Prelucrare sticla complex de birouri Bucharest Business Park A, B & C

- Proiectant concept: Chapman Taylor

- Proiectant consultant local, proiect autorizatie de construire, proiect tehnic: arh. Radu-Petre NASTASE (ADEST Consulting-Architecture), arh. Vlad CAVARNALI & arh. Marina PITRESCU (Alpha Studio)

- Suprafata totala: 35.000 mp
- Client: Portland Trust
- Servicii: Proiectare de arhitectura
- Status: Finalizat in 2005
- Cu: Alpha Studio Architects

- Furnizor materie prima sticla AGC

- Prelucrare sticla (securizare, laminare, emailare cu culori ceramice, geam dublu izolant ): Spectrum Industries srl 

"Bucharest Business Park" este amplasat in imediata vecinatate a Casei Presei din Bucuresti. Ansamblul este un model tipologic functional de business park care cuprinde cladiri office clasa A, in cadrul unei compozitii accesibile, pe un teren generos. Definitia arhitecturala a acestui ansamblu este una simpla si unitara, cu bandouri plin-gol de placaje terracotta alternate cu fasii de sticla verzuie protejate de parasolare. Pornind de la premisele realizarii unui proiect de tip peisager, noul ansamblu ofera pe langa o arhitectura specifica de buna calitate si spatii de lucru agreabile.

Prelucrare sticla caldire de bioruri Bucharest Business ParkPrelucrare sticla caldire de bioruri Bucharest Business ParkPrelucrare sticla caldire de bioruri Bucharest Business ParkPrelucrare sticla caldire de bioruri Bucharest Business ParkPrelucrare sticla caldire de bioruri Bucharest Business ParkPrelucrare sticla caldire de bioruri Bucharest Business ParkPrelucrare sticla caldire de bioruri Bucharest Business ParkPrelucrare sticla caldire de bioruri Bucharest Business Park