Iţi place aceasta stire? Recomand-o prietenilor:
Abonează-te la SpaţiulConstruit sau conectează-te prin Facebook pentru a primi periodic articole similare.

5 avantaje pe care le oferă cartierele nou construite

Cartierele nou construite pot insemna un pas de plecare pentru tine si familia ta daca alegi sa cumperi un apartament intr-o astfel de locatie.
5 avantaje pe care le oferă cartierele nou construite

Desigur, costurile de cumparare ale unui apartament sau a unei case pot fi mai mari decat in cazul unui imobil intr-un cartier vechi, dar si beneficiile sunt pe masura. Daca alegi sa cumperi un apartament intr-un cartier nou construit poti beneficia de mai multe avantaje:

Un nou inceput

Mutatul intr-un cartier nou construit poate fi un nou inceput pentru tine si familia ta.

Apartamentele din cartierele de blocuri sau casele din cartierele rezidentiale sunt noi atunci cand va mutati in ele. Desigur, costurile de mutare vor fi ceva mai mari, dar poti amenaja spatiul cum doresti tu, fara a fi nevoie sa ai de-a face cu lucrurile unui fost proprietar.

Camerele pot deveni asa cum ai vrut dintotdeauna, iar in cazul cartierelor rezidentiale poti sa amenajezi curtea si gradina asa cum iti doresti. In ceea ce priveste securitatea, iti poti proteja si automatiza casa cu sisteme automate precum cele de la un distribuitor de automatizari BFT.

Constructii noi

Cartierele noi beneficiaza de constructii noi, spre deosebire de cartierele care au blocuri mai vechi. Aceste cartiere pot fi amplasate la marginile orasului sau mult mai aproape de centru, in functie de proiectul si firma care se ocupa de construirea lor.

Prin faptul ca noul loc in care te vei muta este nou, nu trebuie sa-ti mai faci griji cu integritatea constructiei, costuri mari de reparatii sau restaurari.

Libertate de alegere

Daca te misti destul de repede, poti sa alegi apartamentul sau casa pe care ti le doresti.

De multe ori cand suntem in cautarea unei noi locuinte, trebuie sa ne multumim cu ce gasim, situatia in care sa identificam apartamentul perfect fiind rara. Daca decizi sa te muti intr-un cartier nou construit, poti beneficia de alegerea locului pe care-l doresti.

Indiferent daca soliciti un apartament la un anumit etaj, cu fata spre o anumita directie si dintr-un anume bloc sau preferi o casa, cu numarul de camere dorite, cu o anumita suprafata pentru curte si gradina si pozitionata intr-un loc potrivit pentru tine, alegerea unui cartier nou construit poate fi alegerea potrivita.

Inconjoara-te de oameni ca tine

Cu totii vrem sa avem langa noi oameni care ni se aseamana. Ca e vorba de familie, colegi de munca, prieteni sau vecini, interactiunea cu oamenii potriviti poate fi un plus pentru tine.

Prin locuirea intr-un cartier nou construit poti intalni oameni asemanatori tie, cu acelasi statut social si poate cu aceleasi interese si hobby-uri. Cine stie, cartierul cel nou poate fi locul unde sa formezi noi prietenii si unde sa-ti extinzi cercul social.

Pozitionare

Cartierele nou construite pot fi atat la marginea orasului, cat si aproape de centru. In functie de nevoile tale, alege cartierul potrivit pentru planurile si visurile proprii.

Daca preferi atmosfera dinamica din oras, jobul este aproape si ai intalniri de business sau cu prietenii, de ce sa nu alegi un apartament intr-un cartier nou construit? Vei reusi sa-l amenajezi asa cum vrei tu si vei fi aproape de tot ceea ce este important pentru tine.

In cazul in care preferi sa evadezi din fata aglomeratiei si ai nevoie de un spatiu linistit, unde sa te bucuri si de putina verdeata, atunci de ce sa nu alegi o casa intr-un cartier nou construit, pe care s-o amenajezi exact asa cum vrei?

Daca esti in cautarea unui apartament sau a unei case si vrei ceva nou, fara cheltuieli in plus pentru restaurari si reparatii si cu posibilitatea de a decora interiorul dupa bunul plac, ia in considerare achizitia unui imobil intr-un cartier nou construit.