Iţi place aceasta stire? Recomand-o prietenilor:
Abonează-te la SpaţiulConstruit sau conectează-te prin Facebook pentru a primi periodic articole similare.

Arhitecți europeni şi asiatici consacraţi vin la Bucureşti

Forumul Internaţional de Arhitectură SHARE anunţă un panel remarcabil de speakeri europeni şi asiatici cu proiecte de design premiate la nivel internaţional. Invitatul special al SHARE Bucharest 2018 este Massimiliano FUKSAS, un nume devenit reper teoretic şi conceptual al arhitecturii contemporane.
Arhitecți europeni şi asiatici consacraţi vin la Bucureşti

 

La eveniment sunt asteptați peste 300 de arhitecți, designeri și specialiști în domeniul construcțiilor. Participanții înscriși la eveniment au la dispoziție o platformă app (Whova) care să faciliteze comunicare înainte și în timpul evenimentului. 

 

SHARE Bucharest 2018 este organizat de Asociația Culturală Pro Event, Ordinul Arhitecților din România și ABplus events și este susținut de partenerului oficial SAINT GOBAIN, partenerului principal SISECAM FLAT GLASS, a partenerului ambiental BOSE, a partenerilor GUARDIAN GLASS și SAMSUNG Air Conditioner, a  a sponsorilor principali AGC FLAT GLASS și ADEPLAST. a Sponsorilor VELUX, SKYLUX,  ALUPROF, Asociația Română de Iluminat (ARI), a

partenerului ambiental BOSE, a partenerilor culturali Institutul Polonez, Institutul Italian de Cultură.

 

Partenerii media principali ai evenimentului sunt spatiulconstruit.ro și Igloo.

 

Formularele de înscrieri sunt disponibile online și le puteți accesa folosind următorul link http://share-architects.com/share-bucharest-27th-march/.

 

Puteți fi informați zilnic de noutățile din programul evenimentelor pe pagina de Facebook https://www.facebook.com/abplus/ şi Twitter https://twitter.com/ArchTradeEvents.

Ai o întrebare despre acest subiect? Scrie-o aici!

user
Ataseaza fisiere
(Foto, video sau PDF. Maxim 1600x1600 pixeli @ 50 MB)
Anunță-mă când răspunde cineva