Tapet de vinil, 100% ecologic, utilizat pentru amenajarea unei locuinte din Bucuresti

O locuinta din Bucuresti a fost amenajata cu cel mai nou tip de tapet lavabil, pe suport de bumbac netesut (vlies), tapet de vinil MallDeco.

 

Material folosit:

- tapet de vinil Maraches grafit, cod 8191


Tapet de vinil Maraches grafit este cel mai nou tip de tapet lavabil, pe suport de bumbac netesut (vlies). Este 100% ecologic. Tapetul este rezistent la zgarieturi sau lovituri mecanice, precum si la actiunea razelor de soare UV.

Permite respitatia peretilor, iar indepartarea se face usor, prin dezlipire, fara a lasa reziduuri pe perete. Fiind superlavabil, poate fi curatat (cu exceptia petelor de ulei sau grasime) prin spalare cu apa si detergent neagresiv. Datorita grosimii, poate prelua fara probleme, micile imperfectiuni ale peretilor.


Dimensiune rola: 1,06 m x 10,05 m = 10,65 mp./rola.


Echipamentele sunt moderne, germane si se utilizeaza materii prime europene de calitate inalta, importate.

 

MALLDECO - un brand tanar, care s-a impus pe piata interna de ambientare interioara, promovat de o echipa ambitioasa care a luat fiinta din dorinta de a oferi clientilor nostri materiale de decorare din tapet competitive, de cea mai inalta clasa, conforme cu cele mai exigente standarde de calitate si cele mai inovative solutii din domeniul designului interior.

In fiecare luna, gama de produse a companiei este reinnoită cu 10-15 articole noi. Export: Belarus,Polonia, Bulgaria, Brazilia, Republica Moldova, Georgia, Azerbaidjan, Kazahstan, Uzbekistan, Tadjikistan, Armenia si toate regiunile Ucrainei. 

 

Contacteaza-ne!

 

Bd. Iuliu Maniu 187, corp B, of. 3

Tel: +40739412226

Tel: +40314210037

Tel +40739412226
office.malldeco@gmail.com 

https://www.facebook.com/malldeco.romania/

Amenajare hol cu tapet de vinil  Bucuresti TOP RESERVE BUSINESSDetaliu tapet de vinil - model 8191 Marakes  Bucuresti TOP RESERVE BUSINESSDetaliu amenajare cu tapet de vinil  Bucuresti TOP RESERVE BUSINESS