Iţi place aceasta stire? Recomand-o prietenilor:
Abonează-te la SpaţiulConstruit sau conectează-te prin Facebook pentru a primi periodic articole similare.

ATERKI ROMANIA - Retrospectiva poliurea & spuma poliuretanica 2014

ATERKI ROMANIA - Retrospectiva poliurea & spuma poliuretanica 2014

Termenul "polyurea"(pura) este foarte des pierdut sau gresit inteles deoarece nu orice sistem care contine amine/polyetheramine poate fi etichetat pur si simplu "polyurea" (pura).

 

Continutul de amine/polyetheramine poate varia de la 100% pana la 2%. Industria chimica defineste un sistem ca fiind "polyurea"(pura) atunci cand continutul de amine/polietheramine este de 80% sau >80%.


Cand continutul de hydroyl si amine/polietheramine se situeaza intre 2% si <80% sistemul se poate considera polyurea/poliuretan Hybrid.


Costurile premium ale sistemelor de polyurea pura fata de poliuretan sunt corelate de continutul de amine/polyetheramine. Costul materiei prime de poliuretan este de 1 1/2 ori pretul de polioli utilizati in sistemul general de poliuretan.

 

Retrospectiva Poliurea & Spuma Poliuretanica 2014

 Factorul cheie la care trebuie sa aveti o foarte mare grija si atentie, cand o companie ofera un pret mic si afirma ca este "polyurea"(pura). Asigurati-va ca nu este un sistem de poliuretan care contine doar un procent minim de amine/polyetheramine.


In ultima vreme primim astfel de reclamatii in aceasta directie si dorim sa se reactioneze aici, cat si in mod oficial pentru a avertiza aplicatorii cat si beneficiarii finali despre ceea ce se intampla in piata.


Din pacate aceasta este o problema in industria noastra iar companiile care fac acest lucru comit pur si simplu frauda.

Ai o întrebare despre acest subiect? Scrie-o aici!

user
Ataseaza fisiere
(Foto, video sau PDF. Maxim 1600x1600 pixeli @ 50 MB)
Anunță-mă când răspunde cineva
Lucru în România