda1
Transport

Livram produsele rapid si usor pe tot teritoriul Romaniei si Europei, indiferent de cantitate comandata, timpul de livrare pe teritoriul Romaniei este de 12-48h, iar timpul de livrare in Europa poate ajunge pana la 7 zile de la confirmarea platii. 

Greutate U.M:1
Unit. MasuraKG
Greutate palet/lada/ambalaj (kg):1200
Impermeabilizant de intensificare a culorii LTP Colour Intensifier
pret_intreg0
Garantie24
eMagHandlingTime3
CategorieAmenajare gradina
CategorieAmenajare gradina, Rocarie gradina
eMAG materialOnix
EAN5949087942016
CategoriePiatra de rau
Unitate de masura de livrareKG
Unitate de măsură pentru comandaKG
Rocarie Melanthi
Rocarie Melanthi

Rocarie Melanthi

Marmura este o roca metamorfica formata prin transformarea termica a calcarului, cu duritate medie (nivel 3-4 pe scara Mohs) si porozitate medie. Rezista bine la factorii de mediu. Marmura clasica, alba, este calciul pur, fara a interfera cu anumite minerale de la care sa imprumute culoarea. Se foloseste sub forma de lastre, placi, paneluri, mozaic, blaturi, glafuri, trepte, mobilier, obiecte sanitare, rocarie, piatra decorativa. Este recomandata pentru amenajari interioare si exterioare.

Rocaria Melanthi este formata din pietre de marmura originale, neprelucrate, provenind direct din cariera. Cu o coloristica amestecand albul cu nuantele nisipului, mai rosietice pe alocuri, rocaria este destinata asezarilor de gradina mediteraneene, combinatia cu verdele plantelor fiind linistitoare si optimista.  Mai frumos decat orice alta piatra marmura reflecta lumina in mod unic si surprinzator, razele soarelui fugind de pe suprafata si returnand mediului toate virtutile acesteia. Rezistenta la ciclurile inghet-dezghet si prea putin sensibila la lovituri, rocaria Melathi va reprezenta un punct de referinta in gradina pe o perioada foarte lunga de timp.   
 


Specificatii:
FinisajNatur, Natur
Greutate MP1
Impermeabilizant RecomandatLTP Mattstone / LTP Mattstone H20
Cantitate minima de comanda100
Transport

Livram produsele rapid si usor pe tot teritoriul Romaniei si Europei, indiferent de cantitate comandata, timpul de livrare pe teritoriul Romaniei este de 12-48h, iar timpul de livrare in Europa poate ajunge pana la 7 zile de la confirmarea platii. 

Greutate U.M:1
Unit. MasuraKG
Greutate palet/lada/ambalaj (kg):1200
Impermeabilizant de intensificare a culorii LTP Colour Intensifier
Impermeabilizant pentru spatii umede si zone publice LTP Colour Intensifier
Produs de curatare inainte/dupa de montaj LTP Power Stripper
Produs pentru intretinereLTP Waxwash / LTP Stonewash
pret_intreg0
Garantie24
eMagHandlingTime3
CategorieAmenajare gradina
EAN5949087942023
Unitate de masura de livrareKG
Unitate de măsură pentru comandaKG
Pebbles Ardezie Kavala Fish Grey, 3-6 cm KG
Pebbles Ardezie Kavala Fish Grey, 3-6 cm KG

Pebbles Ardezie Kavala Fish Grey, 3-6 cm KG

Cand vine vorba despre amenajarea unei gradini, ai foarte multe materiale de care te poti folosi, de la pavaje, pana la piatra decorativa pentru gradina. Gradina este un spatiu generos din punct de vedere al creativitatii, un loc in care te poti juca fara probleme cu texturi, culori si diverse materiale. Daca vrei sa iti amenajezi gradina intr-un mod cat mai deosebit, poti apela cu incredere la pebble. Pebble este termenul generic care defineste pietrele cu margini neregulate si rotunjite, de diferite dimensiuni, destinate in amenajarile exterioare, precum alei, terenuri de joaca pentru copii sau delimitare straturi de flori. 

Pebble-ul din Ardezie Kavala Fish Grey este acel element de care te poti folosi pentru delimitarea vizuala a spatiilor din gradina, un produs care aduce prospetime amenajarii tale. Fiind caracterizat prin cromatica bogata si o forma imperfecta, Pebble Fish Grey poate fi folosit la realizarea aleilor, infrumusetarea spatiului dedicat florilor si plantelor sau pentru amenajarea teraselor. Diversitatea cromatica si forma imperfecta care ii confera acea frumusete, impreuna cu raportul calitate pret, fac ca acest produs sa fie solutia ideala pentru amenajarea gradinii tale. 

Important
- produsul se livreaza la big bag-ul, acesta are o greutate medie intre 1400 si 1600 kg
- dimensiunea produsului este aproximativa si se refera la orice latura a bucatii: aceasta se obtine dintr-un concasator cu filtru de dimensiune asadar daca o singura latura este in jurul dimensiunii din denumire, aceasta trece prin filtru; variatiile de dimensiune pot ajunge pana la 30-40 % fata de dimensiunea din denumire.
- cantitate minima comanda 1.400 kg
- acoperire : 42 kg / mp, valoare masurata cu un strat de pebble 


Specificatii:
FinisajNatur, Natur
CuloareGri, Gri
Greutate MP1
Impermeabilizant RecomandatLTP Mattstone / LTP Mattstone H20
Cantitate minima de comanda1400
Transport

Livram produsele rapid si usor pe tot teritoriul Romaniei si Europei, indiferent de cantitate comandata, timpul de livrare pe teritoriul Romaniei este de 12-48h, iar timpul de livrare in Europa poate ajunge pana la 7 zile de la confirmarea platii. 

Greutate U.M:1
Diametru3 x 6 cm
Greutate palet/lada/ambalaj (kg):1400
Impermeabilizant de intensificare a culorii LTP Colour Intensifier
Impermeabilizant pentru spatii umede si zone publice LTP Colour Intensifier
Produs de curatare inainte/dupa de montaj LTP Power Stripper
Produs pentru intretinereLTP Waxwash / LTP Stonewash
Produs de curatare pete LTP Power Stripper
pret_intreg0
Garantie24
eMagHandlingTime3
CategorieAmenajare gradina
EAN5949087941576
Dimensiuni pt titlu3-6 cm KG
Unitate de masura de livrareKG
Unitate de măsură pentru comandaKG
Bila Decorativa Gri Antracit pentru Gradina, 50 cm
Bila Decorativa Gri Antracit pentru Gradina, 50 cm

Bila Decorativa Gri Antracit pentru Gradina, 50 cm

Geometria este prezenta peste tot in natura si in aceasta gometrie sfera isi are un loc aparte. Nu de mult astronomii au descoperit “cea mai perfecta sfera” din Universul cunoscut, mai rotunda decat insusi Soarele.

Se numeste Kepler 11145123 si se afla la (doar !) 5000 de ani lumina de Pamant.

Exclus sa o atingi cu mijloacele actuale, insa poti avea o replica a ei in miniatura chiar in gradina ta.

Bila decorativa Gri Antracit nu te trimite in indepartatele dimensiuni astrale ci se limiteaza la crampeiul de natura langa care traiesti.

Vino s-o vezi si sa-i simti vibratia milenara !   

Aseaz-o apoi in gradina si imagineaza-ti cum ar fi daca, dintr-o data, sfera lui Keppler ar aluneca langa tine!
Specificatii:
MaterialAntracit
CuloareGri-antracit
Greutate MP190
Greutate U.M:190
Diametru50 cm
pret_intreg0
Garantie0
eMagHandlingTime0
CategorieAmenajare gradina
EAN5949286805358
Dimensiuni pt titlu50 cm

Ai o întrebare despre acest subiect? Scrie-o aici!

user
Ataseaza fisiere
(Foto, video sau PDF. Maxim 1600x1600 pixeli @ 50 MB)
Anunță-mă când răspunde cineva
Pentru noi, confidențialitatea dvs. este importantă
Portalul spatiulconstruit.ro folosește cookies pentru a asigura funcționalitatea și securitatea site-ului, pentru a personaliza conținutul și modul de interacțiune, pentru a oferi facilități de social media și pentru a analiza modul în care este utilizat site-ul. Aceste cookies sunt stocate și prelucrate, de către noi sau partenerii noștri în conformitate cu toate reglementările în vigoare și toate standardele de confidențialitate și securitate actuale.

Vă rugăm să rețineți că este posibil ca anumite prelucrări ale datelor dumneavoastră cu caracter personal să nu necesite consimțământul dumneavoastră, dar vă puteți exprima acordul cu privire la prelucrarea realizată de către noi și partenerii noștri conform descrierii de mai sus utilizând butonul SUNT DE ACORD de mai jos.

Navigând în continuare, vă exprimați acordul implicit asupra folosirii cookie-urilor.

Mai multe detalii despre politica noastră de confidențialitate aflați aici: https://www.spatiulconstruit.ro/politica-de-confidentialitate.