Iţi place aceasta stire? Recomand-o prietenilor:
Abonează-te la SpaţiulConstruit sau conectează-te prin Facebook pentru a primi periodic articole similare.

AudioVision câștigă competiția MONDO-DR Awards cu proiectul Alezzi Yacht

Alezzi Yacht, proiectul AudioVision ce a inclus designul si instalarea echipamentelor de sunet si lumini profesionale, efecte speciale si ecrane led, a castigat locul 1 in categoria Multipurpose Venue (Locatii Polivalente) in cadrul competitiei internationale MONDO-DR Awards ce recunoaste cele mai bune proiecte de instalare din intreaga lume.

AudioVision câștigă competiția MONDO-DR Awards cu proiectul Alezzi Yacht

Alezzi Yacht a fost desemnat castigator in urma competitiei cu alte 3 proiecte spectaculoase din Germania si Marea Britanie: COLOGNE CINEDOME – Robe (Cologne, Germania), OUTERNET LONDON – AOTO (Londra, UK) si RBB ROOF LOUNGE – Schnick-Schnack-Systems (Berlin, Germania).

Alezzi Yacht este singurul iaht catamaran de pe litoralul românesc dedicat distracției și relaxării, ce oferă o experiență unică pe fiecare din cele 3 punți. Proiectat special pentru a oferi atât turiștilor, cât și constănțenilor, experiențe inedite în largul Mării Negre, Alezzi Yacht este o ambarcațiune de 42 de metri lungime și 18 metri lățime și o capacitate de 1000 de persoane la bord cu 750 de locuri la mese.

MONDO-DR Awards este competitia creata de echipa din spatele publicatiei internationale pentru tehnologie in divertisment MONDO-DR. Premiile MONDO-DR au fost lansate in 2017 pentru a recunoaste si sarbatori cele mai bune proiecte de instalare din intreaga lume.

MONDO-DR este publicatia internationala infiintata în 1990. Cu o prezenta de 30 de ani pe piata internationala, MONDO-DR prezinta unele dintre cele mai impresionante instalatii din intreaga lume, de la teatre la locatii pentru muzica live, de la cluburi la parcuri tematice, de la muzee la nave de croazieră si locasuri din cult.

Articol scris de
AUDIO VISION STORE