Iţi place aceasta stire? Recomand-o prietenilor:
Abonează-te la SpaţiulConstruit sau conectează-te prin Facebook pentru a primi periodic articole similare.

Aerotermele electrice, utile pentru incalzirea oricarui spatiu

Aerotermele electrice, utile pentru incalzirea oricarui spatiu

Aerotermele electrice reprezinta solutia ideala pentru incalzirea spatiilor pe timp de iarna, in absenta centralelor, calorifelor sau a altor surse de caldura. Descopera beneficiile alegerii unei astfel de aeroterme, dar si cele mai importante promotii si solutii de a beneficia de puterea lor de incalzire la preturi convenabile.

 

Promotii la aeroterme electrice


Aerotermele electrice de la Alecoair.ro sunt unele dintre cele mai bune si de calitate echipamente de incalzire de pe piata. Magazinul online iti pune la dispozitie o gama variata de aparate electrice de calitate germana, la preturi imbatabile.

 

De exemplu, o aeroterma electrica TDS 20 cu putere de incalzire 3.3 KW, se poate achizitiona cu doar 260 lei. Se monteaza pe perete sau tavan si protejeaza spatiile de condens.

 

O aeroterma cu putere de incalzire mai mare, de 15 KW, este TDS 75, care se poate achizitiona de pe Alecoair.ro cu 935 de lei. Este perfecta pentru incalzirea spatiilor interioare de dimensiuni ceva mai mari, iar avantajul este ca este portabil, putandu-se transporta usor. Beneficiaza de protectie la supraincalzire, ceea ce ofera un plus de siguranta in folosirea acestor echipamente.

 

 

Ai o întrebare despre acest subiect? Scrie-o aici!

user
Ataseaza fisiere
(Foto, video sau PDF. Maxim 1600x1600 pixeli @ 50 MB)
Anunță-mă când răspunde cineva
Articol scris de
ALECOAIR