Tapet rezistent la umiditate, pentru decorarea unei locuințe din București

Tapetul este o alegere foarte inspirata pentru decorarea sau redecorarea peretilor locuintei dumneavoastra. Spre deosebire de vopsirea peretilor, tapetul are o multime de avantaje:

- nu acumuleaza praful,

- podelele si geamurile nu vor fi stropite cu vopsea.

Pentru decorarea unei locuinte din Bucuresti a fost utilizat tapetul de vinil MallDeco.

 

Tapetul va poate ajuta foarte mult sa dati senzatia de spatialitate intr-o incapere mica, fiind indicata aplicarea unui tapet cu modele mici sau intr-o culoare uni, pastelata.

 

Modelul de tapet folosit:

- tapet de vinil MallDeco cod 5-1091 - Panza, nuanta Lapte.

 

Produs de fabrica VINIL, acesta este un tapet netesut (fiabil si durabil), pe suport de vinil.  Se remarca printr-o serie de calitati: rezistenta mare la umiditate, este usor de intretinut, prin spalare cu apa si cu substante chimice (care nu contin aditivi de decolorare), prezinta rezistenta mare la deteriorarea mecanica, este tratat antibacterian, antimucegai, nu se decoloreaza, nu retine mirosul.

 

Marime rola: 1,06 x 10,05 ml = 10,65 mp.

Greutate/rola: 3,3 kg. 

 

MallDeco - ofera clientilor sai lucrari de tapetare de cel mai inalt nivel de calitate. Mesterii nostri au o experienta mare de lucru si datorita acestui fapt noi putem garanta calitatea si operativitatea maxima, de indeplinire a lipirii tapetului, iar designul interiorului va fi la cel mai inalt nivel.

Vino la MallDeco si visele tale vor prinde culoare!

______________________________

 

Bd-ul Iuliu Maniu nr. 187, bl. B, et. 1 (pe teritoriul Nufarul), 061098
E-mail: topreservebusiness@gmail.com
Camera decorata cu tapet model Panza  Bucuresti TOP RESERVE BUSINESSTapet model Panza - cod5-1091  Bucuresti TOP RESERVE BUSINESSDetaliu perete tapetat cu tapet model Panza  Bucuresti TOP RESERVE BUSINESSDecorarea unei camere cu tapet Panza  Bucuresti TOP RESERVE BUSINESS