Iţi place aceasta stire? Recomand-o prietenilor:
Abonează-te la SpaţiulConstruit sau conectează-te prin Facebook pentru a primi periodic articole similare.

Arhitectura grădinilor. Concept & Design cu Semmelrock Bradstone

Te invităm să descoperi familiile complexe de produse Semmelrock și paletele vaste de texturi și culori. Asortează-le într-un mod inovativ, pentru a crea proiecte cu design unic, personalizat!
Arhitectura grădinilor. Concept & Design cu Semmelrock Bradstone

- Inspirat de natură, realizat manual: gama noastră de produse Bradstone reproduce aspectul și caracteristicile pietrei naturale și lemnului în detalii uimitoare.
- Familiile noastre de produse Wetcast cuprind o mare varietate de elemente de design peisagistic pentru diverse aplicații. Dalele pentru gradină sau piscină, sistemele de parapeți și de garduri, treptele și delimitările sunt o sursă de inspirație în procesul de proiectare și conferă un design armonios amenajărilor exterioare.

Evenimentul are loc pe 28 noiembrie, în București, și se adresează arhitecților și studenților arhitecți. Nu în ultimul rând, se adresează și producătorilor de materiale, inginerilor și constructorilor interesați să își extindă cunoștințele și, de ce nu, să participe la aceste procese sau să exploreze o nouă direcție.

Speakeri:
1. Arhitecta Irina Ivan, Project Manager în cadrul Semmelrock România, va face o prezentare a companiei și a portofoliului de produse.
2. Invitat special este Dušan Koháry, Manager de Produse la Semmelrock International, cu experiență și educație la Universitatea Tehnică Slovacă din Bratislava. Un adevărat pasionat de Bradstone și de dezvoltarea noilor produse.

*Intrarea este liberă, dar locurile sunt limitate.

Tot ce trebuie să faci este să ne trimiți datele tale de contact completând formularul de pe pagina dedicată evenimentului.

Ai o întrebare despre acest subiect? Scrie-o aici!

user
Ataseaza fisiere
(Foto, video sau PDF. Maxim 1600x1600 pixeli @ 50 MB)
Anunță-mă când răspunde cineva
Articol scris de
SEMMELROCK STEIN+DESIGN