Plăci antibacteriene pentru amenajare bucătărie, Brunoy Franța

Bucataria clinicii CLINEA Les Vallees, Brunoy, zona Pariziana. Aceasta lucrare a fost realizata cu placi antibacteriene 2.5 mm grosime.

 

Aceste placi raspund la conditiile igienice impuse de standarde din ce in ce mai stricte. Sunt usor de curatat si / sau dezinfectabil, nu sunt toxice, au culoare deschisa, rezistente la impact, umiditate, putrezire si sunt neabsorbante.

 

Placile MedClyn sunt special construite pentru medii cu cerinte ridicate de igiena, special concepute pentru ca spatiile unde sunt montate sa fie sterile si sa poata fi dezinfectate foarte usor. Aceste placi sunt albe, din materiale compozite, de 2 mm grosime, cu o durabilitate in timp extraordinara.

 

Placile sunt usor lavabile, se lipesc pe toate tipurile de suporturi.

 

Spre exemplu peste faianta care a fost utilizata ca acoperire de perete pentru bucatarii, deoarece ea nu mai indeplineste implicit noile standarde alimentare.Isi pastreaza aspectul nou peste 10 ani, instalarea nu necesita nicio intrerupere in functionare, rezistente la orice test, soc, umiditate, spalare la presiune inalta, dezinfectare spuma.

 

Placile antibacteriene au urmatoarele proprietati:

- latime: 2.5 m

- lungime 2-10 m

- grosime 2 mm

- fibra de sticla 900g/mp

- densitate 1,5 g/mcub

- greutate 3000 g/mp

- continut de sticla 30%

- duritate (UNI EN 59)

- barcol 40/45, 

- rezistenta la tractiune: (UNI EN ISO 527 - 4/2/2) Trasv. Mpa: 86 

- rezistenta la intindere: (UNI EN ISO 527 - 4/2/2) Trasv. Mpa: 7100


Solutia MedClyn se adapteaza infrastructurilor din mediul dumneavoastra. Se pot monta chiar pe suprafete curbe, sau pereti cu scari.

Placile sunt ideale pentru orice spatiu din aluminiu alimentar, medical si farmaceutic cum ar fi: brutarii, restaurante, clinici, spitale, cabinete medicale, sali de peratie, farmacii, depozite farmaceutice, bucatarii profesionale si alte spatii agro. etc

Plăci antibacteriane  MULTI CONTRAST DESIGNPlăci antibacteriane pentru industria medicala  MULTI CONTRAST DESIGNSistem antibacterian pentru acoperire pereți spitale  MULTI CONTRAST DESIGNSistem pentru pereți în industria alimentară  MULTI CONTRAST DESIGN