Tapet rezistent la zgarieturi si lovituri utilizat in amenajarea interioara a unei locuinte din Bucuresti

TOP RESERVE BUSINESS a realizat amenajarea interioara a unei locuinte din Bucuresti cu tapet de vinil MallDeco.

 

Materiale folosite:
- tapet de vinil model 6-1160 - Maria
Tapetul produs de fabrica Vinil se remarca printr-o inalta clasa, conforma cu cele mai exigente standarde de calitate si cele mai inovative solutii din domeniul designului interior.
Este un tapet netesut (fiabil si durabil), pe suport de vinil, care prezinta o serie de calitati importante, dintre care amintim:
- grad ridicat de rezistenta la zone umede, cum ar fi bucataria, baia si chiar subsolul; 
- poate fi usor spalat cu apa si cu substante chimice (care nu contin aditivi de decolorare);
- rezistenta mare la deteriorarea mecanica;
- tratat antibacterian, antimucegai, rezistenta mare la razele UV, nu se decoloreaza, nu retine mirosul. 
Marime rola: 1,06 x10,05 ml = 10.65 mp, greutate/rola: 3,3 kg.

 

MALLDECO este reprezentant unic pe teritoriul Romaniei a 3 fabrici de success din Ucraina, Crocus, Vinil si Kontinent, si se diferentiaza prin raportul calitate/pret, precum si printr-o paleta diversificata de produse, atat pentru segmentul de business, cat si pentru cel individual.


MallDeco ofera consultanta competenta de top in alegerea solutiilor de decor. In centrul preocuparilor noaste se afla in permanenta realizarea la termen a comenzilor si satisfactia clientilor nostri, incepand cu etapa de initiere a procesului de consultanta, design, pana la finalizarea proiectului.

Amenajare cu tapet de vinil - model Maria  Bucuresti TOP RESERVE BUSINESSTapet de vinil Maria - cod 6-1160  Bucuresti TOP RESERVE BUSINESSperete cu tapet de vinil - Model Maria  Bucuresti TOP RESERVE BUSINESS