Iţi place aceasta stire? Recomand-o prietenilor:
Abonează-te la SpaţiulConstruit sau conectează-te prin Facebook pentru a primi periodic articole similare.

15 motive pentru care merita sa lucrati cu programele pentru devize Devizonline sau WinDoc Deviz 5

15 motive pentru care merita sa lucrati cu programele pentru devize Devizonline sau WinDoc Deviz 5

1. WinDoc Deviz si Devizonline contin 7 module multifunctionale la pret de unul care realizeaza: Antemasuratoare, Evaluare, Ofertare, Decontare, Planificare, Urmarire, Comparare.

 

2. Versiunea de program desktop WinDoc Deviz se achizitioneaza cu licenta valabila nelimitat si poate fi instalata si in retea (minim 2 useri)


3. Versiunea Devizonline nu necesita instalare si poate fi accesat de la orice calculator (laptop, tableta, iPhone sau iPad) conectat la internet (printr-un user si o parola), acesta oferind posibilitate utilizatorului sa lucreze la birou, acasa, oriunde, chiar si atunci cand merge intr-o deplasare in alta tara.


4. WinDoc Deviz si Devizonline.ro ofera 3 modalitati de cautare si adaugare a articolelor in deviz care faciliteaza intocmirea devizului, atat in cazul cand avem un Caiet de Sarcini, cat si in cazurile calcularii cantitatilor din proiect si incadrarii acestora in conformitate cu baza normativa.


5. WinDoc Deviz si Devizonline.ro ofera preturi de referinta la materiale, utilaje, manopera, inclusiv posibilitatea ca acestea sa fie simplu modificate sau preluate din alte investitii.


6. WinDoc Deviz si Devizonline.ro contin o baza de date completa, care cuprinde norme republicane editiile 1981, 1999, 2002, 2006 plus norme de deviz cu tehnologii noi si oferte de preturi la zi.


7. La initierea unui nou deviz in WinDoc Deviz si Devizonline.ro, programul afiseaza automat coeficientii de Recapitulatie, dar acestia pot fi modificati usor in functie de tipul de lucrari si in functie de politica companiei.


8. WinDoc Deviz si Devizonline.ro ofera posibilitatea modificarii articolelor de deviz sau crearea de norme proprii foarte usor.


9. WinDoc Deviz si Devizonline.ro ofera posibilitatea configurarii Devizului General si adaugarea de echipamente, utilaje sau dotari.


10. WinDoc Deviz si Devizonline.ro ofera posibilitatea de a aplica sporuri la resurse (coeficienti la norme), atat la consumuri cat si la preturi la resurse. Astfel avem posibilitatea sa aducem simplu, suma finala a devizului la orice valoare dorim.


11. WinDoc Deviz si Devizonline.ro ofera posibilitatea intocmirii decontarilor/ situatiilor de lucrari, tinand cont de cantitatile decontate anterior si cantitatile rest de decontat. Genereaza inclusiv Formularul – Centralizatorul decontarilor, indiferent de complexitatea si numarul deconturilor efectuate.


12. WinDoc Deviz si Devizonline.ro ofera posibilitatea realizarii Graficului de executie a lucrarilor, in functie de numarul de ore de manopera si de alti factori. Tot aici avem posibilitatea generarii Formularului – Flux de numerar.


13. WinDoc Deviz si Devizonline.ro ofera posibilitatea intocmirii Dosarului de rapoarte, indiferent de stadiul la care se afla Investitia; ofertare, executie, receptie a lucrarilor.


14. WinDoc Deviz si Devizonline.ro ofera posibilitatea de export/import investitii atat din/in WinDoc Deviz si Devizonline.ro, cat si din alte programe de devize. (Doclib, Intelsoft Deviz, WinDev, excel)


15. WinDoc Deviz si Devizonline.ro ofera posibilitatea lucrului in retea, atat prin intermediul internetului cat si prin reteaua interna a companiei.

 

Ai o întrebare despre acest subiect? Scrie-o aici!

user
Ataseaza fisiere
(Foto, video sau PDF. Maxim 1600x1600 pixeli @ 50 MB)
Anunță-mă când răspunde cineva
Lucru în România