Placi antibacteriene pentru bucătărie profesională, restaurant Bianco - Paris, Franța

Bucataria profesionala a restaurantului Bianco, Paris, Montorgueil. Bucataria era situata la subsolul restaurantului ceea ce facea ca suprafata peretilor si a tavanelor sa aiba forme curbe, necesitand o deosebita atentie.Aceasta lucrare a fost realizata cu placi antibacteriene 2.5 mm grosime.

 

Aceste placi raspund la conditiile igienice impuse de standarde din ce in ce mai stricte. Sunt usor de curatat si / sau dezinfectabil, nu sunt toxice, au culoare deschisa, rezistente la impact, umiditate, putrezire si sunt neabsorbante.

 

Placile MedClyn sunt special construite pentru medii cu cerinte ridicate de igiena, special concepute pentru ca spatiile unde sunt montate sa fie sterile si sa poate fi dezinfectate prea usor. Aceste placi sunt albe, din materiale compozite de 2 mm grosime, cu o durabilitate in timp extraordinara.

 

Placile sunt usor lavabile, se lipesc pe toate tipurile de suporturi. Spre exemplu peste faianta care a fost utilizata ca acoperire de perete pentru bucatarii, deoarece ea nu mai indeplineste implicit noile standarde alimentare.

 

Isi pastreaza aspectul nou peste 10 ani, instalarea nu necesita nico intrerupere in functionare, rezistente la orice test, soc, umiditate, spalare la presiune inalta, dezinfectare spuma,

 

Placile antibacteriene au urmatoarele proprietati:

- latime 2,5mm

- lungime:2-10 m

- grosime 2 mm

- fibra de sticla: 900 g/mp

- densitate:1.5 g /m cub

- greutate 3000 g/mp

- continut de sticla 30% 

- duritate (UNI EN 59) Barcol :40/45

- rezistenta la tractiune  (UNI EN ISO 527-4/2/2) Trasv. Mpa:86

- rezistenta la intindere (UNI EN ISO 527-4/2/2) Trasv. Mpa:7100

 

Solutia MedClyn se adapteaza infrastructurilor din mediul dumneavoastra. Se pot monta chiar pe suprafete curbe, sau pereti cu scari.

Placile sunt ideale pentru orice spatiu din domeniul aimentar, medica sau farmaceutic cum ar fii: brutarii, restaurante,clinici, spitale, cabinete medicale, sali de operatie, farmacii, depozite farmaceutice, bucatarii profesionale si alte spatii agro. etc.

 

principală  Paris, Franta MULTI CONTRAST DESIGNPereți spitale.  Paris, Franta MULTI CONTRAST DESIGNPereți spitale. (2)  Paris, Franta MULTI CONTRAST DESIGNSistem antibacterian pentru acoperire pereți spitale.  Paris, Franta MULTI CONTRAST DESIGNPlăci antibacteriene pentru pereți.  Paris, Franta MULTI CONTRAST DESIGNPlăci antibacteriene pentru tavane.  Paris, Franta MULTI CONTRAST DESIGNSistem pereți pentru o igiena perfecta.  Paris, Franta MULTI CONTRAST DESIGN