Termoizolare rezistentă la solicitări pentru un garaj de autocamioane din Sopron

Pentru un garaj de autocamioane de la uzina de apa din Sopron (Ungaria) s-a realizat o termoizolare rezistenta la solicitari, cu granule de sticla celulara Energocell®.

 

Compania Soproni Vízmű Zrt. isi extinde ansamblul de cladiri din cadrul statiei de epurare si tratare  a apei cu un garaj de autocamioane. Solicitarea investitorului a fost ca incaperea sa fie incalzita, de aceea s-a termoizolat pardoseala cladirii. Datorita functiei, constructia a necesitat realizarea unei termoizolatii rezistente care va face fata la solicitari fara tasari. Pentru satisfacerea acestor criterii proiectantul si constructorul au realizat urmatoarea stratificatie:

  • - planseu din beton armat de 25 cm
  • - strat de acoperire din pietris compactat de 10 cm
  • - termoizolare rezistentă la solicitari, dintr-un strat compactat de granule de sticla celulara Energocell® de 20 cm
  • - strat de receptie din pietris compactat de 20 cm.

 

Sticla celulara Energocell® este un material izolant anorganic foarte usor, cu structura celulara inchisa. Datorita proprietatilor tehnice si energetice adecvate, granulele obtinute din acest material pot fi utilizate pe scara larga in industria constructiilor.

 

Supermateriale Distributie este cel mai nou membru al grupului de firme Ortogonal Construct, grup de firme cu peste 12 ani de experienta la punerea in opera a materialelor de constructii de calitate pentru constructiile eficiente energetic. Solutiile oferite de noi respecta normele europene de calitate, siguranta, estetica si durabilitate, furnizorii nostri fiind companii de renume din Europa.

Strat compactat de granule de sticla celulara  Sopron SUPERMATERIALE DISTRIBUTIETermoizolare cu granule de sticla celulara ENERGOCELL  Sopron SUPERMATERIALE DISTRIBUTIEAdaugarea stratului din granule de sticla celulara  Sopron SUPERMATERIALE DISTRIBUTIERealizarea termoizolarii rezistente la solicitari - pentru un garaj de autocamioane din Sopron  Sopron SUPERMATERIALE DISTRIBUTIEStrat de sticla celulara pentru termoizolare  Sopron SUPERMATERIALE DISTRIBUTIE