Iţi place aceasta stire? Recomand-o prietenilor:
Abonează-te la SpaţiulConstruit sau conectează-te prin Facebook pentru a primi periodic articole similare.

ASSA ABLOY Entrance Systems - Solutii automate de access pentru Productie, Logistica si Retail

ASSA ABLOY Entrance Systems - Solutii automate de access pentru Productie, Logistica si Retail

 

http://www.assaabloy.ro/
http://www.assaabloy.ro/
Solutii si Produse
Rampe Crawford
Usi Crawford
Rampe Crawford
Rampe Crawford
Descarcati brosura Logistics
Albany
Albany
Albany
Albany
Albany
Descarcati brosura Manufacturing
Besam
Besam
Besam
Descarcati brosura Retail
Produsul lunii
Vizitati pagina Rapid Food
Zona Arhitectilor
Vizitati sectiunea Arhitects
sales.ro.Albany@assaabloy.com
Silviu.gata@assaabloy.com

 

AAES Marketing update, October 2013 - Solutii specializate pentru Productie, Logistica si... Citeste mai departe

 

AAES Marketing update, October 2013 - Solutii specializate pentru Productie, Logistica si Retail

 

Procesele de fabricatie, logistica si distributie pot genera provocari deosebite, deoarece implica bunuri si persoane in continua miscare, in conditii climaterice specifice si le intervale precise de timp

 

ASSA ABLOY Entrance Systems este un furnizor experimentat de solutii de acces in facilitati productive, de logistica si distributie. De la usi pietonale, la usi industriale, usi cu deschidere rapida, solutii de andocare, adaposturi si module de incarcare, va oferim sisteme automate de acces pentru fiecare etapa a operatiunilor. Aceste solutii fac diferenta, atunci cand afacerea ta implica fluxuri de intrare sau iesire a produselor si persoanelor.

 

Prin gama larga de solutii din portofoliul nostru, oferim o solutie perfecta pentru provocari specifice. Produsele noastre inovatoare, de inalta calitate si consultanta noastra de specialitate, contribuie la cresterea randamentului in productie si la precizia proceselor logistice. Va putem ajuta sa imbunatatiti siguranta, confortul si durabilitatea operatiunilor precum si a mediului dumneavoastra de lucru.

 

Incepand de la faza de constructie, livrarea produselor si gestionarea proiectului, de la instalare pana la servicii de intretinere si modernizare, noi va asiguram ca afacerea dvs. este permanent functionala.

 

Crawford - Combidock egalizator de rampa

O solutie versatila, ce se adapteaza la utilizarea pentru camioane sau dube, printr-o simpla comutare de buton, Combidock elimina necesitatea unor inaltimi diferite la rampa si, prin urmare reduce costurile de constructie.

 

Crawford - usa sectionala andocare

Proiectata pentru zonele de depozitare uscate, in spatii cu inaltimi mari, aceste usi sectionale se ridica vertical atunci cand sunt deschise si dispun de un design unic si simplu.

 

Crawford - SIR burduf gonflabil

Burduf gonflabil care se activeaza in mod automat, potrivit pentru vehicule mici sau mari, cu o prelata superioara rulanta care etanseaza perfect si urmeaza toate miscarile verticale ale vehiculului andocat.

 

Crawford - modul de incarcare

Cuprinzand egalizator la rampa, burduf de etansare si usa, aceasta solutie de andocare in aer liber economiseste spatiul interior si este disponibila in versiunile grele/izolate si usoare - in functie de zona geografica.

 

Albany - RapidRoll 3000, usi rapide de exterior

Usile rapide de exterior Albany cu viteze de deschidere pana la 3.2 m/s reduc semnificativ pierderile energetice si timpul de asteptare al operatorului. Sunt disponibile si in varianta vitrata sau cu spatiu redus de montaj pentru parcaari si garaje.

 

Albany - RapidRoll 392, usi rapide de interior

Usile rapide de interior Albany separa mediile cu temperaturi diferite si asigura viteze mari de deschidere automata de pana la 2.0 m/s. Durata prelungita de viata si rezistenta ridicata la curentii de aer o recomanda ca pe o solutie industriala robusta, cu un raport atractiv pret/performanta.

 

Albany - RapidRoll Clean, usi rapide pentru zone cu atmosfera controlata

Usile rapide pentru zonele cu atmosfera controlata Albany regleaza circulatia aerului, previn intrarea necontrolata a particulelor transmise prin aer si asigura accesul controlat al personalului.

 

Albany - RapidRoll Frigo, usi rapide pentru camere frigorifice

Usile rapide pentru camere frigorifice Albany controleaza temperatura, reduc formarea de gheata in medii umede si contribuie la reducerea costurilor energetice.

 

Albany - RapidProtect, usi rapide pentru procese automate

Usile de protectie la liniile de productie Albany constituie o bariera sigura intre lucrator si utilaje, prevenind accidentele si timpii neproductivi.

 

Besam - usi rotative la intrarea principala in birouri

Usile rotative Besam au o capacitate mare de trafic si sunt o solutie atractiva si primitoare de intrare. Sistemul rotativ este deosebit de util atunci cand doriti sa controlati climatul interior, deoarece nu permite formarea curentilor si ofera suficient spatiu chiar si pentru carucioarele de cumparaturi.

 

Besam - usi glisante pentru trafic ridicat

Usile glisante Besam sunt un produs potrivit pentru fluxuri mari de trafic din centre comerciale sau supermarketuri. O usa glisanta este o solutie comuna pentru intrarea principala sau zone de trecere la interior. Usile glisante sunt disponibile intr-o versiune standard, precum si in varianta telescopica, integral din sticla sau in diverse variante curbate.

 

Besam - usi pivotante automate pentru zone cu acces controlat

Sistemul automatizat pentru usi pivotante necesita spatiu minim si ofera latimea libera maxima de deschidere. Usile batante automate sunt excelente pentru crearea si mentinerea zonelor cu acces controlat, precum si cailor de evacuare. Usile batante sunt robuste si fiabile, iar operatorul este potrivit pentru automatizare usii sau modernizarea intr-un mod rentabil al usilor manuale existente.

 

Produsul lunii - usa rapida de inalta performanta Rapid Food

Rapid Food este un partener de incredere in toate sectoarele care necesita un nivel ridicat de igiena. Acesta este motivul pentru care usa este adesea regasita in industria alimentara si in industria produselor igienice, respectind cerintele din aceste sectoare - usi usor de curatat, rezistente la detergenti si la murdarie. Pentru ca se deschide si inchide rapid, aceste tip de usi sunt de asemenea de multe ori folosite in cazul in care temperatura ambientala trebuie sa fie constanta. Reglementarile si standardele speciale din sectorul de prelucrare a utilaje alimentare au fost luate in considerare la dezvoltarea a usii.

 

Zona architectilor

Comunitatea Arhitectilor reprezinta una dintre cele mai importante parteneriate de colaborare pentru ASSA ABLOY Entrance Systems. Arhitectii joaca un rol-cheie in alegerea celor mai bune si eficiente solutii de acces si securitate, capabile sa satisfaca nevoile utilizatorilor finali. Specialistii nostri va pot ajuta pas cu pas pe durata intomirii proiectului.

 

ASSA ABLOY Entrance Systems isi propune sa construiasca relatii de calitate, pe termen lung, cu arhitecti, profesionisti din design si consultanti de securitate, bazate pe incredere, profesionalism si integritate. Intelegem ca pastrarea oamenilor sau cladirilor in conditii de siguranta este un obiectiv cheie si ajutam partenerii nostri sa gaseasca solutii care se potrivesc in mod eficient nevoile clientului lor, precum si aspiratiile lor de proiectare. Echipa noastra manageri de proiect, personal de vanzari si ingineri calificati si cu experienta va vor ajuta la:

√ Bugetarea proiectului

√ Planificarea Traficul de marfuri si a fluxului de persoane

√ Intocmirea caietului de sarcini specifice proiectului

√ Desene si solutii specifice design

√ Conformitatea cu reglementarile in vigoare

 

ASSA ABLOY Entrance Systems

E-mail: Sales.Ro.Albany@assaabloy.com

Telefon: (+40) 0727.766.555

 

Silviu GATA

Email: Silviu.Gata@assaabloy.com

Telefon: (+40) 0736.444.399

... ascunde

Ai o întrebare despre acest subiect? Scrie-o aici!

user
Ataseaza fisiere
(Foto, video sau PDF. Maxim 1600x1600 pixeli @ 50 MB)
Anunță-mă când răspunde cineva
Articol scris de
ASSA ABLOY Entrance Systems
Lucru în România