Iţi place aceasta stire? Recomand-o prietenilor:
Abonează-te la SpaţiulConstruit sau conectează-te prin Facebook pentru a primi periodic articole similare.

Află ultimele noutăti din domeniul construcțiilor la Consens

Asociația Studenților Constructori din Universitatea Tehnică din Cluj Napoca, în colaborare cu Uniunea Națională a Studenților din România, organizează si in acest an evenimentul Consens.
Află ultimele noutăti din domeniul construcțiilor la Consens

Acest eveniment are ca scop aducerea atât în fața studenților, cât și în fața cadrelor didactice a ultimelor noutăți din domeniul construcțiilor. De asemenea, prin CONSENS, ASCUT dorește să creeze un mediu propice de socializare care să aducă numai beneficii, atât studenţilor si profesorilor, cât și firmelor participante, urmărind astfel să elimine orice discrepanţă sau barieră existentă în relaţia de comunicare dintre aceștia.

Pe langa prezentarile care vor avea loc, companiile vor organiza vizite tehnice si workshop-uri menite sa ii pregateasca pe viitorii ingineri pentru cariera care ii asteapta.

Fiind prezente unele dintre cele mai prestigioase firme specializate pe construcții și domeniile aferente ei, studenții au ocazia de a intra în dialog direct cu reprezentanții acestor companii, aceștia din urmă având posibilitatea de a face o selecție a celor mai buni și pasionați studenți, pentru ca, pe viitor, să se alăture echipei de profesionaliști din cadrul firmei pe care o reprezintă.

Printre firmele partenere care vor fi prezente se numără Allbim, Strabag - Arl, Doka, Caparol, Benta, Silvania și multe altele.

Prezentările se vor desfasura în cadrul Facultății de Construcții, din 21 mai pana in 23 mai, pe strada George Barițiu nr. 25, Aula Tertea.

Lucru în România