Belvedere Green Homes Residence

Avem deosebita placere sa va prezentam proiectul nostru rezidential Belvedere Green Homes Residence, primul proiect rezidential certificat ,, GREEN ,, din Galati.


Ansamblul Rezidential Belvedere Green Homes Residence cuprinde 14 locuinte, dispuse in doua corpuri a cate 6 locuinte (Sixplex) si un corp de 2 locuinte (Duplex), concepute special pentru a indeplini nevoile proprietarilor de spatiu si confort, la parter si etaj, cu parcare proprie, terasa si teren.


Belvedere Green Homes Residence este amplasat intr-una dintre cele mai ravnite zone din Galati, o zona linistita, in vecinatatea strazii Arcasilor si este primul proiect rezidential certificat „Green Homes” din Galati de catre  Romanian Green Building Council.


Proiectul ofera o serie de avantaje si facilitati:

- Acces la mijloace de transport local

- In aproipiere de Metro, unul dintre cele mai populare supermarket-uri din oras

- Zona este atractiva pentru locuitori, se poate ajunge in cateva minute la Shoping City Galati, unde se gasesc cele mai interesante cafenele, restaurante, cinema 3D, si magazine, toate putand fi accesate cu mijloacele de transport in comun sau cu masina personala.


Am ales cele mai bune materiale de la firme consacrate:

AMASS -  brand cu traditie in piata de sisteme de incalzire in pardoseala si degivrare este o companie specializata in sisteme economice de incalzire.

Fereastra ADF - producator de tamplarie din profile PVC Salamander, precum si geam termoizolant Saint Gobain pe linii de productie complet automatizate, la cele mai inalte standarde.

BAUMIT - Baumit este lider in domeniul materialelor de constructii, datorita experientei, produselor moderne de inalta calitate, dinamismului, inovatiei, viziunii si a conceptelor de marketing orientate catre viitor.

HENCO – tuburi multistrat PE-Xc/Aluminiu/PE-Xc

YTONG - primul Furnizor de soluţii de zidărie pentru Locuinţe Verzi din Romania. Blocurile de zidarie termoizolantă din gama YTONG asigura performante energetice superioare care contribuie la o reducere a consumului de materiale de constructie pe santiere.

RUUKKI - Cu o experienta internationala de peste 55 ani in domeniul acoperisurilor, Ruukki inoveaza continu si lanseaza pe piata invelitori metalice originale, testate si verificate temeinic, protejate prin patente la nivel international.

STYRONIT - Furnizor de solutii termoizolație naturala prin care se sporeste confortul termic creaza un climat mai sanatos, oferind siguranta beneficiarilor.

Impreuna cu cei mai buni arhitecti si ingineri, proiectul urmeaza sa fie executat de personal calificat din companii de renume si cu experienta in domeniul constructiilor.

Belvedere Green Homes Residence Galati STYRONIT Romania BELVEDERE GREEN HOMES RESIDENCEBelvedere Green Homes Residence Galati STYRONIT Romania BELVEDERE GREEN HOMES RESIDENCEBelvedere Green Homes Residence Galati STYRONIT Romania BELVEDERE GREEN HOMES RESIDENCEBelvedere Green Homes Residence Galati STYRONIT Romania BELVEDERE GREEN HOMES RESIDENCEBelvedere Green Homes Residence Galati STYRONIT Romania BELVEDERE GREEN HOMES RESIDENCEBelvedere Green Homes Residence Galati STYRONIT Romania BELVEDERE GREEN HOMES RESIDENCEBelvedere Green Homes Residence Galati STYRONIT Romania BELVEDERE GREEN HOMES RESIDENCEBelvedere Green Homes Residence Galati STYRONIT Romania BELVEDERE GREEN HOMES RESIDENCEBelvedere Green Homes Residence Galati STYRONIT Romania BELVEDERE GREEN HOMES RESIDENCEBelvedere Green Homes Residence Galati STYRONIT Romania BELVEDERE GREEN HOMES RESIDENCEBelvedere Green Homes Residence Galati STYRONIT Romania BELVEDERE GREEN HOMES RESIDENCEBelvedere Green Homes Residence Galati STYRONIT Romania BELVEDERE GREEN HOMES RESIDENCEBelvedere Green Homes Residence Galati STYRONIT Romania BELVEDERE GREEN HOMES RESIDENCE