Iţi place aceasta stire? Recomand-o prietenilor:
Abonează-te la SpaţiulConstruit sau conectează-te prin Facebook pentru a primi periodic articole similare.

4 zile de poveste în Italia 2019 - Lamborghini și Verona

După succesul campaniei de anul trecut, Came revine cu programul ”4 zile de poveste în Italia”, dedicat distribuitorilor la nivel național. Sunt așteptați toți cei care vor să se înscrie în programul de distribuție și care reușesc să atingă pragurile.
4 zile de poveste în Italia 2019 - Lamborghini și Verona
Pragul de 5.000 de euro asigură o șansă la tragerea la sorți ce se va desfășura în prima parte a anului 2019.

Cei care se află în top 3 achiziții vor primi câte doua excursii, iar cei care se află pe locurile 4 și 5 câte o excursie. În plus, cine atinge pragul de 40.000 de euro va primi garantat un loc pentru vizita în Italia.

Unde se călătorește?

Prima oprire în Treviso, la sediul CAME pentru discuții și informații despre cele mai noi soluții in domeniu. Următoarea oprire: Verona, Sirmione, Lacul Garda. Excursia îi va duce pe câștigătorii concursului și la Modena, recunoscută pentru gastronomia și istoria sa îndelungată. Dar, lângă Modena, căștigătorii vor merge la Fabrica Lamborghini să afle cum sunt construite cele mai puternice mașini de la zero.

Programul întreg:

TEHNOLOGIE
AUTOMATIZARI
CUNOSTINTE

Incepem calatoria in Italia cu oprire la Treviso, unde facem o vizita la sediul CAME, centrul logistic si unitatile de productie sa vedem cum sunt fabricate automatizarile. Ne informam despre cele mai noi solutii in domeniu.

Un bun vanzator este pasionat de tot ceea ce inseamna latura tehnica si stie ca trebuie sa fie tot timpul in pas cu tehnologia.

AVENTURA
CALATORIE
DISTRACTIE

Continuam aventura in Verona, unde aflam tot ce inseamna arhitectura orasului, cultura sa, dar si gastronomia alaturi de un ghid local.

Ne indreptam catre Sirmione, o splendida localitate situata pe lacul Garda, intr-o calatorie plina de surprize. Sirmione este o mica bijuterie, o peninsula a carei poarta de intrare este frumosul Castel Scaligero.

NOUTATE
LUX
CALITATE

Descoperim liniile de productie din fabrica Lamborghini pentru a vedea cum sunt construite unele dintre cele mai impresionante masini din lume.

Vom afla ce este in spatele productiei acestui brand cu nume sonor pe piata masinilor sport si de lux.

V12 Aventador va spune ceva?

DESCOPERIRE
PLIMBARE
GASTRONOMIE

Fabrica Lamborghini se afla in apropierea orasului Modena, cu o istorie îndelungata, de mai bine de 2000 de ani ce poate fi descoperita la pas printre străzile sale. Vom vizita orasul artei si al gastronomiei de calitate, locul unde se produc Parmigiano Reggiano, Aceto Balsamico di Modena, Prosciutto di Modena, dar si multe altele.

Campania CAME este realizată în colaborare cu Aluterm Group (Siatec, Makroplast, Parkomatic).

Despre Aluterm Group
Aluterm Group oferă din 1993 soluţii pentru industria construcţiilor validate în peste 2500 de proiecte care se remarcă printr-un plus de valoare prin includerea de automatizări pentru căi de acces, materiale din policarbonat și trape sau parcări inteligente.

Ai o întrebare despre acest subiect? Scrie-o aici!

user
Ataseaza fisiere
(Foto, video sau PDF. Maxim 1600x1600 pixeli @ 50 MB)
Anunță-mă când răspunde cineva
Articol scris de
KADRA