Iţi place aceasta stire? Recomand-o prietenilor:
Abonează-te la SpaţiulConstruit sau conectează-te prin Facebook pentru a primi periodic articole similare.

2013 - un an aniversar, 50 de ani in fabricarea materialelor de constructii. 4 lansari de produse noi.

2013 - un an aniversar 50 de ani in fabricarea materialelor de constructii 4 lansari de

MaconMacon Group. Dedicati clientilor.

 

Macon, cel mai mare producator de BCA si prefabricate din beton din Romania, dar si al doilea producator ca importanta pe piata autohtona de var si teracota, anunta lansarea a 3 produse noi in a doua parte a anului 2013, dupa ce incepand cu primul trimestru al anului in curs gama sortimentala a blocurilor de zidarie din BCA MACON si BCA SIMCOR cuprinde o noua categorie de produs, destinata structurilor portante.

 

Asa cum am anuntat in prima parte a lui 2013, strategia Macon pentru anul in curs pentru principala linie de business - productia de BCA in cele doua unitati de fabricatie, de la Deva si Oradea, a inclus si completarea si extinderea gamelor de produse. Dupa completarea la inceputul acestui an a gamei sortimentale a blocurilor de zidarie din BCA MACON si BCA SIMCOR cu o noua categorie de produs - GBN 50S plan, cu o rezistenta la compresiune de min 5 N/mm2, adresat clientilor care opteaza pentru solutii constructive portante, seria lansarilor din a doua jumatate a anului  cuprinde un produs destinat unor domenii de aplicare precum placari, mascari sau diverse alte lucrari de amenajari interioare - BCA MACON cu grosimea de 50 mm, precum si doua produse adresate constructiilor moderne, cu importante beneficii in reducerea timpului de punere in opera, dar si a consumului de materiale - blocurile tip U si O din BCA MACON. Blocurile tip U din BCA MACON sunt destinate realizarii si izolarii centurilor din beton necesare rigidizarii pe directia orizontala, la partea superioara a zidurilor. Pentru rigidizarea pe directia verticala, solutia Macon este reprezentata de  blocurile tip O din BCA MACON, destinate realizarii si izolarii stalpisorilor din beton. Ambele produse reprezinta solutii moderne de cofrare si izolare a betonului armat, varianta clasica de cofraje de lemn putand fi astfel inlocuita, cu rezultate care vin de la sine: o munca mai usoara, timp redus de realizare, izolare termica superioara prin eliminarea puntilor termice, protectie excelenta la foc, suprafete perfect plane si continue cu finisare rapida odata cu restul zidariei, costuri mai mici de executie.

 

Prin noua gama sortimentala pe care o punem la dispozitia clientilor nostri asiguram acoperirea tuturor domeniilor de utilizare, in toate tipurile de proiecte, cu capacitati de izolare termica si rezistente mecanice adaptate solutiilor constructive alese. Cu grosimi cuprinse intre 50 si 400 mm, rezistente mecanice de la 2 la 5 N/mm2 si capacitati de izolare termica excelente, oferta Macon de blocuri de zidarie lasa clientilor libertatea de a alege solutia optima, specifica, atat din punct de vedere a cerintelor de proiectare, cat si in ceea ce priveste satisfacerea nevoilor de izolare termica, de siguranta la incendiu sau seism si, toate acestea, cu importante economii de resurse. Utilizarea cat mai eficienta a resurselor materiale si de timp, in acelasi timp cu imbunatatirea calitatii constructiilor si, in consecinta, a calitatii vietii, fie ca este vorba de timpul petrecut in locuinte, institutii publice, spatii de productie, centre comerciale, precum si orice alt tip de constructii rezidentiale sau nerezidentiale, sunt obiective carora le subordonam intregul proces de inovare.

 

Cu un debut al activitatii in anul 1963, Macon aniverseaza in acest an implinirea a 50 de ani de activitate in domeniul fabricarii materialelor de constructii. Dupa 50 de ani de existenta, cu o experienta a carei valoare se regaseste in fiecare din materialele de constructii incluse in oferta, Macon este in prezent liderul producatorilor de BCA din Romania si unul dintre cei mai importanti producatori autohtoni de materiale de constructii. Completarea ofertei de produse si servicii reprezinta unul dintre principalele obiective ale companiei si, asa cum ne-am angajat in fata clientilor nostri carora le sunt dedicate toate rezultatele activatilor de cercetare-dezvoltare pe care le derulam, nu ne oprim aici -  continuam sa DEPASIM ASTEPTARILE.

Ai o întrebare despre acest subiect? Scrie-o aici!

user
Ataseaza fisiere
(Foto, video sau PDF. Maxim 1600x1600 pixeli @ 50 MB)
Anunță-mă când răspunde cineva
Articol scris de
MACON
Lucru în România