Iţi place aceasta stire? Recomand-o prietenilor:
Abonează-te la SpaţiulConstruit sau conectează-te prin Facebook pentru a primi periodic articole similare.

5 cabine de duș de peste 3.000 lei care merită toată atenția voastră

Multe persoane cred ca amenajarea baii nu este chiar atat de importanta. Asa ca aleg obiecte sanitare cat mai ieftine (sau cauta oferte nu tocmai bune) si nu dau prea multa importanta aspectului. In general, este o camera practica si atat. Adevarul este ca baii ar trebui sa ii acordati mult mai multa atentie decat dormitorului, spre exemplu.

Un pat sau un dulap pot fi schimbate rapid, fara mare deranj. In schimb, un obiect sanitar ieftin, care se deterioreaza dupa numai cateva luni, este posibil sa necesite un deranj mai mare si costuri mai mari per total. Nu veti plati doar pentru un nou obiect sanitar, ci si tariful instalatorului.

Asa ca va recomandam sa alegeti de la inceput obiecte sanitare de cea mai buna calitate, care sa fie perfecte si sa arate si bine. Nu stiti de unde sa incepeti? Atunci va recomandam in continuare cateva cabine de dus de la GQS German Quality de peste 3.000 lei, care o sa va atraga atentia din prima clipa!

Radaway Euphoria PDD Cabina de dus semirotunda cu usi batante, 100x100 cm
Radaway Euphoria PDD Cabina de dus semirotunda cu usi batante, 100x100 cm
Prima pe lista recomandarilor este Radaway Euphoria PDD Cabina de dus semirotunda cu usi batante 100x100 cm. Aceasta are o inaltime de 200 cm, este realizata din sticla transparenta de 8 mm si se poate regla intre 995-1005 mm. Cabina se poate monta atat pe pardoseala, daca optati pentru un sistem de scurgere tip rigola (in acest caz, exista posibilitatea de a comanda cabina fara plinta), cat si pe o cadita de dus care sa se potriveasca in totalitate. Este dotata si cu o garnitura magnetica (aceasta garanteaza etanseitatea cabinei), iar balamalele care sunt asezate la acelasi nivel cu panoul de sticla vor facilitate curatarea. De asemenea, stratul EasyClean va facilita si el procesul de curatare, deoarece nu va permite calcarului sa se formeze.
Radaway Euphoria KDD Cabina de dus cu usi batante 100x100 cm
Radaway Euphoria KDD Cabina de dus cu usi batante 100x100 cm
A doua cabina pe care v-o prezentam este Radaway Euphoria KDD Cabina de dus cu usi batante 100x100 cm. Cabina se poate regla atat pe inaltime, cat si pe lungime (995-1005 mm) si dispune de un mecanism de ajustare a profilelor, astfel incat sa poata fi asezata perfect, chiar daca peretii nu sunt drepti. Este realizata din sticla transparenta de 8 mm, acoperita cu EasyClean. Cabina are o nota de eleganta datorita detaliilor cromate.
Radaway Espera KDJ Cabina de dus cu usa glisanta si perete fix, 140x100 cm
Radaway Espera KDJ Cabina de dus cu usa glisanta si perete fix, 140x100 cm
Daca aveti o baie cu dimensiuni generoase, Radaway Espera KDJ Cabina de dus cu usa glisanta si perete fix, 140x100 cm o sa fie perfecta pentru voi. In functie de preferintele voastre si de specificatiile baii, usa glisanta poate fi montata pe partea stanga sau dreapta a cabinei.

Este realizata din sticla transparenta de 8 mm si dispune de diferite sisteme si caracteristici deosebite, cum ar fi: sistem care incetineste usile in timpul deschiderii, posibilitatea desfacerii si inclinarii usii pentru o curatare facila, un cursor subtil care permite deschiderea silentioasa a usilor. De asemenea, sticla este acoperita cu EasyClean si puteti monta cabina fie pe pardoseala, fie pe o cadita.
Radaway Espera KDD Cabina de dus cu usi glisante si pereti ficsi, 100x80
Radaway Espera KDD Cabina de dus cu usi glisante si pereti ficsi, 100x80
Va plac cabinele de dus dreptunghiulare? Adevarul este ca se potrivesc chiar si in baile cu dimensiuni nu tocmai generoase. Asa ca va recomandam Radaway Espera KDD Cabina de dus cu usi glisante si pereti ficsi, 100x80, dreptunghiulara. Ca si celelalte cabine, se poate monta atat pe pardoseala cat si pe cadita. De notat faptul ca usile glisante se regasesc pe partea dreapta a cabinei de dus.
Radaway Almatea P Cabina de dus semirotunda cu usi batante 100x90 cm
Radaway Almatea P Cabina de dus semirotunda cu usi batante 100x90 cm
Si ultima recomandare din aceasta serie este o cabina eleganta si deosebita: Radaway Almatea P Cabina de dus semirotunda cu usi batante 100x90 cm, sticla transparenta. Este dotata cu garnituri etanse, un mecanism care ajuta la ridicarea si coborarea usilor si un capac de mascare pentru profile. Este realizata din sticla transparenta de 6mm.
In final, am vrea sa stim care dintre aceste cabine de dus vi s-a parut mai interesanta si pe care ati monta-o in baile voastre!