Iţi place aceasta stire? Recomand-o prietenilor:
Abonează-te la SpaţiulConstruit sau conectează-te prin Facebook pentru a primi periodic articole similare.

Amenajarile realizate cu mobilier SENSIO: 4 nominalizari la cea de-a treia editie ELLE Decoration Romanian Design Awards

Amenajarile realizate cu mobilier SENSIO 4 nominalizari la cea de-a treia editie ELLE Decoration Romanian Design

ELLE Decoration inseamna o voce puternica in domeniul design-ului si amenajarilor de interior, iar premiile ELLE Decoration Design Awards vin ca o recunoastere mult dorita si ravnita de toti cei participanti. SENSIO este alaturi de 3 echipe de arhitecti implicate in 4 dintre proiectele nominalizate la ELLE Decoration Romanian Design Awards 2016. Amenajarile moderne, elegante si, nu in ultimul rand, cosmopolite, definesc localuri la care te-ai intoarce de fiecare data pregatit sa te simti bine si sa ai parte de o experienta pe cinste.

 

Printre nominalizarile de anul acesta la categoria ‘Cea mai buna amenajare a unui spatiu public’ se numara 4 amenajari la care SENSIO a contribuit prin furnizarea mobilierului potrivit pentru ca spatiile sa se remarce prin acea ‘stare de bine’ pe care oricine o poate avea la interior.

 

Iata care sunt:

 

Cele patru nominalizari la ELLE Decoration Romanian Design Awards nu fac decat sa ne confirme faptul ca SENSIO ofera mobilierul custom-made perfect, indiferent de cat de ambitios este proiectul tau de amenajare, de la elegant si sofisticat si pana la relaxat si natural.

 

 

Obiectul este ascuns

Ai o întrebare despre acest subiect? Scrie-o aici!

user
Ataseaza fisiere
(Foto, video sau PDF. Maxim 1600x1600 pixeli @ 50 MB)
Anunță-mă când răspunde cineva