Sticla celulară utilizată pentru izolația termică a unei case unifamiliale din Budapesta

Sticla celulara Energocell® a fost utilizata pentru izolatia termica de la baza unei case unifamiliale fundate pe radier, in Budapesta.

Scopul familiei a fost realizarea unei case cu consum redus de energie, iar granulele de sticla celulara Energocell® au furnizat solutia perfecta in acest sens. Sub casa s-au incorporat 95 m³ de granule de sticla celulara de marimea 10/60, cu ajutorul unei placi vibratoare de 200 kg.

 

Lucrarile de fundare a casei de aproximativ 150 m² au inceput cu excavarea groapei pentru stratul de baza. Datorita planului inclinat, in spatele casei s-a realizat o structura de sprijin din elemente de cofraj. In faza urmatoare s-au montat instalatiile sanitare. Pe urma s-a captusit intreaga groapa de lucru cu geotextil de 200g/m² cu intinderi de aproximativ 50 cm la margini. Dupa finisarea lucrarilor de amenajare a urmat umplerea cu sticla celulara. Pentru a obtine valori corespunzatoare de rezistenta si ale coeficientului de izolatie termica, sticla celulara s-a incorporat in trei straturi compactate la 30%.

 

  • Cantitatea mare de aer inchis in porii sticlei celulare asigura o excelenta izolatie termica. Datorita acestei caracteristici, se afla printre cele mai bune materiale termoizolante. Datorita structurii celulare inchise, acest produs nu absoarbe umiditatea, fiind un produs rezistent la actiunea inghetului-dezghetului.

 

Supermateriale Distributie este cel mai nou membru al grupului de firme Ortogonal Construct, grup de firme cu peste 12 ani de experienta la punerea in opera a materialelor de constructii de calitate pentru constructiile eficiente energetic.

Solutiile oferite de Supermateriale Distributie respecta normele europene de calitate, siguranta, estetica si durabilitate, furnizorii nostri fiind companii de renume din Europa.

Adaugarea stratului de sticla celulara ENERGOCELL  Budapesta SUPERMATERIALE DISTRIBUTIEStratul de sticla celulara  Budapesta SUPERMATERIALE DISTRIBUTIECompactarea granulelor de sticla celulara  Budapesta SUPERMATERIALE DISTRIBUTIE