Tapet lavabil de vinil pentru amenajare Restaurant L'angora din Brașov

TOP RESERVE BUSINESS a realizat amenajarea interioara a Restaurantului L'angora cu tapet de vinil MALLDECO

 

Restaurantul L’angora din Brasov organizeaza orice tip de eveniment festiv, nunta sau botez, revelioane, microrevelione si banchete, cu oferta personalizata.

 

Materialele folosite:

Tapet de vinil pe suport vlies (netesut), model 8424 Flirt - albastru-bej si 8422 Flirt - lapte.


Tapet de vinil pe suport vlies este cel mai nou tip de tapet lavabil, pe suport de bumbac netesut (vlies). Este 100% ecologic. Tapetul este rezistent la zgarieturi sau lovituri mecanice, precum si la actiunea razelor de soare UV. Permite respitratia peretilor iar indepartarea se face usor, prin dezlipire, fara a lasa reziduri pe perete. Fiind superlavabil, poate fi curatat (cu exceptia petelor de ulei sau grasime) prin spalare cu apa si detergent neagresiv. Datorita grosimii, poate prelua fara probleme, micile imperfectiuni ale peretilor. Dimensiune rola: 1,06 m x 10,0 5 m = 10,65 mp./rola.


Echipamentele sunt moderne, germane si se utilizeaza materii prime europene de inalta calitate, importate. In fiecare luna, gama de produse a companiei este reinnoita cu 10-15 articole noi. Export: Belarus, Polonia, Bulgaria, Brazilia, Republica Moldova Georgia, Azerbaidjan, Kazahstan, Uzbekistan, Tadjikistan, Armenia si toate regiunile Ucrainei. 

 

MALLDECO este un brand tanar, care s-a impus pe piata interna de ambientare interioara, promovat de o echipa ambitioasa care a luat fiinta din dorinta de a oferi clientilor nostri materiale de decorare din tapet competitive, de cea mai inalta clasa, conforme cu cele mai exigente standarde de calitate si cele mai inovative solutii din domeniul designului interior.

 

MALLDECO va ofera o gama foarte diversa de tapet: tapet lavabil din vinil pe suport vlies (netesut), tapet pentru spatii cu umiditate ridicata, de hartie pe suport de hartie simplex sau duplex, tapet superlavabil din vinil pe suport de vlies gros (netesut), fototapet 3D din vinil.
Detaliu tapet pe peretele restaurantului  Brasov TOP RESERVE BUSINESSPeretii restaurantului tapetati cu tapet MallDeco  Brasov TOP RESERVE BUSINESSPeretii restaurantului tapetati cu tapet  de vinil MallDeco  Brasov TOP RESERVE BUSINESSDetaliu tapet - vinil pe flizelin   Brasov TOP RESERVE BUSINESSInteriorul restaurantului Langora  Brasov TOP RESERVE BUSINESSTapet vazut de aproape  Brasov TOP RESERVE BUSINESSTapet - vinil pe flizelin cod  8422 Flirt-lapte  Brasov TOP RESERVE BUSINESSTapet - vinil pe flizelin 8424 Flirt-albastru-bej  Brasov TOP RESERVE BUSINESS