Iţi place aceasta stire? Recomand-o prietenilor:
Abonează-te la SpaţiulConstruit sau conectează-te prin Facebook pentru a primi periodic articole similare.

Acoperisurile verzi ZinCo - o solutie sustenabila pentru cladiri comerciale si de birouri

Acoperisurile verzi  ZinCo  - o solutie sustenabila pentru cladiri comerciale si de birouri

 

Cand un dezvoltator hotaraste realizarea unui centru multifunctional dotat cu zone comerciale pe trei niveluri si spatii de birouri pe Inca trei, se pune problema spatiului verde, atat de necesar angajatilor si vizitatorilor, cat si specialistilor In etapa de aprobare a proiectului. Un acoperis verde reprezinta o solutie inspirata si sustenabila In acest context.

 

In cazul Ko-Bogen, odata hotarat conceptul de cladire care „traieste si respira”, specialistii ZinCo au propus sistemul Floraset© FS 50 care, realizat fiind din polistiren expandat, are rezistenta termica si este complementar termoizolatiei clasice. A rezultat astfel o  economie de material si exploatarea acoperisului, un spatiu deseori ignorat.

 

Avantajele Floraset

- Pentru suprafete Intinse, susceptibile baltirii

- 0⁰ panta minima necesara

- Rezistenta termica asigurata, deci economie la achizitionarea termoizolatiei

- Asamblaj usor si rapid, fara alte ustensile

- Niciun element ZinCo folosit nu gaureste hidroizolatia

 

 

 

Despre furnizor

Green Shop utilizeaza In exclusivitate In Romania sistemele nemtesti ZinCo pentru acoperisuri verzi si gradini pe terasa, folosite In Intreaga lume pentru proiecte majore, de catre cele mai mari birouri de arhitectura si inginerie. De la High Line Park New York, Mountain Dwellings (Bjarke Ingels Group) la Baza de Agrement „Stejarii” (Bucuresti), ZinCo instaleaza anual 1 500 000 de mp de acoperisuri verzi.

Green Shop este un grup de firme cu o experienta de 15 ani In amenajari peisagistice, acoperisuri verzi si gradini pe terasa, care furnizeaza peisagistilor si foloseste din productia proprie: rulouri de gazon, substraturi sau plante din ferme si pepiniere proprii, amplasate In puncte strategice din tara.

 

 

Obiectul este ascuns

Ai o întrebare despre acest subiect? Scrie-o aici!

user
Ataseaza fisiere
(Foto, video sau PDF. Maxim 1600x1600 pixeli @ 50 MB)
Anunță-mă când răspunde cineva
Lucru în România