Uși culisante automate pentru Spitalul Municipal Orșova

 

Spitalul Municipal Orsova a fost declarat spital suport COVID inca din 2020, de atunci i-au trecut pragul mii de pacienti din Mehedinti.

Spitalul a reusit sa atraga fonduri europene si locale si a facut imbunatatiri substantiale in ultimul an tocmai pentru a oferi conditii sigure pacientilor si corpului medical.

KADRA a participat la acest proces de renovarea si optimizare a facilitatilor spitalului din Orsova cu usi culisante cu break-out si o usa batanta dubla automata cu performantul sistem DFA 127.

 

Usi culisante prevazute su sistem break-out pentru siguranta pacientilor si a personalului medical


Cu un maximum de 250 de kg per canat pentru usile ranforsate si o deschidere de maxim 4000 de mm pentru usile culisante simple, gama de usi culisante Sia 20 se potriveste in orice context.

 

Modelul de automatizare pentru usi culisante permite automatizarea unei game largi de aplicatii, chiar si a celor mai speciale precum:

  • - cai de evacuare
  • - usi cu izolare termica
  • - usi rabatabile

 

Operatorul pentru usi culisante Sia 20 reprezinta varful de lance al operatorilor oferiti de KADRA. Este cel mai premiat si recunoscut operator pentru usi culisante, foarte cunoscut pentru functionarea ultra-silentioasa, inglobeaza cele mai noi tehnologii, respecta standardele europene de productie si de functionare.

 

Usile prevazute cu sistem break-out sunt esentiale, mai ales pentru o unitate medicala, pentru evacuarea rapida, in siguranta, in situatii de urgenta, a pacientilor si personalului medical.

 

La usile culisante normale, panourile laterale fixe blocheaza pana la doua treimi din golul de trecere. Cu sistemul de deschidere de urgenta break-out, intreg golul de trecere ramane pe deplin accesibil. Sistemul de deschidere de urgenta break-out este potrivit nu numai pentru situatii de urgenta, dar, de asemenea, este ideal si pentru transferul obiectelor voluminoase.

Sistemul de deschidere de urgenta break-out se instaleaza pe usile culisante liniare, oferind posibilitatea de rabatare a usilor la un unghi de 90°, indiferent de pozitia usii. Acest sistem este alegerea optima pentru asigurarea iesirii de urgenta. Bratele pivotante pot fi mutate catre zona superioara a usii, permitand ca aproape intreaga latime si inaltime a pasajului sa fie libere.

 

Usa batanta dubla cu sistem de automatizare DFA 127 pentru circulatie rapida

 

Tot la Spitalul Orsova a fost montata si o usa batanta dubla cu sistem de automatizare DFA 127. Sistemul, caracterizat de tehnologia sofisticata si designul compact, este o solutie perfecta pentru o gama larga de aplicatii si utilizari.

 

Calitatea sistemului este oferita de constructia sa electro-mecanica si a designului modular. In momentul in care motorul actioneaza deschiderea usii, arcul atasat se va tensiona si va inmagazina energia produsa. In momentul inchiderii, energia folosita este cea inmagazinata in arc, care, in functie de cerinte poate fi si el prevazut cu un motor.

 

Chiar si fara motor, datorita mecanismului usii, energia este distribuita optim pe intreaga durata a actionarii usii, acest lucru este necesar pentru a aduce usa la pozitia de capat impotriva curentilor de aer si pentru a respecta standardele de securitate.

 

Acest model permite ca tipuri predefinite de usi batante sa fie rapid adaptate situatiilor locale si specifice oricarei cladiri, inclusiv ale unui spital.

 

In Romania sunt peste 650 de spitale care inseamna peste 135.000 de paturi pentru spitalizare continua sau de zi. Majoritatea sunt construite in anii 60-70 si sunt depasite din punct de vedere structural si al functionalitati. Totusi, aceasta este infrastructura de care dispunem in prezent, este esential ca ea sa fie renovata la standardele de azi, iar Spitalul Municipal Orsova este un bun exemplu in acest sens.

Usi culisante automate pentru spital  Orsova KADRA
Usa batanta dubla cu sistem de automatizare DFA 127 pentru circulatie rapida  Orsova KADRA
Sisteme break-out usi automate cu-sisteme de iesire in caz de urgenta evacuare in caz de urgenta