Iţi place aceasta stire? Recomand-o prietenilor:
Abonează-te la SpaţiulConstruit sau conectează-te prin Facebook pentru a primi periodic articole similare.

AluKönigStahl și Schüco sărbătoresc 60 de ani de parteneriat

Alukönigstahl sărbătorește 60 de ani de parteneriat de succes, alături de Schüco International, liderul de piață al sistemelor din aluminiu. Această cooperare și dezvoltarea continuă de produse au condus Alukönigstahl către poziția de lider în tehnologie și inovație și pe piața din România.
AluKönigStahl și Schüco sărbătoresc 60 de ani de parteneriat

Datorită parteneriatului strategic dintre cele două companii, Schüco s-a extins și a ajuns la clienții din regiunea estică a Europei cu cele mai performante sisteme de profile arhitecturale pentru construcția de ferestre, uși, fațade și sere. Acestora li se adaugă sisteme de protecție solară, balcoane, sisteme de protecție antiexplozie, antiefracție sau antifurt.

"Totul a început în 1958, la târgul internațional 'Hannover Messe', unde Karl König - bunicul actualului CEO al Alukönigstahl, Philip König - a convins compania Schüco de beneficiile unei colaborări. Începând cu 11 septembrie 1958, parteneriatul de succes dintre cele două companii a confirmat de-a lungul celor 60 de ani că acestea acționează în beneficiul clienților săi, răspund nevoilor din prezent ale acestora, dar, mai ales, asigură succesul ambelor părți în viitor", a declarat Attila Beer, Administrator Alukönigstahl România și Republica Moldova.

Alukönigstahl este o companie de familie care operează în Europa Centrala și de Sud-Est și care este deja la cea de-a patra generație. Loialitatea angajaților dar și a numeroși clienți care se păstrează de-a lungul acestor generații subliniază însemnătatea parteneriatului reciproc: personal, orientat spre servicii, loial și stabil. Cu echipe tehnice si de vânzări solide, compania oferă consultanță și asistența tehnică în toate etapele unui proiect de construcție.

Abordarea orientată către client, expertiza recunoscută și parteneriatul cu Schüco permit Alukönigstahl să ofere soluții personalizate, avansate tehnologic și orientate către viitor partenerilor săi locali. În prezent, colaborarea strategică asigură succesul proiectelor arhitecturale din cele 17 tari în care este prezent Alukönigstahl, prin îndeplinirea celor mai stricte cerințe de calitate, securitate și eficiență energetică.

AluKönigStahl și Schüco sărbătoresc 60 de ani de parteneriat
AluKönigStahl și Schüco sărbătoresc 60 de ani de parteneriat
AluKönigStahl și Schüco sărbătoresc 60 de ani de parteneriat

Ai o întrebare despre acest subiect? Scrie-o aici!

user
Ataseaza fisiere
(Foto, video sau PDF. Maxim 1600x1600 pixeli @ 50 MB)
Anunță-mă când răspunde cineva
Lucru în România