Iţi place aceasta stire? Recomand-o prietenilor:
Abonează-te la SpaţiulConstruit sau conectează-te prin Facebook pentru a primi periodic articole similare.

Apartamente, materiale de constructii si solutii de amenajare la a doua editie a Targului de Imobiliare, Constructii si Amenajari, “Acasa de la A la Z”

Apartamente materiale de constructii si solutii de amenajare la a doua editie a Targului de Imobiliare

ADSHOP

 

În perioada 27-29 septembrie 2013, Polus Center Cluj va fi gazda celei de-a doua ediții a Târgului de Imobiliare, Construcții și Amenajări: “Acasă de la A la Z”.

 

La fel ca la prima ediție, și de această dată Târgul va reuni agenții imobiliare, dezvoltatori, firme distribuitoare sau producatoare de materiale de construcții și amenajări, dar și firme care comercializează echipamente de încălzire sau generare a curentului electric, ecologice.  

 

Vreme de 3 zile, clujenii vor putea intra în legătură directă cu cei care oferă spre vânzare apartamente în ansambluri rezidențiale din orașul Cluj-Napoca, vor putea afla prețuri, locații și modalități de creditare existente. 

 

Acasa de la A la Z macheta 4x3

 

 “Pentru a doua ediție am pregătit un Târg cu oferte diversificate. Expozanții vin cu promoții pentru apartamente cu 2 sau 3 camere, dar și penthouse-uri de lux. Agențiile imobiliare vor oferi consultanță în vânzare, cumpărare sau închiriere de apartamente și vile, iar firmele cu materiale de construcții vor aduce un plus de informație cu privire la modul de construire a unei case. Clujenii vor putea alege să cumpere locuința mult dorită direct de la dezvoltator sau agenție, dar vor avea și posibilitatea de a afla cât costă materialele pentru a-și construi și dota locuința în regie proprie.” declară Anca Știr, managing partner Adshop Cluj, firma organizatoare. 

 

 “La fel ca la prima ediție, ne bucurăm de susținerea companiei Ambient, unul dintre cei mai mari retaileri autohtoni de materiale pentru construcții și finisaje, care va fi prezentă la eveniment ca și partener principal.” a mai declarat Anca Știr.  

 

 “Acasă de la A la Z” - Târg de imobiliare, construcții și amenajări își așteaptă vizitatorii în perioada 27-29 septembrie 2013, între orele 10:00 – 22:00, în incinta Polus Center Cluj!    

 

Contact: 

Anca Știr 

Tel: 0745 47 27 17

E-mail: anca.stir@adshopcluj.ro; office.adshop@gmail.com  

Ai o întrebare despre acest subiect? Scrie-o aici!

user
Ataseaza fisiere
(Foto, video sau PDF. Maxim 1600x1600 pixeli @ 50 MB)
Anunță-mă când răspunde cineva