Iţi place aceasta stire? Recomand-o prietenilor:
Abonează-te la SpaţiulConstruit sau conectează-te prin Facebook pentru a primi periodic articole similare.

Bienala Națională de Arhitectură 2021: A fost prelungit termenul de predare a proiectelor

Uniunea Arhitecților din România anunţă prelungirea termenului de predare pentru concursul Bienalei de Arhitectură cu o săptămână.

Bienala Națională de Arhitectură 2021: A fost prelungit termenul de predare a proiectelor

Prin urmare, vă puteți înscrie proiectul în concurs până la sfârşitul zilei de luni, 30 august. Restul calendarului rămâne neschimbat.

Pentru alte informații necesare înscrierii, vă invităm să consultați site-ul Bienalei: www.uar-bna.ro

Bienala Națională de Arhitectură – România (BNA) este cel mai important eveniment profesional al breslei arhitecților, organizat constant, din anul 1994, de Uniunea Arhitectilor din Romania. Ca multe alte manifestari culturale, editia a XIV-a a fost amânată din anul 2020, din cauza pandemiei de Covid 19.

Denumirea de „Bienala Națională de Arhitectură” este marcă înregistrată de UAR și reflectă amploarea națională a manifestării și reprezentarea teritorială la nivelul întregii țări.

Bienala are un concept pentru fiecare ediție, propus de conducerea Uniunii Arhitecților din România și de echipa curatorială. Conceptul este structurat ca program cultural, având un conținut complex și de interes, atât pentru breasla arhitectilor, participanți, cât și pentru utilizatorii și locuitorii cărora li se adresează producția de arhitectură, publicului larg.

Tema ediției din acest an a Bienalei este ACUM.

Ai o întrebare despre acest subiect? Scrie-o aici!

user
Ataseaza fisiere
(Foto, video sau PDF. Maxim 1600x1600 pixeli @ 50 MB)
Anunță-mă când răspunde cineva