Iţi place aceasta stire? Recomand-o prietenilor:
Abonează-te la SpaţiulConstruit sau conectează-te prin Facebook pentru a primi periodic articole similare.

Asociația Producătorilor de Polistiren Expandat din România are o nouă conducere

Arhitectul Mihail Cătălin Ştefan a fost numit, începând cu ianuarie 2019, director executiv al Asociatiei Producătorilor de Polistiren Expandat din România (ROMEPS).
Asociația Producătorilor de Polistiren Expandat din România are o nouă conducere
Mihail Ştefan este absolvent al Universităţii de Arhitectură şi Urbanism Ion Mincu, cu numeroase participări atât la concursuri naţionale, cât şi internaţionale, se arată într-un comunicat remis SpatiulConstruit.ro.

"Deşi sunt abia la început de drum, în cadrul Asociaţiei mă simt ca într-o mare familie. Sunt conştient de responsabilitatea mea şi îmi doresc ca întreaga experienţă, atât academică, cât şi practică, să mă ajute să transmit mesajul Asociaţiei către cât mai mulţi beneficiari ai sistemului de termoizolare cu polistiren expandat. Şi anume, faptul că soluţia pe care noi o propunem este una nu doar accesibila, ci una cu adevărat eficientă. Sunt arhitect la bază şi am lucrat în decursul timpului cu diferite soluţii de termoizolare, iar polistirenul expandat este, de departe, cea mai la îndemână, începând cu greutatea materialului, manevrabilitatea, punerea în operă, până la eficienţă şi cost", spune noul director executiv al ROMEPS.

Asociaţia Producătorilor de Polistiren Expandat din România (ROMEPS) a fost înfiinţată în anul 2004, activând sub această denumire din 2011. Asociaţia îşi propune să promoveze pe piaţa din România un standard de calitate pentru producătorii de polistiren şi să vegheze la respectarea reglementărilor, se mai arată în comunicatul citat.

Ai o întrebare despre acest subiect? Scrie-o aici!

user
Ataseaza fisiere
(Foto, video sau PDF. Maxim 1600x1600 pixeli @ 50 MB)
Anunță-mă când răspunde cineva
Lucru în România