Iţi place aceasta stire? Recomand-o prietenilor:
Abonează-te la SpaţiulConstruit sau conectează-te prin Facebook pentru a primi periodic articole similare.

Arta minerala - Un eveniment Knauf Insulation

Arta minerala - Un eveniment Knauf Insulation

Knauf InsulationFoc, flacari, volume care plutesc, structuri abstracte, siluete de cladiri si… vata minerala. Legatura neasteptata intre arta, foc si vata minerala a fost dezvaluita marti, 21 mai, intr-un eveniment inedit marca Knauf Insulation, in cadrul caruia s-au impletit incombustibilitatea si pasiunea pentru frumos: ARTA MINERALA.

 

Interpretari originale ale vatei minerale: volume suspendate, iluminate, modele de fatade urbane, a caror diversitate insumeaza caracterul vibrant al orasului, structuri abstracte, siluete de foc - au fost surprinse in cadrul evenimentului Knauf Insulation - unul dintre cei mai importanti jucatori de pe piata materialelor izolante.

 

 

Sculpturile atipice, realizate in vata minerala Knauf Insulation de catre tineri arhitecti talentati, au putut fi admirate, fiind expuse in cadrul evenimentului. De asemenea, acestea au fost “testate” intr-un spectacol pirotehnic surprinzator, pus in scena prin-un moment artistic dedicat al trupei Hypnosis. Astfel, a fost pusa in valoare, intr-o maniera artistica, una dintre caracteristicile importante ale produselor Knauf Insulation: incombustibilitatea.

Adrian Garofeanu, Country Manager Knauf Insulation

 

“Ne-am propus ca prin intermediul acestui eveniment sa evidentiem intr-un mod atipic importanta utilizarii unor materiale adecvate in izolarea locuintei. Incombustibilitatea este o caracteristica obligatorie a materialelor izolatoare, care ne ajuta sa ne protejam locuinta de incendii. Produsele Knauf Insulation din vata minerala indeplinesc cu succes aceasta caracteristica, beneficiind de cele mai ridicate standarde europene din clasa A1, privind reactia la foc”, a declarat Adrian Garofeanu, Country Manager Knauf Insulation.

 

Evenimentul s-a bucurat de prezenta in numar mare a specialistilor din domeniu: arhitecti si presa specializata.

 

Despre Knauf Insulation

 

Ca parte a Grupului Knauf, Knauf Insulation reprezinta una din cele mai respectate companii de pe piata internationala. Compania a inregistrat o rapida crestere in domeniu, producând o gama larga de produse pentru izolarea termica si acustica, precum si pentru protectia la incendiu a tuturor tipurilor de constructii, fie ele locuinte, cladiri comerciale sau parcuri industriale. Cu peste 5.000 de angajati in 50 de tari din intreaga lume si 30 de facilitati de productie, produsele Knauf Insulation includ vata de sticla, vata bazaltica, polistiren extrudat, polistiren expandat si placi din fibre de lemn (Heraklith).

 

Ca producator de multiple tipuri de produse izolante, Knauf Insulation este pozitionata strategic oferind solutii pentru toate tipurile de aplicatii.

 

Mai multe informatii puteti afla accesand: www.knaufinsulation.ro.

Ai o întrebare despre acest subiect? Scrie-o aici!

user
Ataseaza fisiere
(Foto, video sau PDF. Maxim 1600x1600 pixeli @ 50 MB)
Anunță-mă când răspunde cineva
Articol scris de
KNAUF INSULATION
Lucru în România