Termoizolarea structurii unei piscine din Săldăbagiu de Munte cu ajutorul sticlei celulare

Pentru termoizolarea structurii unei piscine din Saldabagiu de Munte a fost utilizata sticla celulara Energocell®, deoarece constituie un bun ameliorator al stabilitatii statice.

 

Termoizolarea structurii se recomanda in special la piscine cu apa calda, acoperite. Un avantaj suplimentar este ca granulele de sticla celulara Energocell® pot inlocui stratul de baza. Pe langa asigurarea unei bune termoizolari, umplutura efectuata cu sticla celulara in jurul peretilor previne aparitia unor tasari ulterioare. Astfel, utilizarea Energocell® va garanta pastrarea formei initiale a pavajului montat in jurul piscinei.

 

Construirea unei piscine langa Oradea (Saldabagiu de Munte)


Granulele Energocell® au fost incorporate sub o piscina cu structura monolit din beton armat. Granulele de sticla celulara s-au utilizat in acest proiect deoarece constituie un bun ameliorator al stabilitatii statice. Materialul s-a compactat in straturi multiple, peste care s-a realizat imbracamintea din beton slab armat separat cu o folie polietilena, urmata de realizarea structurii piscinei.

 

Sticla celulara Energocell® este un material izolant anorganic foarte usor, cu structura celulara inchisa, produsa din deseuri de sticla. Alte caracteristici ale sticlei celulare sunt: rezistenta la compresiune, material termoizolant, nu absoarbe umiditatea, fiind un produs rezistent la actiunea inghetului-dezghetului.

 

Supermateriale Distributie este cel mai nou membru al grupului de firme Ortogonal Construct, grup de firme cu peste 12 ani de experienta la punerea in opera a materialelor de constructii de calitate pentru constructiile eficiente energetic.

Consultantii nostri, punand accent pe echilibrul intre pret, calitate si eficienta, te pot ajuta sa alegi solutiile potrivite pentru tine si proiectul tau.

Piscina din Saldabagiu de Munte  Saldabagiu de Munte  SUPERMATERIALE DISTRIBUTIEStratul de granule de sticla celulara ENERGOCEL  Saldabagiu de Munte  SUPERMATERIALE DISTRIBUTIEDetaliu - etapa din timpul constructiei piscinei monolit  Saldabagiu de Munte  SUPERMATERIALE DISTRIBUTIEEtapa din timpul constructiei piscinei  Saldabagiu de Munte  SUPERMATERIALE DISTRIBUTIE