Mese extensibile, transformabile pentru living, dining si bucatarie MOBILIANI

Mese extensibile, transformabile pentru living, dining si bucatarie MOBILIANI

Informațiile din această pagină nu mai sunt actualizate.
MOBILIANI
TecnoFerrari Romania va pune la dispozitie gama de mese extensibile si transformabile MOBILIANI, produse de firma italiana Altacom, cel mai important producator european in acest domeniu.

Masa extensibila si transformabila ARES BOOK

Masa extensibila si transformabila Ares Book este una dintre mesele vedeta ale producatorului italian Altacom. Ea satisface trei mari nevoi: putin spatiu disponibil, dorinta de simplitate estetica si usurinta de utilizare. Transformarea acestei masute este la fel de usoara precum deschiderea si rasfoirea unei carti. Rotiti tablia si o deschideti ca pe o carte. Gata. Doar trebuie sa reglati inaltimea la care masa trebuie inaltata si puteti sa va bucurati pe deplin de magia unui moment de sarbatoare.


Actionare

Masuta de cafea se transforma usor intr-o masa de pranz. Actionand maneta de blocare se poate ridica sau cobori la orice inaltime intre minimum si maximum. Tablia se dubleaza prin rotire si deschidere. Designul si productia acestei mese apartin firmei italiene Altacom, producatorul european cel mai important in domeniul meselor transformabile si extensibile.


Detalii tehnice

Masa extensibila si transformabila Ares Book are coloana centrala din otel si mecanismul de ridicare cu piston cu gaz. Este reglabila in inaltime la milimetru de la 39 cm la 79 cm, iar tablia dublata prin pliere. De asemenea, masa de sufragerie are roti autopivotante, pentru a o putea deplasa usor. Produs autentic, fabricat in Italia.


Materiale

Tablia poate fi din melamina, efect mortar, sticla sau ceramica. Baza metalica poate fi din inox sau din metal vopsit.


Dimensiuni

Tablia in stare neextinsa: 110×68 cm

Tablia in stare extinsa: 136×110 cm

Inaltime reglabila in orice punct intre 39 și 79 cm

Greutate: 90 kg


Montaj

Masa soseste montata. Se poate deplasa relativ usor, avand roti autoapivotante.


Masa extensibila si transformabila din imagine are finisajele M11 verniciato grafite goffrato la baza si N24 melamina ardesia.

Schiță dimensiuni Masa extensibila si transformabila ARES BOOK

Masa extensibila si transformabila ARES FOLD

Masa extensibila si transformabila Ares Fold este o masa moderna, iesita din comun, cu o baza deosebita, care atrage imediat atentia. Ares Fold este o masuta de cafea care se transforma intr-o masa de pranz, conceputa special pentru a surprinde. Se potriveste cu usurinta intr-un decor minimalist, dar este imediat evidenta chiar si atunci cand aceasta este introdusa intr-o camera mai informala.


Actionare

Masa extensibila si transformabila Ares Fold se transforma dintr-o masuta de cafea intr-o moderna masa de sufragerie. Actionand maneta de blocare se poate ridica sau cobori la orice inaltime intre minimum si maximum. Designul si productia acestei mese apartin firmei italiene Altacom, producatorul european cel mai important in domeniul meselor transformabile si extensibile. 


Detalii tehnice

Masa extensibila si transformabila Ares Fold are structura centrala din otel si mecanismul de ridicare cu piston cu gaz. Se poate regla in inaltime la milimetru de la 41 cm la 82 cm. Masa se extinde foarte usor, avand un mecanism sincron de deschidere, foarte bine mascat, care nu este vizibil în nici o pozitie a mesei. Se poate extinde cu una sau doua extensii de cate 50 cm, care se pot depozita sub tablie. Extensiile sunt din acelasi material ca si masa. Pentru o deplasare usoara, masa are roti autopivotante mascate in piciorul central. Produs autentic, fabricat in Italia.


Materiale

Tablia poate fi din melamina, furnir natural, lacuit mat, lacuit lucios, lacuit por deschis, efect mortar sau lemn de stejar termotratat. Baza metalica poate fi din inox sau din metal vopsit.


Dimensiuni

Tablia in stare neextinsa: 120×80 cm

Tablia in stare extinsa: 170×80 cm cu o extensie sau 220×80 cu ambele extensii

Inaltime reglabilă in orice punct intre 41 si 82 cm

Greutate: 95 kg


Montaj

Masa soseste montata. Se poate deplasa relativ usor, avand roți autopivotante.


Masa extensibila si  transformabila din imagine are finisajele M11 verniciato grafite goffrato la baza si E05 efect mortar malta metalli vissuti rame pentru tablie.

Schiță dimensiuni Masa extensibila si transformabila ARES FOLD

Masa extensibila si transformabila ARES GLASS

Masa extensibila si transformabila Ares Glass este o masuta care intruchipeaza un spirit cosmopolit, un suflet anticonformist, un amestec de fatete care o fac fascinanta. Alaturarea unor materiale aparent contrastante, formele cizelate si prelucrarea perfecta, creeaza o simbioza de nebanuit. Otel si sticla, otel si ceramica coexistand intr-o armonie unica, sofisticata. O masa sclipitoare si care se adapteaza usor stilului de amenajare.


Actionare

Masa extensibila si transformabila Ares Glass se transforma dintr-o seducatoare masuta de cafea intr-o frumoasa masa de sufragerie. Actionand maneta de blocare se poate ridica sau cobori la orice inaltime intre minimum si maximum. Masuta se extinde foarte usor prin doua extensii tip carte, care se gasesc sub tablie. Extensiile laterale tip carte sunt din MDF asortat cu tablia. Designul si producția acestei mese apartin firmei italiene Altacom, producatorul european cel mai important in domeniul meselor transformabile si extensibile.


Detalii tehnice

Masa extensibila și transformabila Ares Glass are structura centrala din otel si mecanismul de ridicare cu piston cu gaz. Se poate regla in inaltime la milimetru de la 40 cm la 81 cm. Masa se extinde foarte usor, prin 2 extensii tip carte de cate 42 cm fiecare, aflate la capetele mesei, sub tablie. Extensiile sunt din MDF de culoare asortata cu a cea a tabliei. Pentru o deplasare usoara, masa are roti autopivotante mascate in piciorul central. Produs autentic, fabricat in Italia.


Materiale

Tablia mesei extensibile si transformabile Ares Glass poate fi din sticla lucioasa sau mata sau din ceramica. Baza metalica poate fi din inox sau din metal vopsit.


Dimensiuni

Tablia in stare neextinsa: 120×74 cm

Tablia in stare extinsa: 162×74 cm cu o extensie sau 204×74 cu ambele extensii.

Inaltime reglabila in orice punct intre 40 si 81 cm.

Greutate: 90 kg


Montaj

Masa soseste montata. Se poate deplasa relativ usor, avand roti autopivotante.


Masa extensibila si transformabila din imagine are finisajele M02 verniciato grisou goffrato la baza si G05 sticla tortora acidato pentru tablie.

Schiță dimensiuni Masa extensibila si transformabila ARES GLASS

Masa extensibila si transformabila ARES MEGA

Masa extensibila si transformabila Ares Mega este extraordinara: o masuta de cafea care se transforma intr-un gigant, fara a pierde macar un minimum de stabilitate. Regina meselor transformabile este capabila sa gazduiasca pana la maximum 14 persoane. Toate acestea sunt argumente esentiale pentru cei care doresc sa gazduiasca un pranz sau un eveniment important. Ares Mega este masa transformabila prin excelenta, avand un picior central reglabil in inaltime, mecanism telescopic de extindere si picioare suplimentare, retractabile, mascate in tablie.


Actionare

Masa extensibila si transformabila Ares Mega se transforma dintr-o masuta de cafea intr-o incapatoare masa de sufragerie. Actionand maneta de blocare, se poate ridica sau cobori la orice inaltime intre minimum si maximum. Are patru extensii din acelasi material, care se aliniaza la planul tabliei, din care 2 pot fi gazduite sub tablie. Picioare rabatabile in colturile tabliei, mascate sub aceasta cand nu sunt utilizate. Designul si productia acestei mese apartin firmei italiene Altacom, producatorul european cel mai important in domeniul meselor transformabile si extensibile.


Detalii tehnice

Masa extensibila si transformabila Ares Mega are structura centrala din otel si mecanismul de ridicare cu piston cu gaz. Se poate regla in inaltime la milimetru de la 41 cm la 76 cm. Masa se extinde foarte usor si se poate extinde si asimetric, daca nu se extinde toata. Se poate extinde cu una, doua, trei sau patru extensii de cate 50 cm, din care 2 se pot depozita sub tablie. Extensiile sunt din acelasi material ca si masa. Pentru o deplasare usoara, masa are roti autopivotante mascate in piciorul central. Produs autentic, fabricat în Italia.


Materiale

Tablia poate fi din melamina, furnir natural, furnir lacuit mat, lacuit lucios, lacuit por deschis, efect mortar sau lemn de stejar termotratat. Baza metalica poate fi din inox sau din metal vopsit.


Dimensiuni

Tablia in stare neextinsa: 120×80 cm

Tablia in stare extinsa: 170×80 cm cu o extensie, 220×80 cu 2 extensii, 270×80 cu 3 extensii si 320×80 cu 4 extensii.

Inaltime reglabila in orice punct intre 41 si 76 cm

Greutate: 110 kg


Montaj

Masa soseste montata. Se poate deplasa relativ usor, avand roti autopivotante.


Masa extensibila șs transformabila din imagine are finisajele M01 inox la baza si E04 efect mortar metalli vissuti nichel pentru tablie.

Schiță dimensiuni Masa extensibila si transformabila ARES MEGA

Masa extensibila si transformabila ARES MOTORIUS

Masa extensibila si transformabila Ares Motorius se transforma in cateva secunde dintr-o discreta masuta de cafea, intr-o masa de sufragerie foarte eleganta. Ea poate gazdui pana la 8 persoane. Ideala pentru cei care iubesc practicitatea, fara a sacrifica estetica. Dinamicitatea ei extrema o face perfecta pentru cine doreste o piesa de mobilier frumoasa si usor de manevrat. Practicitatea ei va poate salva in situatiile in care sunteti luati prin surprindere de musafiri.


Actionare

Masa extensibila si transformabila Ares Motorius se transforma dintr-o masuta de cafea intr-o frumoasa masa de sufragerie. Actionand maneta de blocare, se poate ridica sau cobori la orice inaltime intre minimum si maximum. Are doua extensii interne tip carte, care se aliniaza la planul tabliei. Designul si productia acestei mese apartin firmei italiene Altacom, producatorul european cel mai important in domeniul meselor transformabile si extensibile.


Detalii tehnice

Masa extensibila si transformabila Ares Motorius are structura centrala din otel si mecanismul de ridicare cu piston cu gaz. Se poate regla in inaltime la milimetru de la 42 cm la 83 cm. Masa se extinde foarte usor si se poate extinde si asimetric, daca nu se extinde toata. Masa se extinde foarte usor, prin 2 extensii tip carte de cate 40 cm fiecare, aflate la capetele mesei, sub tablie. Extensiile sunt din acelasi material ca si masa. Pentru o deplasare usoara, masa are roti autopivotante mascate in piciorul central. Produs autentic, fabricat in Italia.


Materiale

Tablia poate fi din melamina, furnir natural, furnir lacuit por deschis, efect mortar sau lemn de stejar termotratat. Baza metalica poate fi din inox sau din metal vopsit. 


Dimensiuni

Tablia in stare neextinsa: 120×75 cm

Tablia in stare extinsa: 160×75 cm cu o extensie sau 200×75 cu ambele extensii.

Inaltime reglabila in orice punct intre 42 si 83 cm.

Greutate: 100 kg


Montaj

Masa soseste montata. Se poate deplasa relativ usor, avand roti autopivotante.

Schiță dimensiuni Masa extensibila si transformabila ARES MOTORIUS

Masa extensibila si transformabila ASSIST

Masa extensibila si transformabila Assist este masuta de cafea care se transforma intr-o masa de zi cu o performanta extraordinara. Ea se poate extinde treptat pana la o masa de pranz ce poate gazdui confortabil pana la 14 persoane. Assist este proiectata pentru a satisface dorinta de personalizare la maximum a spatiilor din casa, jucandu-se cu decorul in diverse moduri. Absolut perfecta pentru orice sufragerie, frumoasa si discreta ca masuta de cafea, incapatoare ca masa de sufragerie. In plus fata de alte mese, dispune de picioare suplimentare aflate in interiorul casetei, care se rabat cand se extinde masa.


Actionare

Masa extensibila si transformabila Assist se transforma dintr-o frumoasa masuta de cafea intr-o incapatoare masa de sufragerie. Acționand maneta de blocare, se poate ridica sau cobori la orice inaltime intre minimum si maximum. Are patru extensii din acelasi material, care se aliniaza la planul tabliei, din care 2 pot fi gazduite sub tablie. Picioare rabatabile in colturile tabliei, mascate sub aceasta cand nu sunt utilizate. Designul si productia acestei mese apartin firmei italiene Altacom, producatorul european cel mai important in domeniul meselor transformabile si extensibile.


Detalii tehnice

Masa extensibila si transformabila Assist are structura centrala din otel si mecanismul de ridicare cu piston cu gaz. Se poate regla in inaltime la milimetru de la 25 cm la 76 cm. Masa se extinde foarte usor si se poate extinde si asimetric, daca nu se extinde toata. Se poate extinde cu una, doua, trei sau patru extensii de cate 50 cm, din care 2 se pot depozita sub tablie. Extensiile sunt din acelasi material ca si masa. Pentru o deplasare usoara, masa are roti pentru a facilita deplasarea longitudinala, mascate in cele 2 traverse de sprijin. Produs autentic, fabricat in Italia.


Materiale

Tăblia poate fi din melamina, furnir natural, furnir lacuit mat, lacuit lucios, lacuit por deschis, efect mortar sau lemn de stejar termotratat. Baza metalica poate fi cromata in diverse moduri sau din metal vopsit.


Dimensiuni

Tablia in stare neextinsa: 120×80 cm

Tablia in stare extinsa: 170×80 cm cu o extensie, 220×80 cu 2 extensii, 270×80 cu 3 extensii si 320×80 cu 4 extensii.

Inaltime reglabila in orice punct intre 25 si 76 cm

Greutate: 83 kg


Montaj

Masa soseste montata. Se poate deplasa relativ usor, avand roti autopivotante.


Masa extensibila si transformabila din imagine are finisajele M09 cromo nero lucido la baza si N30 melamina morera.

Schiță dimensiuni Masa extensibila si transformabila ASSIST

Masa extensibila si transformabila BESSY

Masa extensibila si transformabila Bessy este alegerea ideala in cazul in care credeti ca aveti neaparata nevoie de spatiul ocupat de masuta de zi. Masa transformabila Bessy este cea care poate face ceva pentru dumneavoastra. Motivul care o face cu adevarat speciala este abilitatea de a cobori pana la 16 cm. Astfel poate sa dispara cu usurinta sub un pat sau o canapea, pentru a va bucura la maximum de fiecare centimetru disponibil.


Actionare

Masa extensibila si transformabila Bessy se transforma dintr-o minimalista masuta de cafea intr-o masa de sufragerie. Actionand maneta de blocare se poate ridica sau cobori la orice inaltime intre minimum si maximum. Designul si productia acestei mese apartin firmei italiene Altacom, producatorul european cel mai important in domeniul meselor transformabile si extensibile.


Detalii tehnice

Masa extensibila si transformabila Bessy are baza din metal si mecanismul de ridicare cu piston cu gaz. Se poate regla in inaltime la milimetru de la 25 cm la 76 cm. Tablia se dubleaza prin rotire si deschidere. Pentru o deplasare usoara longitudinala, masa are roti mascate in cele 2 traverse de sprijin. De asemenea, in pozitia coborata maxim sunt active rotite care permit deplasarea transversala. Produs autentic, fabricat in Italia.


Materiale

Tablia poate fi din melamina, efect mortar, sticla sau ceramica. Baza metalica poate fi cromata in diverse variante sau din metal vopsit.


Dimensiuni

Tablia in stare neextinsa: 110×68 cm

Tablia in stare extinsa: 136×110 cm

Inaltime reglabila in orice punct intre 16 si 78 cm

Greutate: 42 kg


Montaj

Masa soseste montata. Se poate deplasa relativ usor, avand roti mascate in cele 2 traverse de sprijin.


Masa extensibila si transformabila din imagine are finisajele M02 verniciato grisou goffrato la baza si K01 ceramica fokos sale.

Schiță dimensiuni Masa extensibila si transformabila BESSY

Masa extensibila si transformabila CALYPSO

Masa extensibila si transformabila Calypso este o masa care se doreste a fi fratiorul mai mic al mesei transformabile Ulisse, cea mai vanduta masa a noastra. Ea reprezinta echilibrul perfect intre marime si frumusetea designului, elemente care se regasesc perfect ilustrate. Calypso este o adevarata reusita, fiind exceptionala atunci cand este combinata cu un decor modern. Reuseste sa scoata in evidenta chiar si un stil clasic, dar si sa devina protagonista in cadrul unui design industrial. Absolut perfecta pentru orice sufragerie, frumoasa si minimalista ca masuta de cafea, incapatoare ca masa de sufragerie.


Actionare

Masa extensibila si transformabila Calypso se transforma dintr-o minimalista masuta de cafea intr-o moderna masa de sufragerie. Actionand maneta de blocare se poate ridica sau cobori la orice inaltime intre minimum si maximum. Designul si productia acestei mese apartin firmei italiene Altacom, producatorul european cel mai important in domeniul meselor transformabile si extensibile.


Detalii tehnice

Masa extensibila si transformabila Calypso are baza din metal si mecanismul de ridicare cu piston cu gaz. Se poate regla in inaltime la milimetru de la 30 cm la 82 cm. Masa se extinde foarte usor, avand un mecanism sincron de deschidere, foarte bine mascat, care nu este vizibil in nicio pozitie a mesei. Se poate extinde cu una sau două extensii de cate 45 cm, care se pot depozita sub tablie. Extensiile sunt din acelasi material ca si masa. Pentru o deplasare usoara longitudinala, masa are roti mascate in cele 2 traverse de sprijin. Produs autentic fabricat in Italia.


Materiale

Tablia poate fi din melamina, furnir natural, lacuit mat, furnir lacuit por deschis, efect mortar sau lemn de stejar termotratat. Baza metalica poate fi cromata in diverse variante sau din metal vopsit.


Dimensiuni

Tablia in stare neextinsa: 95×72 cm

Tablia in stare extinsa: 140×72 cm cu o extensie sau 185×72 cu ambele extensii

Inaltime reglabila in orice punct intre 30 si 82 cm

Greutate: 65 kg


Montaj

Masa soseste montata. Se poate deplasa relativ usor, avand roti pentru deplasare longitudinala.


Masa extensibila si transformabila din imagine are finisajele M15 oro lucido la baza si W21 rovere vecchio massiccio termotrattato pentru tablie.

Schiță dimensiuni Masa extensibila si transformabila CALYPSO

Masa extensibila si transformabila CARRONDE

Masa extensibila si transformabila Carronde este o masa transformabila inovatoare, pentru ca in loc de extindere in lungime, se extinde in latime. Forma sa speciala atunci cand este inchisa, devine un dreptunghi cu doua laturi usor rotunjite atunci cand este extinsa. Ideala pentru cei care cauta o structura altfel decat cea obisnuita, oferind acel ceva in plus care o face unica. Doar privind decorul in care este integrata perfect, putem intelege ce bine au lucrat cei care au conceput-o. Pare ca totul este in jurul ei, ea atragandu-ti constant privirea.


Actionare

Masa extensibila si transformabila Carronde se transforma dintr-o deosebita masuta de cafea intr-o masa de pranz. Actionand maneta de blocare se poate ridica sau cobori la orice inaltime intre minimum si maximum. Designul si productia acestei mese apartin firmei italiene Altacom, producatorul european cel mai important in domeniul meselor transformabile si extensibile.


Detalii tehnice

Masa extensibila si transformabila Carronde are baza din metal si mecanismul de ridicare cu piston cu gaz. Se poate regla in inaltime la milimetru de la 27 cm la 86 cm, fiind una dintre putinele mese cu astfel de limite. Tablia se extinde cu 2 extensii mascate sub ea. Pentru o deplasare usoara longitudinala, masa are roti mascate in cele 2 traverse de sprijin. Produs autentic, fabricat in Italia.


Materiale

Tablia poate fi din melamina, furnir natural sau furnir lacuit por deschis. Baza metalica poate fi cromata in diverse variante sau din metal vopsit.


Dimensiuni

Tablia ovala in stare neextinsa: 115×65 cm

Tablia in stare extinsa: 115×90 cm cu o extensie sau 115×115 cu ambele extensii.

Inaltime reglabila in orice punct intre 27 si 86 cm

Greutate: 39 kg


Montaj

Masa soseste montata Se poate deplasa relativ usor, avand roti mascate in cele 2 traverse de sprijin.


Masa extensibila si transformabila din imagine are finisajele M15 oro lucido la baza si W03 furnir rovere tabacco.

Schiță dimensiuni Masa extensibila si transformabila CARRONDE

Masa extensibila si transformabila CIAK

Masa extensibila si transformabila Ciak este recomandata pentru cei care cauta o masa simpla si nesolicitanta, gata sa isi faca datoria. In viata de zi cu zi Ciak este masa de stil „usor”, concreta, pentru cei care adora functionalitatea. La nevoie ea se transforma din masuta de zi intr-o frumoasa masa de pranz, care poate gazdui pana la 6 oaspeti.


Actionare

Masa extensibila si transformabila Ciak se transforma dintr-o minimalista masuta de cafea intr-o masa de sufragerie. Actionand maneta de blocare se poate ridica sau coborî la orice inaltime intre minimum si maximum. Designul si productia acestei mese apartin firmei italiene Altacom, producatorul european cel mai important in domeniul meselor transformabile si extensibile. 


Detalii tehnice

Masa extensibila si transformabila Ciak are baza din metal si mecanismul de ridicare cu piston cu gaz. Se poate regla in inaltime la milimetru de la 25 cm la 76 cm. Tablia se dubleaza prin rotire si deschidere. Pentru o deplasare usoara longitudinala, masa are roti mascate in cele 2 traverse de sprijin. Produs autentic, fabricat in Italia.


Materiale

Tablia poate fi din melamina, furnir natural, furnir lacuit por deschis, efect mortar, sticla, ceramica sau lemn de stejar termotratat. Baza metalica poate fi cromata in diverse variante sau din metal vopsit.


Dimensiuni

Tablia in stare neextinsa: 93×68 cm

Tablia in stare extinsa: 136×93 cm

Inaltime reglabila in orice punct intre 25 si 76 cm

Greutate: 44 kg


Montaj

Masa soseste montata. Se poate deplasa relativ usor, avand roti mascate in cele 2 traverse de sprijin.


Masa extensibila si transformabila din imagine are finisajele M10 cromo nero opaco la baza si K01 ceramica fokos sale.

Schiță dimensiuni Masa extensibila si transformabila CIAK

Masa extensibila si transformabila COMPACT

Masa extensibila si transformabila Compact este recomandata spatiilor mici, moderne si camerelor de zi. Mica si discreta, Compact ocupa un spatiu mic, cu doar 100 cm in plan. Nu inseamna ca performanta sa este mai redusa: poate fi utilizata bine si ca masa de pranz. Ea este capabila sa gazduiasca pana la 8 persoane. Marea sa functionalitate va fi o surpriza pentru dumneavoastra si cei dragi. A fi la inaltime este una din prerogativele mesei transformabile Compact este o masa care se adpteaza usor si este capabila sa devina vedeta camerei.


Actionare

Masa extensibila si transformabila Compact se transforma dintr-o discreta masuta de cafea intr-o frumoasa masa de sufragerie. Actionand maneta de blocare se poate ridica sau cobori la orice inaltime intre minimum si maximum. Masuta se extinde foarte usor prin doua extensii tip carte, care se gasesc sub tablie. Extensiile laterale tip carte sunt din acelasi material ca si tablia. Designul si productia acestei mese apartin firmei italiene Altacom, producatorul european cel mai important in domeniul meselor transformabile si extensibile.


Detalii tehnice

Masa extensibila si transformabila Compact are structura centrala din otel si mecanismul de ridicare cu piston cu gaz. Se poate regla in inaltime la milimetru de la 25 cm la 84 cm. Masa se extinde foarte usor, prin 2 extensii tip carte de cate 35 cm fiecare, aflate la capetele mesei, sub tablie. Extensiile sunt din MDF de culoare asortata cu a cea a tabliei. Pentru o deplasare usoara longitudinala, masa are roti mascate in cele 2 traverse de sprijin. Produs autentic, fabricat in Italia.


Materiale

Tablia mesei extensibile si transformabile Compact poate fi din melamina, furnir natural, furnir lacuit por deschis, efect mortar sau lemn de stejar termotratat. Baza metalica poate fi cromata in diverse variante sau din metal vopsit.


Dimensiuni

Tablia in stare neextinsa: 100×68 cm

Tablia in stare extinsa: 135×68 cm cu o extensie sau 170×68 cu ambele extensii.

Inaltime reglabila in orice punct intre 25 si 84 cm.

Greutate: 50 kg


Montaj

Masa soseste montata. Se poate deplasa relativ usor, avand roti autopivotante.


Masa extensibila si transformabila din imaginile de mai sus are finisajele M09 cromo lucido la baza si W34 lemn larice fresato.

Schiță dimensiuni Masa extensibila si transformabila COMPACT

Masa extensibila si transformabila DIARIO

Masa extensibila si transformabila Diario ne demonstreaza cum poate exista o masa transformabila altfel decat suntem obisnuiti: se poate extinde nu pe lungime, ci pe latime. prezinta un echilibru perfect intre marime si frumusetea designului. Masa de sufragerie Diario este o adevarata certitudine: exceptionala atunci cand este combinata cu un decor modern, reuseste sa scoata in evidenta chiar si un stil clasic sau sa devina protagonista in unul industrial. Mica in starea de masuta, avand dimensiunile de 120×80 cm, se extinde la 120×140 cm, fiind capabila sa gazduiasca pana la 8 persoane.


Actionare

Masa extensibila si transformabila Diario se transforma dintr-o masuta de cafea intr-o practica masa de sufragerie. Actionand maneta de blocare se poate ridica sau cobori la orice inaltime intre minimum si maximum. Designul si productia acestei mese apartin firmei italiene Altacom, producatorul european cel mai important in domeniul meselor transformabile si extensibile.


Detalii tehnice

Masa extensibila si transformabila Diario are baza din metal si mecanismul de ridicare cu piston cu gaz. Se poate regla in inaltime la milimetru de la 28 cm la 88 cm. Masa se extinde foarte usor, avand un mecanism sincron de deschidere, foarte bine mascat, care nu este vizibil in nicio pozitie a mesei. Se extinde cu o extensie de 60 cm, de tip carte, care este depozitata sub tablie. Extensia este din acelasi material ca si masa. Pentru o deplasare usoara longitudinala, masa are roti mascate in cele 2 traverse de sprijin. Produs autentic, fabricat in Italia.


Materiale

Tablia poate fi din melamina, furnir natural, furnir lacuit por deschis sau efect mortar. Baza metalica poate fi cromata in diverse variante sau din metal vopsit.


Dimensiuni

Tablia in stare neextinsa: 120×80 cm

Tablia in stare extinsă: 120×140 cm cu o extensie de 60 cm

Inaltime reglabila in orice punct intre 28 si 88 cm

Greutate: 70 kg


Montaj

Masa soseste montata. Se poate deplasa relativ usor, avand roti pentru deplasare longitudinala.


Masa extensibila si transformabila din imagine are finisajele M11 grafite goffrato la baza si N33 melamina resina silver pentru tablie.

Schiță dimensiuni Masa extensibila si transformabila DIARIO

Masa extensibila si transformabila DOUBLE

Masa extensibila si transformabila Double este una dintre putinele mese transformabile care adauga frumusetii casetei lipsa sectionarii tabliei. Pare o simpla masuta de zi, fara sa banuiti ca ea poate deveni o frumoasa masa de pranz. Suficient de mica pentru a nu deranja cand este masuta de cafea, suficient de mare cand este masa de pranz. Are toate argumentele pentru a fi o alegere potrivita pentru orice interior modern sau clasic. Disponibila intr-o multime de finisaje pentru baza si tablie.


Actionare

Masa extensibila si transformabila Double se transforma dintr-o masuta de cafea intr-o frumoasa masa de sufragerie. Actionand maneta de blocare se poate ridica sau cobori la orice inaltime intre minimum si maximum. Masuta se extinde foarte usor prin doua extensii tip carte, care se gasesc sub tablie. Extensiile laterale tip carte sunt din acelasi material ca si tablia. Designul si productia acestei mese apartin firmei italiene Altacom, producatorul european cel mai important in domeniul meselor transformabile si extensibile.


Detalii tehnice

Masa extensibila si transformabila Double are structura centrala din otel si mecanismul de ridicare cu piston cu gaz. Se poate regla in inaltime la milimetru de la 29 cm la 87 cm. Masa se extinde foarte usor, prin 2 extensii tip carte de cate 40 cm fiecare, aflate la capetele mesei, sub tablie. Extensiile sunt din acelasi material ca si tablia. Pentru o deplasare usoara longitudinala, masa are roti mascate in cele 2 traverse de sprijin. Produs autentic, fabricat in Italia.


Materiale

Tablia poate fi din melamina, furnir natural, furnir lacuit por deschis, efect mortar sau lemn de stejar termotratat. Baza metalica poate fi cromata in diverse variante sau din metal vopsit.


Dimensiuni

Tablia in stare neextinsa: 120×75 cm

Tablia in stare extinsa: 160×75 cm cu o extensie sau 200×75 cu ambele extensii

Inaltime reglabila in orice punct intre 29 si 87 cm

Greutate: 73 kg


Montaj 

Masa soseste montata. Se poate deplasa relativ usor, avand roti pentru deplasare longitudinala.


Masa extensibila si transformabila din imagine are finisajele M04 verniciato nero opaco la baza si W21 lemn rovere vecchio massiccio termotrattato.

Schiță dimensiuni Masa extensibila si transformabila DOUBLE

Masa extensibila si transformabila ETOILE

Masa extensibila si transformabila Etoile reaminteste de delicatetea, rafinamentul si gratia unei dansatoare sub lumina reflectoarelor. Cu tablia sa de sticla sau ceramica exprima modernitate si este ideala pentru cei care doresc sa adauge o nota de eleganta in camera de zi. Functionalitatea, practicitatea si finetea se regasesc in aceasta masa potrivita oricarui interior modern. Usor de manevrat, cu o forma geometrica bine studiata, este gata pentru a fi punctul de interes al sufrageriei tale sau al camerei de zi.


Actionare

Masa extensibila si transformabila Etoile se transforma dintr-o seducatoare masuta de cafea intr-o frumoasa masa de sufragerie. Actionand maneta de blocare se poate ridica sau cobori la orice inaltime intre minimum si maximum. Masuta se extinde foarte usor prin doua extensii tip carte, care se gasesc la capetele mesei. Extensiile laterale tip carte sunt din MDF asortat cu tablia. Designul si productia acestei mese aparține firmei italiene Altacom, producatorul european cel mai important în domeniul meselor transformabile si extensibile.


Detalii tehnice

Masa extensibila si transformabila Etoile are structura centrala din otel și mecanismul de ridicare cu piston cu gaz. Se poate regla in inaltime la milimetru de la 27 cm la 86 cm. Masa se extinde foarte usor, prin 2 extensii tip carte de cate 42 cm fiecare, aflate la capetele mesei, sub tablie. Extensiile sunt din MDF de culoare asortata cu a cea a tabliei. Pentru o deplasare usoara, masa are roti mascate in cele 2 traverse de sprijin. Produs autentic, fabricat in Italia.


Materiale

Tablia mesei extensibile si transformabile Etoile poate fi din sticla lucioasa sau mata sau din ceramica. Baza metalica poate fi din crom in diverse variante sau din metal vopsit.


Dimensiuni

Tablia in stare neextinsa: 120×74 cm

Tablia in stare extinsa: 162×74 cm cu o extensie sau 204×74 cu ambele extensii.

Inaltime reglabila in orice punct intre 40 si 81 cm.

Greutate: 36 kg


Montaj

Masa soseste montata. Se poate deplasa relativ usor, avand roti mascate îi cele 2 traverse de sprijin.


Masa extensibila si transformabila din imagine are finisajele M11 verniciato grafite goffrato la baza si K03 ceramica fokos piombo.

Schiță dimensiuni Masa extensibila si transformabila ETOILE

Masa extensibila si transformabila FEBO

Masa extensibila si transformabila Febouna dintre mesele cele mai noi produse, este o masa cu un echilibru perfect intre marime si frumusetea designului. Febo reuseste cu adevarat sa surprinda prin lipsa taieturii centrale si a modului in care se vede din lateral, cand este extinsa. Ea devine centrul atentiei atunci cand este combinata cu un decor modern, reusind sa scoata in evidenta chiar si un stil clasic sau sa devina protagonista in cadrul unui design industrial. Febo este o masuta de cafea care se transforma intr-o masa de living, conceputa special pentru a surprinde.


Actionare

Masa extensibila si transformabila Febo se transforma dintr-o simpatica masuta de cafea intr-o moderna masa de sufragerie. Actionand maneta de blocare se poate ridica sau cobori la orice inaltime intre minimum si maximum. Designul si productia acestei mese apartin firmei italiene Altacom, producatorul european cel mai important in domeniul meselor transformabile si extensibile. 


Detalii tehnice

Masa extensibila si transformabila Febo are baza din metal si mecanismul de ridicare cu piston cu gaz. Se poate regla in inaltime la milimetru de la 28 cm la 80 cm. Masa se extinde foarte usor, avand 2 randuri de extensii, foarte bine mascate, care nu sunt vizibile in nicio pozitie a mesei. Se poate extinde cu una sau ambele extensii de cate 50 cm fiecare, acestea fiind de tip carte si depozitate sub tablie. Extensiile sunt din acelasi material ca si masa. Pentru o deplasare usoara longitudinala, masa are roti mascate in cele 2 traverse de sprijin. Produs autentic, fabricat in Italia.


Materiale

Tablia poate fi din melamina, furnir natural, lacuit mat, furnir lacuit por deschis, lacuit lucios, efect mortar sau lemn de stejar termotratat. Baza metalica poate fi cromata in diverse variante sau din metal vopsit.


Dimensiuni

Tablia in stare neextinsa: 120×80 cm

Tablia in stare extinsa: 170×80 cm cu o extensie sau 220×80 cu ambele extensii

Inaltime reglabila in orice punct intre 28 si 80 cm

Greutate: 70 kg


Montaj 

Masa soseste montata. Se poate deplasa relativ usor, avand roti pentru deplasare longitudinala.


Masa extensibila si transformabila din imagine are finisajele M11 verniciato grafite goffrato la baza si W10 furnir noce canaletto pentru tablie.

Schiță dimensiuni Masa extensibila si transformabila FEBO

Masa extensibila si transformabila GINGILLO

Masa extensibila si transformabila Gingillo este o adevarata bucurie. O masuta de dimensiuni discrete, un design simplu si ușurinta la utilizare: in doar doua miscari isi dubleaza lungimea. Esentialitatea acestei mese transformabile Gingillo este naturaletea si autenticitatea, valori pe care fiecare dintre noi le dorim. Credem si ne dorim sa fie exprimate si prin mobilierul pe care il alegem in camera de zi sau sufragerie.


Actionare

Masa extensibila si transformabila Gingillo se transforma dintr-o comoda masuta de cafea intr-o masa la care puteti gazdui musafirii. Actionand maneta de blocare se poate ridica sau cobori la orice inaltime intre minimum si maximum. Designul si productia acestei mese apartin firmei italiene Altacom, producatorul european cel mai important in domeniul meselor transformabile si extensibile.


Detalii tehnice

Masa extensibila si transformabila Gingillo are baza din metal si mecanismul de ridicare cu piston cu gaz. Se poate regla in inaltime la milimetru de la 25 cm la 78 cm. Tablia se dubleaza prin rotire si deschidere, la fel ca deschiderea unei carti. Pentru o deplasare usoara longitudinala, masa are roti mascate in cele 2 traverse de sprijin. Produs autentic fabricat in Italia.


Materiale

Tablia poate fi din melamina, efect mortar, sticla sau ceramica. Baza metalica poate fi cromata in diverse variante sau din metal vopsit.


Dimensiuni

Tablia in stare neextinsa: 93×68 cm

Tablia in stare extinsa: 186×68 cm

Inaltime reglabila in orice punct intre 25 și 78 cm

Greutate: 50 kg


Montaj

Masa soseste montata. Se poate deplasa relativ usor, avand roti mascate îi cele 2 traverse de sprijin.


Masa extensibila si transformabila din imagine are finisajele M09 cromo nero lucido la baza si N23 melamina cemento.

Schiță dimensiuni Masa extensibila si transformabila GINGILLO

Masa extensibila si transformabila HELIOS

Masa extensibila si transformabila Helios este una dintre cele mai noi si frumoase mese din colectie. Este o masa de sufragerie cu tablia circulara, extrem de usor de adaptat ca functionalitate si estetica. Structura de baza din metal se încruciseaza cu tablia printr-un joc sugestiv de linii. Mecanismul este in mod special studiat pentru transformarea dintr-o seducatoare masuta de salon intr-o masa de pranz. Ea se extinde foarte confortabil si rapid pentru a putea gazdui oaspetii.


Actionare

Masa extensibila si transformabila Helios se transforma dintr-o seducatoare masuta de cafea, intr-o moderna masa de sufragerie. Actionand maneta de blocare se poate ridica sau cobori la orice inaltime intre minimum si maximum. Designul si productia acestei mese apartin firmei italiene Altacom, producatorul european cel mai important în domeniul meselor transformabile si extensibile.


Detalii tehnice

Masa extensibila si transformabila Helios are baza din metal si mecanismul de ridicare cu piston cu gaz. Se poate regla in inaltime la milimetru de la 36 cm la 75 cm. Masa se extinde foarte usor, avand un mecanism sincron de deschidere, foarte bine mascat, care nu este vizibil in nicio pozitie a mesei. Se poate extinde cu o extensie de 60 cm, care este depozitata sub tablie. Extensiile sunt din acelasi material ca si masa si sunt tip carte. Pentru o deplasare usoara, masa are roti mascate in cele 4 profile ale picioarelor. Produs autentic, fabricat in Italia.


Materiale

Tăblia poate fi din melamina, furnir natural, furnir lacuit por deschis, efect mortar, sticla sau ceramica. Baza metalica poate fi cromata in diverse variante sau din metal vopsit.


Dimensiuni

Tabliain stare neextinsa: 105 cm diametru

Tablia in stare extinsă: 165×105 cm in forma ovala

Inaltime reglabila in orice punct intre 36 si 75 cm

Greutate: 65 kg


Montaj

Masa soseste montata. Se poate deplasa relativ usor, avand roti pentru deplasare.


Masa extensibila si transformabila din imagine are finisajele M03 verniciato bianco opaco la baza si K05 ceramica bianco statuario venato lucido pentru tablie.

Schiță dimensiuni Masa extensibila si transformabila HELIOS

Masa extensibila si transformabila LEVANTE

Masa extensibila si transformabila Levante este o masa transformabila noua, care integreaza unicitatea structurii metalice cu soliditatea tabliei de grosime mare. In varianta prezentata tablia este din stejar masiv, solutie care armonizeaza modernitatea si functionalitatea. Acest lucru este posibil fara a renunta la ceea ce este natural si este indragit de amatorii de frumos. Absolut perfecta pentru orice sufragerie, frumoasa si discreta ca masuta de cafea, incapatoare ca masa de sufragerie.


Actionare

Masa extensibila si transformabila Levante, etalon de frumusete, se transforma dintr-o masuts de cafea aproape patrata, intr-o incantatoare masa de sufragerie. Actionand maneta de blocare se poate ridica sau cobori la orice inaltime intre minimum si maximum. Designul si productia acestei mese apartin firmei italiene Altacom, producatorul european cel mai important in domeniul meselor transformabile si extensibile. 


Detalii tehnice

Masa extensibila si transformabila Levante are baza din metal si mecanismul de ridicare cu piston cu gaz. Se poate regla in inaltime la milimetru de la 36 cm la 75 cm. Masa se extinde foarte usor, avand un mecanism sincron de deschidere, foarte bine mascat, care nu este vizibil in nicio pozitie a mesei. Se poate extinde cu una sau doua extensii de cate 50 cm, care se pot depozita sub tablie. Extensiile sunt din acelasi material ca si masa. Pentru o deplasare usoara, masa are roti mascate in cele 4 picioare. Produs autentic, fabricat in Italia.


Materiale

Tablia poate fi din melamina, furnir natural, furnir lacuit por deschis, efect mortar sau lemn de stejar termotratat. Baza metalica poate fi cromata in diverse variante sau din metal vopsit.


Dimensiuni

Tablia in stare neextinsa: 95×90 cm

Tablia in stare extinsa: 145×90 cm cu o extensie sau 195×90 cu ambele extensii

Inaltime reglabila in orice punct intre 36 si 75 cm

Greutate: 65 kg


Montaj 

Masa soseste montata. Se poate deplasa relativ usor, avand roti pentru deplasare longitudinala.


Masa extensibila si transformabila din imagine are finisajele M11 verniciato grafite goffrato la baza si W21 lemn rovere vecchio massiccio termotrattato.

Schiță dimensiuni Masa extensibila si transformabila LEVANTE

Masa extensibila si transformabila REDONDO

Masa extensibila si transformabila Redondo poate fi o masuta de cafea cu patru colturi, care se transforma si devine o masa fara colturi. Masa transformabila Redondo este solutia ideala pentru cei carora le place sa se bucure de caldura si ospitalitatea unei mesei rotunde. Spatiul limitat este o problema reala, Redondo este o solutie: micuta si discreta cand nu ai oaspeti, rotunda la nevoie.


Actionare

Masa extensibila si transformabilă Redondo se transforma dintr-o masuta de cafea intr-o masa rotunda. Actionand maneta de blocare se poate ridica sau cobori la orice inaltime intre minimum si maximum. Designul si productia acestei mese apartin firmei italiene Altacom, producatorul european cel mai important in domeniul meselor transformabile si extensibile. 


Detalii tehnice

Masa extensibila si transformabila Redondo are baza din metal și mecanismul de ridicare cu piston cu gaz. Se poate regla in inaltime la milimetru de la 27 cm la 84 cm. Tablia se extinde cu una sau 2 extensii mascate sub ea. Pentru o deplasare usoara longitudinala, masa are roti mascate in cele 2 traverse de sprijin. Produs autentic, fabricat in Italia.


Materiale

Tablia poate fi din melamina, furnir natural sau furnir lacuit por deschis. Baza metalica poate fi cromata in diverse variante sau din metal vopsit.


Dimensiuni

Tablia in stare neextinsa: 115×65 cm

Tablia in stare extinsa: rotunda, cu diametrul 115 cm

Inaltime reglabila in orice punct intre 27 și 84 cm

Greutate: 37 kg


Montaj

Masa soseste montata. Se poate deplasa relativ usor, avand roti mascate îi cele 2 traverse de sprijin.


Masa extensibila si transformabila din imagine are finisajele M11 verniciato grafite goffrato baza si L33 furnir por deschis bianco vela.

Schiță dimensiuni Masa extensibila si transformabila REDONDO

Masa extensibila si transformabila SAKURA

Masa extensibila si transformabila Sakura, prin formele sale curate si armonioase, pare sa se inspire de la floarea de cires. Ea încearca sa ne transmita delicatete si frumusete, rezultatul fiind o masuta functionala care isi dubleaza latimea tabliei. Fara a pierde niciun moment estetica extrem de rafinata, ea este capabila de o profunda transformare. De la o masuta de cafea micuta si delicata, poate in cateva clipe sa devina o masa de pranz.


Actionare

Masa extensibila si transformabila Sakura se transforma dintr-o minimalista masuta de cafea intr-o masa de sufragerie. Actionand maneta de blocare se poate ridica sau cobori la orice inaltime intre minimum si maximum. Designul si productia acestei mese apartin firmei italiene Altacom, producatorul european cel mai important in domeniul meselor transformabile si extensibile.


Detalii tehnice

Masa extensibila si transformabila Sakura are baza din metal si mecanismul de ridicare cu piston cu gaz. Se poate regla in inaltime la milimetru de la 35 cm la 75 cm. Tablia se dubleaza prin rotire si deschidere. Mobilierul nu trebuie niciodata sa fie voluminos, in primul rand in ceea ce priveste spatiul ocupat. Masurati locul atat in starea de masuta de cafea, cat si in starea de masa de pranz. Masa Sakura poate gazdui pana la 6 persoane. Produs autentic, fabricat in Italia.


Materiale

Tablia poate fi din melamina, efect mortar, sticla sau ceramica. Baza metalica poate fi cromata in diverse variante sau din metal vopsit.


Dimensiuni

Tablia in stare neextinsa: 110×68 cm

Tablia in stare extinsa: 136×110 cm

Inaltime reglabila in orice punct intre 35 și 75 cm

Greutate: 44 kg


Montaj

Masa soseste montata. Este important sa evaluati cu atentie dimensiunile spatiului pentru masa si sa alegeti masa cea mai potrivita.


Masa extensibila șs transformabila din imagine are finisajele M04 verniciato nero opaco la baza si L39 furnir lacuit por deschis rosso aragosta.

Schiță dimensiuni Masa extensibila si transformabila SAKURA

Masa extensibila si transformabila ULISSE

Masa extensibila si transformabila Ulisse reprezinta echilibrul perfect intre marime si frumusetea designului, elemente care se regasesc la una dintre cele mai apreciate mese. Ulise este o adevarata certitudine, fiind exceptionala atunci cand este combinata cu un decor modern. Reuseste sa scoata in evidenta chiar si un stil clasic, dar si sa devina protagonista in cadrul unui design industrial. Absolut perfecta pentru orice living, frumoasa si minimalista ca masuta de cafea, incapatoare ca masa de sufragerie.


Actionare

Masa extensibila și transformabila Ulisse se transforma dintr-o minimalista masuta de cafea intr-o moderna masa de sufragerie. Actionand maneta de blocare se poate ridica sau cobori la orice inaltime intre minimum si maximum. Designul si productia acestei mese apartine firmei italiene Altacom, producatorul european cel mai important in domeniul meselor transformabile si extensibile.


Detalii tehnice

Masa extensibila si transformabila Ulisse are baza din metal si mecanismul de ridicare cu piston cu gaz. Se poate regla in inaltime la milimetru de la 28 cm la 88 cm. Masa se extinde foarte usor, avand un mecanism sincron de deschidere, foarte bine mascat, care nu este vizibil in nicio pozitie a mesei. Se poate extinde cu una sau doua extensii de cate 50 cm, care se pot depozita sub tablie. Extensiile sunt din acelasi material ca si masa. Pentru o deplasare usoară longitudinala, masa are roti mascate in cele 2 traverse de sprijin. Produs autentic, fabricat in Italia.


Materiale

Tablia poate fi din melamina, furnir natural, lacuit mat, furnir lacuit por deschis, lacuit lucios, efect mortar sau lemn de stejar termotratat. Baza metalica poate fi cromata in diverse variante sau din metal vopsit.


Dimensiuni

Tablia in stare neextinsa: 120×80 cm

Tablia in stare extinsa: 170×80 cm cu o extensie sau 220×80 cu ambele extensii

Inaltime reglabila in orice punct intre 28 si 88 cm

Greutate: 70 kg


Montaj 

Masa soseste montata. Se poate deplasa relativ usor, avand roti pentru deplasare longitudinala.


Masa extensibila si transformabila din imaginie are finisajele M11 verniciato grafite goffrato la baza si E08 efect mortar beton grigio scuro pentru tablie.

Schiță dimensiuni Masa extensibila si transformabila ULISSE

Masa extensibila si transformabila UNIVERSE

Masa extensibila si transformabila Universe prin nume prefateaza calitatile sale: universalitatea, abilitatea de a se adapta la diferite stiluri, gusturi si nevoi. Universe este un adevarat evergreen, rafinata ca masuta de zi si practica asemenea unei mese de pranz. In pozitia de masuta de cafea ocupa doar 68 cm latime si 110 cm lungime, fiind usor de integrat in orice spatiu. Ca masa de pranz, devine aproape patrata, putand gazdui pana la 6 persoane.


Actionare

Masa extensibila si transformabila Universe se transforma dintr-o minimalista masuta de cafea intr-o masa de sufragerie. Actionand maneta de blocare se poate ridica sau cobori la orice inaltime intre minimum si maximum. Designul si productia acestei mese apartin firmei italiene Altacom, producatorul european cel mai important in domeniul meselor transformabile si extensibile. 


Detalii tehnice

Masa extensibila si transformabila Universe are baza din metal si mecanismul de ridicare cu piston cu gaz. Se poate regla in inaltime la milimetru de la 27 cm la 81 cm. Tablia se dubleaza prin rotire si deschidere. Pentru o deplasare usoara longitudinala, masa are roti mascate in cele 2 traverse de sprijin. Produs autentic, fabricat in Italia.


Materiale

Tablia poate fi din melamina, efect mortar, sticla sau ceramica. Baza metalica poate fi cromata in diverse variante sau din metal vopsit.


Dimensiuni

Tablia in stare neextinsa: 110×68 cm

Tablia in stare extinsa: 136×110 cm

Inaltime reglabila in orice punct intre 27 si 81 cm

Greutate: 44 kg


Montaj

Masa soseste montata. Se poate deplasa relativ usor, avand roti mascate in cele 2 traverse de sprijin.


Masa transformabila din imagine are finisajele M05 cromo lucido la baza si W04 furnir rovere nodato.

Schiță dimensiuni Masa extensibila si transformabila UNIVERSE
Pentru noi, confidențialitatea dvs. este importantă
Portalul spatiulconstruit.ro folosește cookies pentru a asigura funcționalitatea și securitatea site-ului, pentru a personaliza conținutul și modul de interacțiune, pentru a oferi facilități de social media și pentru a analiza modul în care este utilizat site-ul. Aceste cookies sunt stocate și prelucrate, de către noi sau partenerii noștri în conformitate cu toate reglementările în vigoare și toate standardele de confidențialitate și securitate actuale.

Vă rugăm să rețineți că este posibil ca anumite prelucrări ale datelor dumneavoastră cu caracter personal să nu necesite consimțământul dumneavoastră, dar vă puteți exprima acordul cu privire la prelucrarea realizată de către noi și partenerii noștri conform descrierii de mai sus utilizând butonul SUNT DE ACORD de mai jos.

Navigând în continuare, vă exprimați acordul implicit asupra folosirii cookie-urilor.

Mai multe detalii despre politica noastră de confidențialitate aflați aici: https://www.spatiulconstruit.ro/politica-de-confidentialitate.