Termoizolația unei clădiri de birouri din Répcelak cu ajutorul sticlei celulare

Sticla celulara Energocell® a fost utilizata pentru termoizolatia unei cladiri de birouri cu doua niveluri din Répcelak (Ungaria).

 

Sub imbracamintea de beton, granulele de Energocell® pot inlocui stratul de umplutura din criblura sau pietris, iar acesta asigura in acelasi timp stratul suport si termoizolarea sub pardoseala. Astfel, se poate renunta la termoizolarea cu polistiren prevazuta peste stratul de hidroizolare sau se poate reduce la minimum grosimea acestuia (pentru instalatii tehnice). Solutia este eficienta in privința costurilor, deoarece se elimina un proces de lucru.

 

La o cladire de birouri cu doua niveluri construita in localitatea Répcelak (județul Vas), intre grinzile fundatiei continue s-au incorporat 90 m3 de Energocell®. Asternerea si compactarea granulelor s-au realizat in doua straturi, obtinandu-se un strat final compactat de 30 cm. Avand in vedere ca termoizolatia s-a realizat sub betonul armat, in structura interioara de straturi nu s-au mai introdus placi termoizolante.

 

Cantitatea mare de aer inchis in porii sticlei celulare asigura o excelenta izolatie termica. Datorita acestor caracteristici, sticla celulara Energocell® se afla printre cele mai bune materiale termoizolante. Sticla celulara compactata este nedeformabila si stabila dimensional, nu se contracta. Avand o rezistenta ridicata, nu se deformeaza nici la solicitarile de lunga durata.

 

Supermateriale Distributie este cel mai nou membru al grupului de firme Ortogonal Construct, grup de firme cu peste 12 ani de experienta la punerea in opera a materialelor de constructii de calitate pentru constructiile eficiente energetic.

 

Solutiile oferite de noi respecta normele europene de calitate, siguranta, estetica si durabilitate, furnizorii nostri fiind companii de renume din Europa.

Strat de sticla celulara Energocel- pentru o cladire de birouri cu doua niveluri  Répcelak SUPERMATERIALE DISTRIBUTIEStrat de sticls celulara adaugat intre grinzile fundatiei continue  Répcelak SUPERMATERIALE DISTRIBUTIEAdaugarea unui strat de sticla celulara Energocel intre grinzile fundatiei  Répcelak SUPERMATERIALE DISTRIBUTIE