Iţi place aceasta stire? Recomand-o prietenilor:
Abonează-te la SpaţiulConstruit sau conectează-te prin Facebook pentru a primi periodic articole similare.

Best Swiss Brands: Sika, unul dintre cele mai apreciate branduri elvetiene

Sika, unul dintre principalii jucatori ai pietei globale de materiale chimice speciale, a obtinut rezultate remarcabile in acest an in topul celor mai apreciate branduri elvetiene – Best Swiss Brands – surclasand marci de renume precum Hublot, COOP sau Logitech.
Best Swiss Brands: Sika, unul dintre cele mai apreciate branduri elvetiene

Potrivit clasamentului realizat de compania Interbrand, valoarea brandului Sika a crescut cu 78% in ultimul an si, in acest fel, Sika a urcat pe pozitia 38 in clasamentul brandurilor elvetiene. In topul clasamentului se afla brandurile Nescafe, Roche, Nestle, Rolex si Novartis.

 

Pentru a realiza topul Best Swiss Brands, Interbrand a luat in calcul peste 10 factori interni si externi, inclusiv puterea financiara a companiei. Tinand cont de aceste criterii, Sika a depasit alte marci elvetiene puternice si a demonstrat ca investeste permanent in cresterea brandului. Vanzarile Sika in 2014 au atins un nivel record pe toate pietele unde compania este prezenta, ajunang la 5.571 milioane de franci elvetieni, iar EBIT s-a situat la 633,2 milioane de franci elvetieni.

 

Un alt element care a contribuit la cresterea valorii brandului Sika si la obtinerea unui loc in topul primelor marci elvetiene a fost reprezentat de activitatile de comunicare realizate de companie in ultima perioada.

Ai o întrebare despre acest subiect? Scrie-o aici!

user
Ataseaza fisiere
(Foto, video sau PDF. Maxim 1600x1600 pixeli @ 50 MB)
Anunță-mă când răspunde cineva