Iţi place aceasta stire? Recomand-o prietenilor:
Abonează-te la SpaţiulConstruit sau conectează-te prin Facebook pentru a primi periodic articole similare.

Amenajarea băii cu piatră naturală

Cum alegi piatra potrivita? Amenajarea baii cu piatra naturala este o tema predilecta pentru arhitecti si designerii de interior. Daca esti pe cont propriu, tot ai nevoie de consiliere de specialitate si aici PIATRAONLINE te poate ajuta. Personalizat si gratis.
Amenajarea băii cu piatră naturală

La PIATRAONLINE vei afla cum sa alegi piatra naturala potrivita astfel incat sa-ti poti transforma baia intr-un spatiu in care accentele moderne de design sa creeze atmosfera naturala pe care o resimti la folosirea acestui material autentic.

 

Creativitatea ta se poate exprima in imbinarea de aspect, textura si culoare prin care piatra naturala personalizeaza fiecare amenajare specifica.

 

Cu piatra naturala decorativa vei obtine un spatiu unic in amenajarea baii tale. Paleta bogata de amenajari cu piatra naturala decorativa livreaza mereu solutii atat pentru interior, cat si pentru exterior. Panelurile din piatra naturala decorativa montate pe pereti reprezinta o contrabalansare bogata in continut a minimalismului ultra-utilizat. Ardezia ca piatra naturala decorativa se exprima atat sub forma de paneluri, cat si ca placi cu lungime libera. Ambele modele ofera amenajarea baii cu pereti avand accente molcome si echilibrate.

 

Cu finisaje spectaculoase si mai rar intalnite, marmura, o piatra decorativa eleganta si distinsa, confera peretilor baii un design propriu si exclusivist. La fel de spectaculoase si mai primitive ca aspect, panelurile din quartit si limestone vor urca pe peretii baii tale autenticitatea pietrei naturale, asa cum apare ea in cariera. Amenajarea baii cu mozaic este o posibilitate din ce in ce mai explorata, in special modelele din travertin impunandu-se prin coloritul linistit.

Amenajarea băii cu piatră naturală

Piese Speciale Limestone Vratza Periat 2 cm


Oricum am folosi piatra naturala decorativa, specificul acesteia necesita tratament si intretinere. Tratamentul pietrei naturale decorative este obligatoriu in amenajarea oricarei bai si consta din curatarea suprafetelor placate cu detergenti profesionali si impermeabilizarea acestora cu solutii specifice. Intretinerea suprefetelor din piatra naturala decorativa se face cu ajutorul unor solutii de intretinere speciale.Amenajarea băii cu piatră naturală

Mozaic Travertin Classic Polisat 2.3 x 2.3 cm


In amenajarea baii un rol important il are chiuveta de baie. Executata din granit, marmura, travertin, limestone sau onix, cu montaj pe blat sau direct pe podea (freestanding), chiuveta de baie este un element decorativ, dar si practic, esential in armonia baii tale. Descopera chiuvetele de baie la PIATRAONLINE: sunt elegante, ieftine si dau o nota de inconfundabila autenticitate baii tale.


Toate informatiile detaliate despre piatra decorativa necesara amenajarii baii tale, despre montajul acesteia si despre modul prin care se poate prelungi durata de viata a placarilor tale le poti afla direct de la consilierii PIATRAONLINE. Vino in Aleea Teisani 137A si inspiratia te va calauzi spre cele mai bine solutii pentru amenajarea baii tale cu piatra decorativa.

 

 


Ai o întrebare despre acest subiect? Scrie-o aici!

user
Ataseaza fisiere
(Foto, video sau PDF. Maxim 1600x1600 pixeli @ 50 MB)
Anunță-mă când răspunde cineva
Articol scris de
PIATRAONLINE