Sticlă celulară utilizată pentru termoizolarea perimetrală a noii fabrici Hungary din Kapuvár

Pentru termoizolarea perimetrala a fabricii Hungary din Kapuvár (Ungaria) a fost utilizata sticla celulara Energocell®.

 

Compania Intertech Hungary Kft. isi construieste noua fabrica la Kapuvár.

 

Materialul utilizat pentru termoizolarea perimetrala a fabricii:

- sticla celulara  Energocell®.

 

Cantitatea mare de aer inchis in porii sticlei celulare asigura o excelenta izolatie termica. Datorita acestor caracteristici, se afla printre cele mai bune materiale termoizolante.

Modulul de capacitate portanta a materialului granular de sticla celulara Energocell® cu greutatea volumetrica de 150-175 kg/m3 este de 40-50 MPa. Din acest motiv poate fi utilizat ca strat termoizolant portant.

 

Granulele de sticla celulara Energocell® au fost utilizate intr-un strat de 1 m latime si 20 cm grosime compactata de-a lungul zidurilor inconjuratoare pentru izolare perimetrala. Peste granulele de sticla celulara compactate la rata de 1:1,4 s-a plasat un strat de 10 cm din pietris spart pentru sporirea rezistentei la incarcari.

 

Supermateriale Distributie va ofera SOLUTII COMPLETE pentru constructii eficiente energetic. Sustinem constructiile eficiente energetic, sustenabile, proiectate si executate pe principiile casei pasive.

Sediul fabricii Hungary din Kapuvar  Kapuvár SUPERMATERIALE DISTRIBUTIEGranule de sticla celulara  Kapuvár SUPERMATERIALE DISTRIBUTIECompactarea granulelor  de sticla celulara pentru termoizolarea perimetrala a fabricii  Kapuvár SUPERMATERIALE DISTRIBUTIE