Iţi place aceasta stire? Recomand-o prietenilor:
Abonează-te la SpaţiulConstruit sau conectează-te prin Facebook pentru a primi periodic articole similare.

Au început înscrierile la singurul curs autorizat de specializare în facility management din România

A 17-a ediție a cursului ROFMA de SPECIALIZARE ÎN FACILITY MANAGEMENT începe pe 22 decembrie 2020, în format exclusiv online.
Au început înscrierile la singurul curs autorizat de specializare în facility management din România

ROFMA organizeaza sesiunea de iarna 2020-2021 a Cursului de specializare in Facility Management, realizat in parteneriat cu Real Estate User Group (REUG) din cadrul Universitatii Tehnice din Viena. Pentru prima data oferit in format exclusiv online, cursul este conceput prin suportul conjugat al unor reputati profesionisti internationali si locali, acest curs, unic in domeniul FM din Romania, s-a dezvoltat si perfectionat continuu.

Cursul autorizat are la baza programa stabilita prin standardul ocupational pentru educatie si formare profesionala, pentru ocupatia de „manager de facilitati”, cod COR 242117

ÎNREGISTRERAZĂ-TE!

De la prima editie pana in prezent, peste 300 de profesonisti activi in diferite domenii, top si middle manageri din peste 100 de firme, s-au specializat, prin absolvirea singurului curs autorizat de profil din Romania, evoluand spre pozitii superioare, cu competente si responsabilitati extinse. Printre companiile active pe piata locala care au beneficiat de acesti absolventi mentionam OMV Petrom, BCR Erste, Robert Bosch, Vodafone, GDF Suez-Engie, Carrefour, Telekom, Apa Nova, ENEL, CEC Bank, BNP Real Estate, Continental Powertrain, IKEA, Celestica, CBRE, CA Immo, Immofinanz, ISS, Bog’Art, CGS Romania, UTI, Synevo, IPSO etc.

Care sunt obiectivele cursului ?

  • Prezentarea integrala si sistematizata a domeniului facility management conform standardelor actuale europene si standardului ocupational national;
  • Informarea cursantilor, prin expuneri teoretice interactive si prin aplicatii practice, despre cele mai recente evolutii in sfera administrarii, intretinerii si operarii cladirilor;
  • Cresterea semnificativa a competentelor profesionistilor in FM.


Cat dureaza si cum este structurat cursul ?

  • Cursul se desfasoara online in perioada decembrie 2020-aprilie 2021, pe parcursul a patru module continand grupe tematice ce acopera toate sectoarele care compun domeniul FM.
  • Cursul va incepe in 22 decembrie 2020 si va continua din data de 12 ianuarie 2021, urmand a se desfasura in zilele de marti, miercuri si joi, in intervalul orar 15:00-18:00 (3 ore/zi, 3 zile/saptamana).


Accesati mai multe detalii despre programa, calendar si inscrieri.
Descarcati programul detaliat al Cursului autorizat de specializare in domeniul facility management.