Iţi place aceasta stire? Recomand-o prietenilor:
Abonează-te la SpaţiulConstruit sau conectează-te prin Facebook pentru a primi periodic articole similare.

Alukonigstahl lanseaza Academia Alukonigstahl

Alukonigstahl lanseaza Academia Alukonigstahl

Akademie_Icon_sw - 800x753Cursurile sunt disponibile in mod gratuit personalului partenerilor companiei

Printre obiectivele asumate pentru anul 2013, Alukonigstahl isi propune cresterea calitatii lucrarilor executate cu ajutorul Academiei Alukonigstahl. Proiectul consta in sustinerea unui program de instruire prin seminarii teoretice si prezentari practice in Bucuresti. Academia Alukonigstahl este un concept de scolarizare oferit gratuit personalului partenerilor Alukonigstahl, firme prelucratoare de sisteme din aluminiu.

 

Pregatirea are atat elemente teoretice precum cunostinte generale despre sistemele de ferestre, usi si pereti cortina, dimensionare corecta, necesarul de materiale, cat si demontratii practice de executie corecta pentru fiecare tip de produs.

 

Work-shop-urile au durata de doua zile pentru fiecare capitol principal: ferestre – usi – pereti cortina din profile de aluminiu. Episodul pilot al academiei va avea loc in Bucuresti. Prima zi este rezervata partii teoretice si se desfasoara la sediul Alukonigstahl, fiind urmata de o zi de aplicatii practice, in atelierul scoala amenajat langa depozitul din Bucuresti. Work-shopu-rile sunt proiectate pentru sustinerea de serii a cate 15 persoane, in functie de solicitari urmand a se stabili numarul de serii necesare. In paralel cu pregatirea muncitorilor, pentru personalul din departamentul tehnic/ofertare sunt disponibile seminarii pentru programele de calcul specifice furnizorilor nostri.

 

Prezenta in Romania din 1995, Alukonigstahl a furnizat pietei autohtone sisteme de fatada si tamplarie pentru mai mult de 100 de proiecte imobiliare majore. Acestea au fost utilizate atat pentru cladiri de birouri, cat si pentru proiecte imobilare rezidentiale, colective sau particulare. 

Infiintata in 1864 in Retz, Austria de catre Jakob Konig, Alukonigstahl este prezenta pe piata romaneasca din 1995. Avand reprezentante in 11 tari europene, compania isi propune excelenta pentru toate serviciile si produsele distribuite. Pentru mai multe informatii despre produsele si serviciile Alukönigstahl, va rugam sa vizitati www.alukoenigstahl.ro  si http://case.alukoenigstahl.ro/ .

Ai o întrebare despre acest subiect? Scrie-o aici!

user
Ataseaza fisiere
(Foto, video sau PDF. Maxim 1600x1600 pixeli @ 50 MB)
Anunță-mă când răspunde cineva
Articol scris de
ALUKONIGSTAHL
Lucru în România