Iţi place aceasta stire? Recomand-o prietenilor:
Abonează-te la SpaţiulConstruit sau conectează-te prin Facebook pentru a primi periodic articole similare.

Au inceput inscrierile la Architecture Conference & Expo!

Au inceput inscrierile la Architecture Conference & Expo!

 

Un eveniment marca Libero Events, Architecture Conference&Expo va cuprinde dezbateri si prezentari sustinute de speakeri de renume la nivel national si international precum Bas ten Brinke (Amsterdam) si Charles Phu (Londra). Printre cei 10 speakeri care au confirmat prezenta la eveniment se numara si arhitecti romani precum Serban Tiganas (Dico si Tiganas), Caroline Fernolend (Fundatia Mihai Eminesc), Iulia Stanciu (STARH), Miruna Pavoni (Pavoni Studio), Robert Farczadi (Project A), Niculae Grama (Pictogram) sau Alexandra Stoica (Das Engineering).

 

Pe langa prezentari si dezbateri, evenimentul va include un tur al locatiei Liberty Technology Park, dar si o zona expozitionala deschisa atat participantilor, cat si vizitatorilor care doresc sa intre in contact direct cu furnizorii de servicii.

 

Inscrierile la eveniment au inceput din 10 august. Arhitectii au acces gratuit cu inscriere in prealabil si in limita locurilor disponibile, iar pentru toti ceilalti participanti, organizatorii au pregatit o oferta early bird care poate fi accesata pe site-ul evenimentului www.architectureconf.ro.

 

In 2014, Architecture Conference&Expo a adus pe scena locala din Cluj-Napoca arhitecti de renume precum britanicii Bryan Avery (Avery Associates Architects) si Carlos Luna (Zaha Hadid Architects), dar si speakeri romani de renume precum Serban Tiganas (Dico si Tiganas), Alexandra Stoica (Das Engineering) sau Eugen Panescu (Planwerk). Tematica principala discutata in cadrul celei de-a doua editii a fost Ecosisteme si Arhitectura Sustenabila: principii de proiectare bioclimatica si aplicarea tehnicilor naturale si inovatoare.

 

Libero Events este agentia de evenimente si PR, B2B si B2C, sub semnatura careia au loc conferinte si workshop-uri: The Woman, HR Summit, TeCOMM, MarkDay, Architecture, Software Architecture Day, Digital Travel Forum, Cluj Sales Conference, Signal Connect, dar si  targuri: Touristica.

 

 Salvează pdf

Lucru în România