Sonorizare și iluminat ambiental pentru salonul de evenimente AMIRO EVENTS din Galați

PETEA SOUND a realizat proiectul pentru AMIRO EVENTS, constand in echiparea cu un sistem audio performant de la AUDAC si o linie completa de lumini ambientale.

 

Sistemul de sonorizare poate fi controlat independent pe zone (inclusiv prin internet sau aplicatie mobila).

Locatia este gandita cu functie polivalenta, astfel ca printr-un sistem profesional de pereti falsi, se pot configura zone diferite cu evenimente desfasurate simultan. Sunt definite 4 zone:

- 2 foaiere;

- 2 sali (ce pot fi unite sau pot gazdui evenimente diferite simultan).

 

Tot sistemul este controlat de o matrice audio ce perimite distribuirea sunetului in orice varianta este necesara. In acelasi timp se poate alege sursa diferita de sunet pentru fiecare zona. Prin aplicatia AUDAC MTX Control exista posibilitatea de a face setarile prin aplicatie mobila sau de oriunde exista acces la internet.

 

Caracteristicile echipamentului permit transformarea imediata a sistemului de sunet ambiental intr-un performant sistem de sonorizare pentru conferinte. Boxele montate in tavan distribuie sunetul uniform in toate zonele dorite.

 

Au fost distribuite locatie panouri de conectare in retea pentru eventuale sisteme suplimentare. Nu va mai fi necesara montarea unor linii suplimentare de cabluri.

 

Lustrele pot fi conectate prin protocol DMX la sistemul de iluminat ambiental.

Pentru atmosfera de top la evenimente montam corpuri de iluminat ambiental, conectate prin sistem DMX direct in panourile deja instalate in toate zonele. Cu mare atentie la detalii, am ales sa conectam si sistemul de iluminat prin lustre la protocolul DMX. Astfel se regleaza usor intensitatea sau culoarea luminii necesare fiecarui moment al unui eveniment.

 

Sistemele multiroom de la AUDAC permit upgrade-uri, oferind in timp posibilitatea de modificari sau completari dorite de client. PETEA SOUND asigura mentenanta, garantie si postgarantie pentru sistemele montate. PETEA SOUND este distribuitor autorizat in Romania pentru cele mai cunoscute marci de echipamente profesionale in domeniu.

 

Cautati o varianta pentru un sistem audio personalizat? 
Contactati-ne acum si va vom oferi gratuit solutia optima, chiar in locatia dvs.!

Mobil (WhattsApp): +40 722 455 632  |  office@peteasound.ro |  Facebook.com/PeteaSound

Salonul de evenimente cu sistemul de iluminat  Galati PETEA SoundSistem AUDAC MTX 48  Galati PETEA SoundAmenajare salon evenimente - detaliu  Galati PETEA SoundDetaliu amenajare salon evenimente  Galati PETEA SoundDetaliu salon evenimente  Galati PETEA SoundSala de evenimente cu iluminatul ambiental  Galati PETEA SoundDetaliu plafon sala de evenimente  Galati PETEA SoundProiect de amenajare a salonului de evenimente  Galati PETEA SoundDetaliu sistem de iluminat ambiental  Galati PETEA Sound