Iţi place aceasta stire? Recomand-o prietenilor:
Abonează-te la SpaţiulConstruit sau conectează-te prin Facebook pentru a primi periodic articole similare.

3 exemple de cladiri care asigura cele mai inalte standarde de locuire in industria ospitabilitatii. Ce au in comun?

3 exemple de cladiri care asigura cele mai inalte standarde de locuire in industria ospitabilitatii Ce

Care sunt principalele cerinte ale clientilor din industria ospitabilitatii? Intimitate, confort si servicii impecabile. Pentru investitorii in unitati de cazare primeaza aspecte precum costurile minime de administrare a cladirilor care sa permita finantarea unor servicii superioare, solutiile de arhitectura si design atractive care sa atraga atentia clientilor si siguranta din toate punctele de vedere. Materialele de constructie utilizate in realizarea celor mai de succes hoteluri joaca un rol foarte important in asigurarea tuturor acestor conditii.

Iata trei exemple de unitati hoteliere de succes care au un lucru in comun: materiale de zidarie premium furnizate de YTONG.

 

 

 

Despre Xella

Xella este cel mai important producator mondial de materiale de constructii pentru zidarie din domeniul betonului celular autoclavizat. Grupul are 90 de fabrici si numeroase centre de vânzare ȋn 30 de tari. In România, Xella a inaugurat in anul 2010, la Ploiesti, cea mai moderna unitate de productie de blocuri de zidarie tip BCA din Europa de Est, in urma unei investitii greenfield de 32 mil EUR. Cu focus pe inovatie continua si calitate in constructii, Xella produce si comercializeaza in Romania zidarie premium din BCA sub marca YTONG, iar din 2013 si produse termoizolatoare minerale sub marca Multipor.


www.ytong.ro (sisteme complete de zidarie termoizolanta)

 

 

Ai o întrebare despre acest subiect? Scrie-o aici!

user
Ataseaza fisiere
(Foto, video sau PDF. Maxim 1600x1600 pixeli @ 50 MB)
Anunță-mă când răspunde cineva
Articol scris de
XELLA RO SRL
Lucru în România