Constructivu

Membru din: 26-09-2012   |   Nivel: ★★★

    60 posturi

     31 - 60 din 60 de posturi
    Scris la data: 14 Dec 2012, 14:14
    Groazniic, hahaha! Uitati ceva mai amuzant, dar din aceeasi serie, un videoclip cu case luminoase care canta. Cineva din Leesburg, Virginia, s-a gandit de Halloween ca ar fi uber tare sa isi faca o sincronizare intre instalatia de lumini de pe casa si Gangman Style. Ideea lui a fost copiata acum de un un alt individ, din Austin, Texas, care si-a impodobit de Craciun casa cu alte ornamente, dar aceeasi melodie… cred ca vecinii au invatat melodia pe de rost deja! Acum ma intreb eu, ce faci daca vrei sa dai un party, pui aceeasi melode over and over?
    Scris la data: 26 Nov 2012, 14:47
    Sanchi09, eu as pune un mester sa imi faca, i-as arata imaginea si nu m-am baga singur la asta, chiar daca mai mesteresc una-alta prin casa.
    Scris la data: 23 Nov 2012, 14:58
    Am gasit eu cateva idei pentru voi, nu stiu cat va ajuta, pentru ar trebui refacute si paturile. Dar daca vreti sa arate cu adevarat frumos, si grilajele de la paturi trebuie macar mascate. Poate va inspira pozele, conteaza mult atmosfera. Dar sigur nu merita investitia cat stati la camin, mai ales daca nu aveti posibilitatea sa luati aceeasi camera in anii urmatori si nu stati peste vara.
    Fisiere atasate
    Scris la data: 19 Nov 2012, 21:14
    Buna seara, poate cineva sa imi explice si mie, arhitectural vorbind, care este rostul caselor din mediul urban care sunt lipite la calcan sau chiar cate patru, opt, tip covor, cum ziceati in articolul cu tipuri de locuinte? Nu vad mare diferenta intre locuirea la bloc si aceste case. Practic muti blocul de la verticala la orizontala, pe un spatiu mult mai mare, adica pentru oras e si o pierdere de teren. In afara de riscul mai redus la cutremure care e platit cu un pret mult prea mare practic nu ai nici un castig. Aceiasi vecini pe care nu poti sa ti-i alegi, galagiosi, pe care ii auzi si din stanga si din dreapta, lipsa de trotuare si spatii verzi si aproape nici un avantaj al statului la casa pe pamant... Dupa mine, statul la casa inseamna sa ai si o curte mai mare, sa-ti poti amenaja un spatiu privat, un loc de gratar, un loc de joaca pentru copii samd. Ma uitam acum in prelungirea Ghenecea cum s-au facut casele alea una langa alta, vile intregi, dar aproape fara curti si fara spatiu intre ele, dar oamenii au casa pe pamant! E genul de crestere urbana care mi se pare fara rost si nici macar nu l-am inventat noi, romanii. De la ce a pornit si cum de l-am inteles noi atat de prost? Sau asa e si in Amsterdam?
    Scris la data: 13 Nov 2012, 10:35
    Buna tuturor, deschid un topic nou cu o tema care zic eu ar trebui sa fie de interes nu doar pentru noi, cetatenii din orase sau arhitecti, ci si pentru autoritati si sper sa atrag atentia si unor minti mai luminate care au ceva putere de a schimba lucrurile in bine. E vorba de structura si infrastructura oraselor in care locuim. Cine oare gandeste toate strazile si invalmaseala asta? Nu cine le repara, cine le incepe? Ca PUZ-urile noastre nu sunt decat niste incercari de a repara lucruri deja stricate de la bun inceput si nu rezolva niciodata mare lucru nici podurile, nici liniile de tramvai nici nimic OK. Inteleg ca de sute de ani orasele se dezvolta haotic. Incep de la cateva casute, cresc aiurea si ajung pana la urma sa fie sufocate de trafic si aglomeratie. Dar asta nu inseamna ca nu se poate. Uite la Barcelona si la cartierul central, care a fost gandit inca de la infiintare in asa fel incat sa rezolve multe dintre problemele de trafic. Strazile din jurul Sagradei Familia, pana la mare, sunt toate paralele si cladirile sunt construite in asa fel incat toate colturile de intersectii sa fie taiate. Traficul este cu sens unic pe o strada, iar pe cea paralela se merge tot in sens unic, dar opus, ceea ce face ca niciodata oricate masini ar fi prin zona traficul sa nu se blocheze. Pe liniile perpendiculare, bulevardele mari, traficul e in abele sensuri. Dar foarte destept gandita treaba! Mai sunt si intersectiile ca niste octogoane, in care ai vizibilitate maxima cand vii de pe orice strada. Si in plus pe laterale pot fi parcate si masini, fara ca ele sa incurce traficul. Uitati-va si voi la cartier, de sus, ca am pus o poza. Cum se poate face asa ceva si la noi? Ca doar nu putem darma toate blocurile ca sa facem altele. Sau ce alte modele ar mai exista? Nu se poate sa nu fie si planificari mai destepte.
    Fisiere atasate
    Scris la data: 07 Nov 2012, 11:14
    Nu prea inteleg ce problema aveti. Garnitura se uzeaza de obicei in mai mult timp decat un an, se striveste si isi pierde elasticitatea de la inchiderea si deschiderea repetata, sau de la diverse accidente. Dar daca nu mai e la fel de etansa trebuie oricum sa rezolvati situatia. Daca nu e ermetic inchis frigiderul nu functioneaza la capacitate optima, ii scade puterea de racire si consuma mai mult curent. Are dreptate davidov, se poate rezolva daca e in garantie fara costuri si probabil e daca are un an. Mai tarziu... se gasesc si garnituri noi de cumparat. Ceea ce face oricine la un moment dat, dar dupa multi ani. Altfel... Cauciucul oricum imbatraneste, nu se poate preveni asta. Mai recomanda unii remedii pentru redilatarea garniturii, cica, dar eu cred ca nu-s prea eficiente. Intr-o zi tot va trebui cumparata alta garnitura. Si decat sa stai cu consumul de curent in plus si riscul sa strici frigiderul, nu cred ca se merita sa te zgarcesi la o garnitura.
    Scris la data: 05 Nov 2012, 17:03
    Buna ziua, inseamna ca merge izolat si tavanul, nu neaparat sa fie lucrarea celui de desupra? Si in ce masura nu se mai aud zgomotele de deasupra, cam cat le estompeaza? Si cu cat coboara tavanul in total, adaugand straturile de rigips si vata minerala? Dar cu polisitiren extrudat cat de mult coboara tavanul? Dv ce metoda dintre cele doua recomandati pentru cea mai buna izolatie fonica, indiferent de costuri? Multumesc anticipat.
    Scris la data: 01 Nov 2012, 16:36
    Merge un semineu modern, o soba... in aer liber? Din cate vad, se poate, dar nu ma lamuresc daca e un produs care se vinde special pentru a fi folosit afara, sau e o adaptare. Oricum, mi-a placut ideea, pentru perioada asta ar fi ceva. Nu prea ma prind cu ce e alimentat.
    Fisiere atasate
    Scris la data: 01 Nov 2012, 16:19
    In aceeasi idee, am unele noi cu trotuare: noi practic ne-am obisnuit cu ele asa si nu ni se mai pare anormal, dar deschideti ochii si ganditi-va mai bine. Chiar e normal?
    Fisiere atasate
    Scris la data: 30 Oct 2012, 15:15
    Despre Yonaguni a facut si History Chanel un film interesant, l-am pus in link pentru cine se descurca in engleza. Enjoy! :D
    Scris la data: 29 Oct 2012, 10:33
    Parcul Nicolae Romanescu din Craiova. A fost proiectat de arhitectul francez Edouard Redont si este al doilea sau al treilea cel mai mare parc natural din Europa (dintr-un oras, probabil). Are multe puncte de atractie, vara e plin de nuferi si de cascade, copacii sunt deosebiti, multe monumente ale naturii. Castelul "fermecat" nu stiu de cand dateaza si cui i-a apartinut, chiar daca acum e in ruina arata inca frumos. Lacul pe care se poate merge cu barca este vara un punct de atractie pentru craioveni. Podul suspendat este iar un punct de atractie. Eu nu am ajuns sa vad si hipodromul cand am fost pe aici, dar se pare ca cine are timp sa il viziteze nu e dezamagit.
    Fisiere atasate
    Scris la data: 29 Oct 2012, 10:15
    M-am uitat si eu la ei pe site, unde zice asa "La finalul cursului veti primi prin posta un certificat de la Softmagazin care atesta absolvirea acestui curs". Asta cred ca e toata atestarea.
    Scris la data: 26 Oct 2012, 16:19
    De exemplu, parcurile cu lacuri din Bucuresti. Nu doar vara, toamna sunt la fel de frumoase.
    Fisiere atasate
    Scris la data: 25 Oct 2012, 16:02
    Daca vrea cineva sa aiba o casa speciala, are de unde se inspira. Pana si in cele mai clasice lucruri care credeai ca nu or sa se schimbe niciodata. Am gasit pe un site o imagine cu scara foarte ciudata. Pentru mine arata ca ceva de pe alta planeta. Dar ma gandesc ca macar de curiozitate.... In fotografia pe care am atasat-o e scara de care vorbesc. Nu stiu cine a facut-o, dar mie mi se pare cea mai nesigura scara din lume. Ce nu face omul pentru rafinament! Clar nu iti poti pune asa ceva daca ai copii in casa, dar daca ai pisici probabil ca lor o sa le faca mare placere.
    Fisiere atasate
    Scris la data: 24 Oct 2012, 12:23
    Nu, uite, am gasit eu un detaliu la poza, pe care cineva a facut si niste sageti, care arata unde e marele zid. E adevarat, nu il distingi ca are aceleasi culori cu muntii, se pierde in peisaj.
    Fisiere atasate
    Scris la data: 24 Oct 2012, 12:17
    Buna, treaba asta cu 20% din pretul total al casei e valabila mereu? Adica e o regula? Sau e doar un caz, in exemplul tau?
    Scris la data: 23 Oct 2012, 12:21
    Multumesc, nu suna rau nici asta. In urmatorul weekend o sa ma joc cu costurile, sa vad pe hartie care ar fi diferenta la costuri de finisaje. Imi place ideea. Uite cate idei faine gasesti, doar sa vrei sa faci!
    Scris la data: 23 Oct 2012, 12:17
    Am gasit niste fotografii foarte interesante, le adaug imediat. Astea sunt cica niste autocolante fooooooooarte originale, facute de cei de la Pixersize studio (pozele le-am gasit pe pixersize.com unde au multe modele de autocolante). Banuiesc ca sunt o serie de agitati care adora sa isi picteze camerele ca pe niste abatoare, dar eu o consider fix un contraexemplu de cum nu ar trebui sa iti arate casa. Asta daca vrei sa ramai normal la cap in timp...
    Fisiere atasate
    Scris la data: 19 Oct 2012, 21:18
    Deci astia cu golul asta fac o chestie Feng Shui, de-aia arata asa urat. Nu-mi aduc aminte exact in ce context am vazut tot asa, o fotografie cu o cladire cu un mare gol in ea, tot intr-o tara asiatica, facuta fix ca sa lase sa treaca energiile negative prin golul ala. O dovada ca functionalitatea tine de ce vrea ea. Nu de aplicatiile practice, ci de credinte, in cazul asta. Dar de obicei Feng Shuiul e mai armonios cu mediul, aici e horror. De acord, e urata rau cladirea. Nu stiu ce or fi vrut sa zica cu ea si cat de utila o fi structura asta, ca mie mi se pare ca ocupa si locul de pomana. Si ca s-o apreciez nu trebuie sa fiu maestru Feng Shui, ma folosesc de bunul simt.
    Scris la data: 19 Oct 2012, 13:41
    Deschid un topic asemanator cu cel cu locuri de vazut in Romania, doar ca de data asta aria e mai larga, cuprinde tot pamantul. Stiu ca ar putea sa fie o lista lunga, fiecare viseaza la ceva care i-au placut in mod deosebit, dar voiam sa facem ceva cu locatii mai putin cunoscute, cu poze, eventual si cu sfaturi despre cum se ajunge acolo. Dar numai de la cei care au vazut pe viu, care au fost acolo, ca altfel ne putem documenta si pe net cu totii. Dar conteaza sa fie o experienta directa zic eu. De exemplu, eu am fost de cateva ori in Barcelona si turistii se duc pe La Rambla, in parcul lui Gaudi si la Sagrada, la acvariu, la statuia lui Columb... Si cam atat, ca nu toti au timp prea mult. Dar orasul are atata arhitectura si atatea locuri frumoase ca ar merita sa se stea in el doua saptamani macar, ca sa apuci sa vezi tot ce e de vazut. Asa, de exemplu, pe mine m-a impresionat Palau Reial de Pedralbes, o sa atasez imediat poze cu el. Despre palat: este construit in secolul 17 si a fost si resedinta familiei regale a Spaniei la inceputul 1900. Are o gradina foarte frumoasa, fantana pe care am pus-o in imagine a fost facut de Gaudi, la fel si bolta de verdeata din imagine, daca tin bine minte, ambele facute pe cand era el student. Camera regala e pastrata intacta. Ce m-a surprins acolo: am gasit o troita romaneasca, e si ea in poza. Statuia vazuta din spate e cu regina Isabella II tinandu-l in brate pe fiul ei. Castelul e la capatul bulevardului Diagonal, statiei de metrou ii spune tot Palau Reial, pe linia rosie. Mai ajung si autobuzele, depinde in ce parte a orasului va aflati.
    Fisiere atasate
    Scris la data: 18 Oct 2012, 12:54
    Sunt in cautare de idei pentru o casa micuta, care sa ma coste cat mai putin. Am mai spus pe aici ca as vrea ca la anul sa ajung sa-mi construiesc si eu o casa pe pamant. M-au ajutat unii utilizatori de pe aici, asa ca incerc si eu sa ajut la randul meu cu niste informatii. Pe de alta parte, as vrea sa stiu si parerea altora despre ideea mea. Pe scurt, am nimerit din intamplare peste o idee care mi-a placut mult si am atasat poza care m-a inspirat. E vorba de o casa facuta din doua containere metalice si cred ca ar fi extrem de ieftina, lucru care mi-ar permite sa imi cumpar si teren. Plus ca sanierul ar fi mult usurat. Cred ca as putea locui in asa ceva, asa ca am inceput sa ma documentez cu privire la casele din containere acum cateva zile Am gasit si alte fotografii, cu case din mult mai multe containere, arata super, dar cred si costa mai mult, depinde finisaje mult. Eu zic ca sunt foarte practice cutiile astea pe care ne-am obisnuit sa le tratam doar ca pe magazii sau adapost pentru muncitori si scule pe santier. Nu inteleg de ce nu se gandesc mai multi la ele ca resursa, dar banuiesc ca rezista inca mentalitatea aia cu casa din caramida e cea mai trainica. Mie mi se pare trainica si varianta cu containere, mai ales ca la cutremur sigur nu imi cade in cap, e flexibila (am inteles ca sunt cele mai sigure case in caz de cutremur oricum). Eu credeam la inceput ca m-as multumi cu una din doar doua containere, pentru ca asa cum am zis nu vreau sa investesc foarte mult. Oricum, din cate am citit zilele astea, am mai retinut asa: peretii metalici se pot izola in asa fel incat sa poti sta linistit si iarna in ele, iar finisajele te ajuta sa nici nu iti dai seama din ce e structura interioara a peretilor. Containerele vin dotate, depinde de marfa, si cu instalatie electrica si sanaitara. Am vazut ca ai nevoie de proiect, ca pentru orice constructie, iar aici stiu ca va trebui la un moment dat vorbit cu arhitectul, pentru ca el ma va sfatui mai mult. Zis si facut, m-am apucat sa caut pe diverse siteuri cam cat ar costa un container. Am gasit preturi intre 2500 si 5000 de euro. Aici pe spatiulconstruit am gasit o descriere tehnica pentru un container low cost monobloc si pe siteul oficial al firmei respective am vazut ca fix asta costa doar 1500 de euro (dar e plus TVA, deci probabil pana in 2000 cu totul). Asa, in fisa tehnica la LC40 asta am gasit cum sunt facute, grosimea acoperisului, peretii tip sendvis, dimensiunile, si mai veneau si cu instalatie electrica si sanitara. Ok, asta m-a debusolat, e cam mic, are 3 x 2 metri, deci cu doar 2 containere as obtine o casa de 12 metri patrati. Am vazut dupa aia ca se gasesc si containere tip box mai ieftine, cu tot cu TVA ajung vreo 900 de euro. Sunt folosite la transport si depozitare, adica fara electricitate, sanitare, ferestre, dar mie mi-ar ajunge de structura daca tot vin eu sa fac finisaje. In tabla se poate taia usor o usa si se poate pune o usa normala, ferestre etc. La pretul asta mi-as permite chiar patru containere si asa ajung la 24 metri patrati. Tot e putin, ca legea locuintei prevede un perimetru minim de 58 m metri patrati suprafata construita si 37 metri patrati suprafata utila deci dupa alte cautari pe net m-am gandit asa: doua containere intr-o parte a casei, doua in partea opusa, iar intre ele un living acoperit, cu niste zid in spate si cu pereti de sticla in fata, sa am iesire si in fata si in spate. Pe stanga sa fie doua camere, pe dreapta bucataria si baia. Acum nu inteleg, livingul trebuie sa aiba minim 13 sau minim 34 metri patrati? Nu as face de 34 de metri patrati livingul, ar fi prea mult comparativ cu camerele, deci iar nu ma pot opri la ideea asta. Asta daca nu cumva suprafata construita inseamna si curtea si gardul. Pe scurt, ca deja ma intind, am mai adunat eu ce am mai adunat, am mai estimat niste costuri si cred ca as putea sa ma duc pana in 15.000 de euro maxim cu o constructie micuta, cu tot cu proiect si lucrari, ceea ce ar fi chiar o super treaba. Acum am niste probleme tehnice, stiu un arhitect cu care mai pot vorbi uneori, dar momentan nu pot sa il pisez mereu la cap sa-mi dea sfaturi gratis. Deci, daca stie sa imi raspunda cineva.: 1. In legea locuintei scrie de suprafete minime pentru o persoana dar si pentru mai multe. Asta inseamna ca eu nu am voie sa construiesc sub mai putin? Se prevede si ca inaltimea minima a unei locuinte trebuie sa fie de 2,55 m. Nu ma lamuresc daca in interior sau exterior. Deci daca adaug acoperis sau o fundatie ridicata ar fi ok? Ca un container are vreo 2,2 metri. 2. Daca dupa un timp vreau sa ma mai mut cu cineva, deci devenim doi locatari, o sa am probleme legal vorbind? 3. Si inca si mai important. Cum protejez casa de riscul de incendiu? Din ce am citit am inteles ca asta ar fi singura problema cu casele pe structura metalica Cam atat pentru azi. Voiam sa pun si legea locuintei, dar nu gasesc aici cum sa pun link pentru alte siteuri in afara de spatiulconstruit si youtube, asa ca o sa mai incerc si revin in alta postare.
    Fisiere atasate
    Linkuri
    Scris la data: 16 Oct 2012, 13:46
    Daca e vorba si de alunecare, atunci probabil ca treptele sunt lucioase si atunci solutia mai potrivita si mai scumpa e inlocuirea lor cu totul. Acum depinde de cati bani aveti, solutia cu inlocuitul placilor deteriorate si schimbarea chitului e cea mai ieftina. Sigur ca puteti inlocui totul, dar nu acoperirea e de vina, cel mult la montare sa se fi facut greseli. Placile s-au crapat pentru ca ati carat probabil ceva mobilier greu pe ele sau s-au scapat unelte, gresia e prin natura ei rezistenta la trafic, tocmai de-asta ne luam gresie pentru afara.
    Scris la data: 12 Oct 2012, 16:10
    Teoretic si siliconul era bun, dar acum depinde de cat de mare e distanta de la perete. Se pot folsi benzi de etansare, din cauciuc sau alte materiale, mai late, cu adeziv doar pe o fata. Sunt pentru multe intrebuintari, unele sunt bune si pentru izolari profesionale la ferestre, acoperisuri, adica si pentru afara, deci in baie ar trebui sa mearga. Le pui la imbinari si ermetizezi bine incheieturile. Ca sa fie mai clar cum arata, uite ceva similar in linkuri.
    Linkuri
    Scris la data: 12 Oct 2012, 13:20
    Ce fel de cabina de dus este si pe unde anume curge apa?
    Scris la data: 10 Oct 2012, 10:25
    Wow, multumesc mult pentru atatea detalii. Da, buna ideea cu curentul electric, nu m-am gandit niciodata asa. Daca o sa mai ai timp sa scrii, mi-ar placea sa stiu mai multe despre etapele pe care le-ai parcurs pana te-ai apucat efectiv de proiect, mie asta mi se pare cel mai greu, nu gasesc nicaieri informatii complete sau cat de cat organizate. Parca mereu e altceva, la fiecare, alta hartie, alt studiu, alta mancare de peste. A, si inca ceva, cum pot sa verific actele cuiva, e suficient sa ma duc la notar cu proprietarul? Adica cum stiu daca nu am surprize si dupa ce imi legalizeaza notarul vanzarea nu descopar ca mai sunt si alti frati si nepoti pe terenul ala? Poate notarul sa verifice tot si odata ce legalizeaza actul de vanzare cumparare nu mai am probleme?
    Scris la data: 09 Oct 2012, 16:29
    Interesant, daca aveti experienta cu cumparatul (sa inteleg ca v-ati luat deja terenul din imagine?) aveti cumva o opinie si despre situatiile intravilan/extravilan? I-am tot auzit pe cativa ca ei considera mai eficient (bine, genul de afaceristi) sa ia parcele mari de extravilan, sa le treaca in intravilan, sa le parceleze, sa traga utilitati (de fapt doar curent, nu si gaze). Si parcelelele ramase, care nu le trebuie, le vand si isi scot bani si de constructie. Sau isi cumpara tot terenul ala mare in grup, se aduna cativa prieteni si rezolva impreuna si, zic ei, mai ieftin situatia. Nu stiu daca o fi mai ieftin asa, cumparat teren extravilan, sau varianta aia mai veche, cu cumpararea unei case batranesti, cu toate cele facute, si renovarea ei. Daca tot v-ati luat teren, stiti mai multe despre asta? Si ce anume contine un studiu geo? M-ar interesa, pe viitor, adica la anul, ceva de genul si pe mine, tot trag de mine niste prieteni sa ne facem un grup de case undeva langa oras.
    Scris la data: 08 Oct 2012, 09:55
    Eu am alta intrebare, mi-am luat recent doua becuri pe care scria ca au lumina cu halogen. Arata normal, ca alea clasice. Si apropo, am gasit intr-un magazin si becuri incadescente, nu pare sa le fi scos nimeni de pe piata inca. Asa, dar sa revin. Eu le-am luat pe astea pe care scria eco si "cu halogen". Ce e aia lumina cu halogen si care e diferenta? Eu le-am pus in locul becurilor vechi, ca unul se arsese, si am luat doua becuri cu halogen, ca sa nu am lumina galbena de la cel incandescent in combinatie cu altfel de lumina de la un bec nou cu halogen. Dar nu pare sa fie cu nimic diferita lumina fata de aia de dinainte, ma asteptam sa fie mai albastra sau ceva de genul asta. Stie sa-mi raspunda cineva?
    Scris la data: 26 Sep 2012, 11:03
    A, si inca o poza super tare, ca tot se vorbea pe aici, nu mai stiu cand, de aia care aduna doze metalice din containerele speciale. Uite cum se fura de la ong-urile care au bagat banii ca sa invete populatia sa recicleze... Omul culegea dozele cu o sarma, sa nu se murdareasca pe camasa, cred.
    Fisiere atasate
    Scris la data: 26 Sep 2012, 11:08
    Ultima imi aduce aminte de o imagine deformata de o oglinda cu "ape". E interesanta totusi, mie imi place s-o vad iar arhitectul e "maiastru", sa recunoastem. Atat ca nu e o casa de locuit, e o casa ca un bibelou, o pui pe strada sa se uite lumea la ea :) Cred ca aici e vorba de scopul arhitecturii deja si sunt altii care au studiat mai mult pe tema asta care isi pot da cu parerea...
    Scris la data: 26 Sep 2012, 10:43
    Gunoaiele astea sunt lasate peste tot prin oras, de fiecare data cand ma plimb le vad, pe oriunde merg. Le-am facut poze si asta e doar o parte mica, dupa cum vedeti inclusiv in centrul Bucurestiului. Nu mai zic cum o fi la periferie... De ce oamenii nu le duc la ghena sau in locuri special amenajate pentru deseuri? Cica sunt civilizati ca le baga in pungi, dar oricum vin cainii vagabonzi si trag de ele dupa aia... Cele mai multe din gunoaiele din poze provin de la magazine, le lasa acolo vanzatorii, proprietarii. Chiar asa, nu se poate reglementa asta in tara noastra?
    Fisiere atasate
     31 - 60 din 60 de posturi
    Pentru noi, confidențialitatea dvs. este importantă
    Portalul spatiulconstruit.ro folosește cookies pentru a asigura funcționalitatea și securitatea site-ului, pentru a personaliza conținutul și modul de interacțiune, pentru a oferi facilități de social media și pentru a analiza modul în care este utilizat site-ul. Aceste cookies sunt stocate și prelucrate, de către noi sau partenerii noștri în conformitate cu toate reglementările în vigoare și toate standardele de confidențialitate și securitate actuale.

    Vă rugăm să rețineți că este posibil ca anumite prelucrări ale datelor dumneavoastră cu caracter personal să nu necesite consimțământul dumneavoastră, dar vă puteți exprima acordul cu privire la prelucrarea realizată de către noi și partenerii noștri conform descrierii de mai sus utilizând butonul SUNT DE ACORD de mai jos.

    Navigând în continuare, vă exprimați acordul implicit asupra folosirii cookie-urilor.

    Mai multe detalii despre politica noastră de confidențialitate aflați aici: https://www.spatiulconstruit.ro/politica-de-confidentialitate.