Tapet ecologic MallDeco pentru decorarea unei locuințe din București

Tapetul va poate ajuta foarte mult sa dati senzația de spatialitate intr-o incapere mica. Este indicata aplicarea unui tapet cu modele mici sau intr-o culoare uni, pastelata. Pentru decorarea unei locuinte din Bucuresti a fost ales tapetul de vinil MallDeco. 

 

Avantajele decorarii interioare cu tapet:

- Poate masca defectele pereților, daca acestea exista.

- Se aplica usor (nu necesita personal specializat) si nu produce deranjul pe care il produce, spre exemplu, zugravirea casei.

- Este foarte usor de intretinut.

- Durata lunga de viata (15-20 ani), fara a i se schimba aspectul sau culoarea, in conditiile unei intretineri realizate in mod corect.

- Impactul vizual este mult mai puternic si aspectul este mult mai interesant si dinamic decat in cazul zugravelilor.

- Este usor de inlaturat, iar suprafata poate fi acoperita cu alt tapet, fara a intampina probleme.

 

Modelul de tapet utilizat:

- Tapet de vinil MallDeco 4-1277 Raymond Nisip-aur.

Culoarea aleasa creeaza o atmosfera vesela si plina de optimism.

Acesta este un tapet netesut (fiabil si durabil), pe suport de vinil si prezinta un grad ridicat de rezistenta la zone umede, cum ar fi bucataria, baia si chiar subsolul.

Este usor de intretinut prin spalare cu apa si cu substante chimice (care nu contin aditivi de decolorare). Este foarte rezistent la deteriorarea mecanica si razele UV. Este tratat antibacterian si antimucegai.

 

Marime rola: 1,06 x 10,05 ml = 10,65 mp.

Greutate/rola: 3,3 kg

 

MALLDECO - un brand tanar, care s-a impus pe piata interna de ambientare interioara, promovat de o echipa ambitioasa care a luat fiinta din dorinta de a oferi clientilor nostri materiale de decorare din tapet de cea mai inalta clasa, conforme cu cele mai exigente standarde de calitate si cele mai inovative solutii din domeniul designului interior.

 

Specialistii MallDeco sunt gata sa va ofere o consiliere profesionista in alegerea tapetului pentru casa, birou, spatii comerciale sau orice alta incapere.

Va asteptam cu mare drag!

______________________________

 

Bd-ul Iuliu Maniu nr. 187, bl. B, et. 1 (pe teritoriul Nufarul), 061098
E-mail: topreservebusiness@gmail.com
Aspectul camerei dupa decorarea cu tapet Raymond - Nisip Auriu  Bucuresti TOP RESERVE BUSINESSTapet de vinil Raymond cod 4-1277  Bucuresti TOP RESERVE BUSINESSPereti tapetati cu tapet Raymond  Bucuresti TOP RESERVE BUSINESSDetaliu camera dupa aplicarea tapetului Raymond  Bucuresti TOP RESERVE BUSINESS