Iţi place aceasta stire? Recomand-o prietenilor:
Abonează-te la SpaţiulConstruit sau conectează-te prin Facebook pentru a primi periodic articole similare.

Apel înscrieri arhitecți voluntari pentru acțiunile De-a Arhitectura

Asociația De-a Arhitectura caută voluntari arhitecți, urbaniști, peisagiști, designeri, arhitecți de interior, studenți arhitecți pentru completarea echipelor de îndrumători din cadrul cursurilor sale derulate in cadrul programelor "De-a arhitectura mini" "De-a arhitectura în orașul meu" din anul școlar 2019-2020.
Apel înscrieri arhitecți voluntari pentru acțiunile De-a Arhitectura

"Avem în București 3 clase de copii dornici să străbată lumi de poveste alături de cele două personaje, Grifonel și Semințica, din cursul 'De-a arhitectura mini'. Aceștia s-ar bucura foarte mult dacă în această călătorie i-ar însoți, pe lângă cadrul didactic de la clasă, și un arhitect:

- pregătitoare B, Școala Gimnazială Nr. 113, București

- clasa I A, Școala Gimnazială Nr. 86, București

- clasa a II-a C, Școala Gimnazială „Ferdinand I”, București

De asemenea, avem 3 clase de copii din București care vor trece prin cursul 'De-a arhitectura în orașul meu' și vor fi mai curioși despre mediul care îi înconjoară, mai atenți la orașele și satele în care locuiesc, vor învăța despre arhitectură, într-o joacă serioasă, prin activități hands-on:

- clasa a III-a B, Școala Gimnazială Nr. 113, București

- clasa a IV-a B, Școala Gimnazială Nr. 40, București

- clasa a IV-a D, Școala Gimnazială Nr. 280, București", anunță reprezentanții asociației


Potrivit acestora, programele De-a arhitectura sunt realizate sub formă de cursuri opționale, extracurriculare sau curriculum la decizia școlii și sunt îndrumate de către o echipă formată dintr-un arhitect si un cadru didactic, timp de o oră pe săptămână, pe parcursul întregului an școlar. Inițiativa este sprijinită financiar de Ordinul Arhitecților din România din fondul taxei "Timbrul Arhitecturii".

Cei care doresc sa devina voluntari se pot inscrie aici.

Detalii despre programul "De-a arhitectura mini", aici. Detalii despre programul "De-a arhitectura în orașul meu", aici.

Ai o întrebare despre acest subiect? Scrie-o aici!

user
Ataseaza fisiere
(Foto, video sau PDF. Maxim 1600x1600 pixeli @ 50 MB)
Anunță-mă când răspunde cineva
Lucru în România