Iţi place aceasta stire? Recomand-o prietenilor:
Abonează-te la SpaţiulConstruit sau conectează-te prin Facebook pentru a primi periodic articole similare.

ARTech Plana - feroneria ce transforma fereastra intr-un element de decor

ARTech Plana - feroneria ce transforma fereastra intr-un element de decor

Euro-Wood, in colaborare cu firmele italiene AGB si Olimpia, au reunit producatorii de tamplarie din lemn din zona Moldovei in cadrul evenimentului „Windows Fashion 2015”.  Intalnirea a fost o demonstratie practica de montare a noii feronerii ARTech Plana si a elementelor de etansare pentru ferestre, cat si o prezentare a avantajelor obtinute prin placarea cu aluminiu a tamplariei din lemn.

 

Firma noastra organizeaza evenimente de acest gen in fiecare an, in parteneriat cu furnizorii nostri externi, pe diferite teme care se refera la modalitati noi de lucru sau produse de top folosite în productia tamplariei din lemn stratificat”, a declarat Gabi Ancuta Petrachi, asistent manager Euro-Wood. In 2015 a venit randul prezentarii noutatilor din domeniul feroneriei, garniturilor si profilelor din aluminiu si a elementelor noi folosite in placarea cu aluminiu a ferestrelor si a usilor din lemn.

 

Aspect minimalist


Un element interesant il reprezinta zavorul minimalist. Acesta este potrivit pentru toate tipurile de ferestre. Este compus din trei piese: manerul de actionare, zavorul propriu-zis si corpul sau; principala sa caracteristica este rototranslatia ce-i permite functia de agatare si punere in presiune a cercevelei fata de toc.

 

Blocatori cu suruburi ascunse

 

Capacele care ascund suruburile revolutioneaza conceptul de design al tamplariei. Acestea dau o nota de eleganta si transforma o fereastra obisnuita intr-una de nisa.

 

Colaborarea dintre Euro-Wood si reprezentantii italieni AGB si Olimpia din acest an a fost de bun augur. Produsele promovate sunt usor accesibile si necesita investitii minime in procesul de productie, facilitand producatorilor de tamplarie adaptarea produselor finite la cerintele viitoare ale pietei interne si externe.

 

 

Lucru în România