Iţi place aceasta stire? Recomand-o prietenilor:
Abonează-te la SpaţiulConstruit sau conectează-te prin Facebook pentru a primi periodic articole similare.

30 de ani de ferestre de mansardă. Ia-ţi cadoul de la FAKRO!

Sarbatorim 30 de ani de FERESTRE DE MANSARDA FAKRO in lumea intreaga; 30 de ani de pledoarie pentru LUMINA NATURALA si BUCURIA DE-A TRAI LA MANSARDA; 30 de ani in care am spart monopoluri, am redefinit standarde si NE-AM INGRIJIT DE SIGURANTA CLIENTILOR NOSTRI.

 30 de ani de ferestre de mansardă. Ia-ţi cadoul de la FAKRO!

Haideti sa ne bucuram impreuna de aceasta aniversare!

In perioada 01.05.2021-15.06.2021 lansam promotia ,,IA-TI CADOUL DE LA FAKRO" in cadrul careia va oferim cadou un rulou interior ARS I 002, la achizitionarea unui pachet de produse FAKRO compus din:

• Fereastra de mansarda Profi sau Lux;
• Rama de etansare;
• Set de termoizolare XDP;
• Rulou exterior sau roleta exterioara.**

Cativa pasi simpli care trebuie urmati pentru participare:

• Plaseaza oricand in perioada 1 mai 2021-15 iunie 2021 o comanda ferma, la unul dintre Distribuitorii FAKRO din Romania, pentru un pachet de produse compus din: Fereastra de mansarda FAKRO Profi sau LUX, Rama de etansare, Set de termoizolare XDP si Rulou/Roleta exterioara;

• Completeaza „Talonul de participare” in termen de 3 zile lucrătoare de la data plasarii comenzii si trimite-l prin e-mail la promotie@kronlux.ro sau prin Posta Romana la adresa FAKRO Romania (disponibila in Regulamentul Promotiei);
• Trimite in termen de 3 zile lucratoare de la primirea produselor - prin e-mail la promotie@kronlux.ro sau prin Posta Romana la adresa Fakro Romania - copia facturii fiscale pe care trebuie sa apara toate produsele care compun Pachetul Promotional achizitionat.

Si cateva avantaje oferite de Pachetul Promotional FAKRO:

  • Ferestrele de mansarda din clasele PROFI si LUX sunt cele mai inovatoare ferestre de mansarda FAKRO, cu cei mai buni parametrii in eficienta energetica a mansardei.
  1. Rama de etansare si setul de termoizolare XDP - maresc gradul de hidro- si termoizolatie in jurul ferestrelor de mansarda si, in plus, garanteaza o crestere categorica a duratei de viata a ferestrelor;
  2. Rulourile/Roletele exterioare – resping caldura spre exterior, fiind astfel solutia cea mai eficienta de evitare a supraincalzirii mansardei;
  3. Rulourile interioare ARS - reduc patrunderea luminii naturale dupa bunul plac si contribuie la mentinerea unui climat placut la mansarda.

Pachetul promotional FAKRO este conceput sa bifeze toate avantajele atunci cand ne gandim la eficienta energetica, functionalitate si calitate.

Pentru mai multe informatii despre Promotia ,,Ia-ti cadoul de la FAKRO" va invitam sa consultati Regulamentul Promotiei pe site-ul www.fakro.ro.

Ai o întrebare despre acest subiect? Scrie-o aici!

user
Ataseaza fisiere
(Foto, video sau PDF. Maxim 1600x1600 pixeli @ 50 MB)
Anunță-mă când răspunde cineva
Articol scris de
FAKRO ROMANIA