Iţi place aceasta stire? Recomand-o prietenilor:
Abonează-te la SpaţiulConstruit sau conectează-te prin Facebook pentru a primi periodic articole similare.

ALTI, noua gamă de boxe suspendate de la Audac

Audac a introdus de curand o gama complet noua de boxe suspendabile. Noua gama ALTI aduce, prin designul deosebit, o identitate aparte sistemelor de sunet in cadrul intregii arhitecturi a unui spatiu, chiar si in cazurile instalarilor ce implica o arhitectura deschisa sau plafoane inalte.

ALTI, noua gamă de boxe suspendate de la Audac

ALTI4 si ALTI6 sunt boxe suspendabile concepute pentru redarea muzicii de fundal sau de prim plan, cu aplicatii frecvente in locatii deschise cu spatii mari precum baruri, restaurante, spatii destinate educatiei, spatii publice si corporate, sali de sport, upermarketuri, centre logistice sau depozite.

 

Ce aduce nou seria ALTI de la Audac

 

Design inovator si unic

Acoperire larga

Cablu de suspensie si difuzor combinat intr-o manta exterioara

Sistem de blocare Dual Gripple™

Capac pentru cablul de tavan

Comutator rotativ de putere pentru 70 / 100V si utilizare cu impedanta redusa (16Ω)


Construcția elegantă este finisată cu materiale de înaltă calitate și este dotată cu componente acustice premium. Aceasta garantează o inteligibilitate ridicata a vorbirii si o reproducere a sunetului calda si detaliata. ALTI produce un model larg de acoperire asigurand o auditie optima nu numai sub difuzor sau in fata acestuia, ci si uniform in perimetrul desemnat. ALTI produce un model larg de acoperire a fasciculului, care va asigura ca nu trebuie sa fiti direct in fata sau sub difuzor pentru a obtine un sunet excelent.

 

ALTI, noua gamă de boxe suspendate de la Audac

 

ALTI4M si ALTI6M

 

ALTI4M si ALTI6M sunt variante ale boxelor suspendabile, cu un suport de montare turnat sub presiune pentru montarea pe perete si tavan. Acest lucru contribuie la mentinerea designului si a identitatii sistemului audio in cazurile in care exista zone ce nu permit utilizarea solutiilor suspendate din cauza inaltimilor sau structurilor plafonului.

 

Acustica si constructia sunt realizate in mod identic, in timp ce conexiunile sunt realizate prin conectori AWX5 ™ rezistenti la intemperii.

Articol scris de
AUDIO VISION STORE