Prelucrare sticla fatada, vitrine interioare si balustrade Mega Mall Bucuresti

- Amplasament : Bucuresti Strada Pierre de Coubertin Nr. 3-5 / zona Pantelimon - Iancului

- Dezvoltator: NEPI & Real4You

- Owner: ELJ Vatra SRL

- Teren: 50.885 mp

- Arie desfasurata: 208.530mp

- Suprafata construita: 210.000 mp

- Suprafata inchiriabila: 72.000 mp

- Destinatie: shopping center

- Demarare constructie: februarie 2014

- Deschidere: mai 2015

- Arhitect: LEF PROIECT SRL

- Antreprenor pentru structura: Bog’Art

- Constructor fatada vitrata: Tehnorex srl

- Prelucrare sticla fatada /vitrine interioare si balustrade: SPECTRUM INDUSTRIES&INOVATIV SRL

- Furnizor materie prima: SAINT GOBAIN

- Tipuri de sticla utilizate: anvelopa-ST 136; balustrade si vitrine-float clar SGG si Diamant SGG

- Prelucrari sticla realizate in fabrica Spectrum Industries@Inovativ srl: Geam izolant anvelopa 5000 mp securizat /laminat; Sticla laminata 8.8.4/ 10.10.4 securizat cu gauri de fixare si decupari protectie la fum cu dimensiuni intre 5780x1500 si 6000x2480 (Inaltime  maxima totala vitrina 14 m); Sticla curba securizata pentru balustrade in diferite dimensiuni.


Mega Mall este un centru comercial de ultima generatie, care stabileste un nou standard pentru cladirile comerciale din Romania, reprezentand un punct de reper arhitectural pentru industria de profil. Fatada cladirii este inspirata de usurinta cu care o panza este purtata de vant, marcand principalele puncte de acces prin valuri usoare ce ofera adapost vizitatorilor.

Mega Mall este centrul comercial cu cea mai mare suprafata construita din Romania. Acesta dispune de o suprafata inchiriabila de 72.000 de metri patrati, ocupata in prezent in proportie de 98%.

Mega Mall se desfasoara pe 5 niveluri, are peste 200 de magazine si pune la dispozitia vizitatorilor 3.000 de locuri de parcare, dispuse pe 6 niveluri; dintre acestea, 1.000 sunt situate pe acoperis. La ultimul etaj au fost  amenajate de asemenea un centru World Class cu piscina semiolimpica, un multiplex Cinema City cu 14 sali si proiectii 4D, food-court precum si o terasa.

In interior au fost montate peste 10.000 de metri patrati de vitrine inalte, din care, o mare parte au peste 14 metri inaltime si sunt unice in tara. Iar coridoarele includ o serie de voiduri largi care sporesc vizibilitatea retailerilor de la un nivel la altul.

Cele doua intrari pietonale si parcarea legata fluent de toate cele trei puncte de acces, sunt gandite sa asigure un flux de trafic egal intre toate nivelurile din centrul comercial.

Cele doua atriumuri principale sunt conectate cu ajutorul galeriei comerciale, care, ca o retea pietonala, permite puncte de vedere spectaculoase intre diferitele niveluri ale cladirii, oferind vizitatorilor o experienta vizuala memorabila. Intreg interiorul este scaldat in lumina naturala care patrunde prin cele zece cupole cu o suprafata totala de peste 1.250 metri patrati, precum si prin cele doua luminatoare masive ce acopera 1.500 de metri patrati. Lumina naturala este potentata de stralucirea si transparenta sticlei, materialul vedeta al acestei impresionante constructii.

Prelucrare sticla fatada, vitrine interioare si balustrade Mega Mall Bucuresti  Bucuresti SPECTRUM INOVATIV & INDUSTRIESPrelucrare sticla fatada, vitrine interioare si balustrade Mega Mall Bucuresti  Bucuresti SPECTRUM INOVATIV & INDUSTRIESPrelucrare sticla fatada, vitrine interioare si balustrade Mega Mall Bucuresti  Bucuresti SPECTRUM INOVATIV & INDUSTRIESPrelucrare sticla fatada, vitrine interioare si balustrade Mega Mall Bucuresti  Bucuresti SPECTRUM INOVATIV & INDUSTRIESFatada de sticla tip Spider Glass - geam termoizolant cu sticla securizata si laminata - GreenFatada de sticla tip Spider Glass - geam termoizolant cu sticla securizata si laminata - GreenFatada de sticla tip Spider Glass - geam termoizolant cu sticla securizata si laminata - GreenFatada de sticla tip Spider Glass - geam termoizolant cu sticla securizata si laminata - GreenFatada de sticla tip Spider Glass - geam termoizolant cu sticla securizata si laminata - GreenFatada de sticla tip Spider Glass - geam termoizolant cu sticla securizata si laminata - GreenFatada de sticla tip Spider Glass - geam termoizolant cu sticla securizata si laminata - GreenFatada de sticla tip Spider Glass - geam termoizolant cu sticla securizata si laminata - GreenFatada de sticla tip Spider Glass - geam termoizolant cu sticla securizata si laminata - GreenFatada de sticla tip Spider Glass - geam termoizolant cu sticla securizata si laminata - Green